ce carucior???

ce carucior??? | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Dragilor,
Suntem parinti in devenire, iar comoara noastra va veni pe lume la inceputul lui februarie. Bineintels ca am inceput sa ne uitam la magazinele de specialitate pentru trusoul lui bb.

Intrebarea mea este ce carut ar fi mai potrivit sa luam, ce marca si ce tip.

Voi de care carucior ati fost multumiti? Conteaza mult si pretul, adica ne dorim sa se incadreze intre 6-8 milioane.
Multumesc mult pentru sfaturi.

Adrianain 31 de saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am avut unul Cam (la Catinca) si unul Chicco la Tudor. F bune amindoua. Pe amindoua le-am dat mai departe, le-au folosit si alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

In primul rind trebuie sa poata sta si ca landou si mai tirziu sa se poata ridica, gen sport, cind sta bebe in fundulet. Si apoi e util sa aiba o acoperitoare pentru picioruse, pentru vreme rea. Noi am avut unul marca Graco, care a fost foarte solid si acum e deja la alt bebe.
Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Draga Adriana,
Parerea mea este ca nu conteaza marca...
Eu cand am cumparat carutul m-am uitat la urmatoarele: sa fie si landou si sa se transforme si in sport, sa fie din material care se poate spala usor, sa se ridice spatarul in mai multe trepte, sa fie solid, sa aiba rotile dintr-un material bun (care sa nu se distruga repede pe drumurile astea ingrozitoare), sa aiba saculet dedesubt sa poti cara ceva cu tine in parc...
Recunosc ca nu mi-a trecut prin cap sa ma uit atunci la cum este orientat carutul: cu fata sau cu spatele la tine... Dar sunt modele care se pot face si, si...
Eu am luat un carut chinezesc, cred, n-am dat pe el decat 2.8 mil si este f bun inca, acum dupa 10 luni...

Ai sa vezi cand mergi cu carutul cat de accidentat este terenul...O sa vezi gropi pe care inainte nu le bagai in seama...denivelari care pana atunci nu te deranjau...

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Jackie

In primul rind trebuie sa poata sta si ca landou si mai tirziu sa se poata ridica, gen sport, cind sta bebe in fundulet. Si apoi e util sa aiba o acoperitoare pentru picioruse, pentru vreme rea. Noi am avut unul marca Graco, care a fost foarte solid si acum e deja la alt bebe.
Spor la cumparaturi!

si noi tot Graco, in set cu cosuletul de masina a costat 200$. Acuma o sa-l folosim si la al doilea copil, e f rezistent (si a fost dat si prin gropile din Ro, si inca cum!!), are saculet pt picioare. Ti-l recomand.

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Eu am cumparat din Europa,mai exact Niro ,era chinezesc si a fost super.Tin sa va spun ca multe obiecte de acest gen le-am vazut in CArefour si de fapt veneau din EUROpa unde erau la jumatate de pret.Carutul era landou,se facea si scaun de masina,avea totul reglabil,pozitia manerului fata sau spate, roti mari,saculet.Dezavantaj:voluminos.DAca folosesti liftul sau trebuie sa-l ridici vei face muschi garantat.Eu asa mi-am redobandit conditia fizica.Acum am luat unul mai sport de la BABYCARE.USOR,aerodinamic,bun si la cumparaturi.Am vazut multe mame cu bebici mici cu modelul asta.PRET cu tot cu protectie antiploaie si gentuta schimburi bebe:3700000.Primul a fost 2200000.Nu merita sa dai o gramada de bani doar pentru firma scrisa pe el.Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Dragelor,
Va multumesc mult pentru sfaturi!
Noi am mers doar in Prisma unde tot carucioarele Graco ne-au atras cel mai mult atentia si ni s-au parut f. solide si practice. Am vazut ceva si la Neonato. Chicco mi s-au parut f.f. scumpe, ca sa nu mai vorbesc de Inglesina.
In NIRO inca nu am ajuns, dar sigur vom face un drum pana acolo sa vedem si noi ce carucioare se vand.
Mara, ne-am gandit si noi ca trebuie sa masuram liftul pentru ca stam la etajul 6 si caruciorul trebuie sa intre neaparat in lift.
Va multumesc mult inca o data!
Adriana in 31 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cu cat diametrul rotilor este mai mare cu atat ai mai putine probleme la denivelari si pe zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Noi avem unul BABY CARE de 4 luni si jum, l-am spalat de 2 ori si s-a decolorat destul de tare. Rotile, solide de altfel, scartie de nu se poate, a inceput sa se descoasa materialul, s-a scamosat - arata de parca l-au folosit 5 copii. E de proasta calitate si am dat ~ 3 mil pe el. Nu sunt multumita deloc. Daca as putea sa iau altul, as lua unul de firma, dar nu f scump. Vazusem unul de 6 mil si cu scaun de masina la Loris company, la care am renuntat pt ca ni s-a parut prea scump, fiind sfatuita tot aici pe forum sa iau mai ieftin, ca nu sunt mari diferente. Acum am luat separat scaun de masina si vom lua si unul sport, pt ca bb nu incape prea mult in asta chiar daca se face si sport. Asa ca n-am facut nici o afacere!
Daca vreti totusi ceva de genul asta, macar luati-l din Europa, cu toate ca dupa parerea mea nu face banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Cateva sfaturi de la o mamica patita. Am avut doua carucioare si la amandoua s-au rupt rotile:
1. Carutul sa fie si landou si sport.
2. Sa se poata spala (materialul textil)
3. Sa aiba roti mari si solide (sa reziste la toate bordurile, denivelarile si gropile)
4. Sa nu fie prea jos (adica sa nu fie copilul aproape de asfalt)
5. Cu cat pretul e mai mare cu atat si calitatea creste. Nu te scumpi acum ca dupa aceea vei fi nevoita sa mai cumperi altul.
Eu primul carut l-am primit cadou, deci nu am avut ce sa fac si l-am folosit, dar nu as recomanda nimanui sa mai cumpere acel gen de carucior. Era chinezesc.

Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu am un carucior Peg Perego..il am din vara iulie, dar arata ca nou, sint super multumita de el..asta vara cand bb era mica il tineam la ultima pozitie, gen landou..are patru pozitii, roti destul de mari, material care poate fi spalat la masina, aparatoare de ploaie...este drept ca am dat si o gramada de bani pe el..vreo 10.000.000 lei dar cu siguranta il voi avea si la al doilea copil.
Pont daca ai pe cineva afara in Europa de preferat incearca sa ti-l aduca de acolo, sint muuult mai ieftine si exact aceleasi modele, si chiar daca platesti transportul tot iesi mai ieftin. Stiu ca eu am vrut un Graco, super dragut, alesesem modelul pe net, aici era vreo 7-8 mil. si acolo 100 USD si cu scaunel de masina.

Bafta

carmen

Mergi la inceput