THEA: procedez corect nespunindu i?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Draga Tora,

cred ca cineva ii baga copilului in cap prostii... Cu dormitul pe pres ca ciinele, asta nu vine de la ea.

Sfatul meu este sa incerci sa aflii de unde vin expresiile astea care cei adulti citeodata le fac ca sa para mai interesant, dar copii isi inchipuie intr-adeva cum ar sta in frig in fata usii pe pres.

Cred ca de aici iti vin tie multe probleme.

Cu drag

Rici

quote:
Originally posted by tora97

catalina, multumesc pentru sfat... sint o persoana al naibii de echilibrata... nu as face niciodata un asemenea pas DOAR de dragul theei... nu, nu, nu. Adevarul ca mie nu mi da inima ghes la o noua casatorie, imi este f bine asa, cum sint acum... asta din punctul meu absolut personal si egoist de vedere.

cit despre tatal sau, i am explicat micutei ca ea nu are nici o vina, ca pur si simplu "s/a terminat borcanul cu dragoste" ca el nu m a mai iubit si gata...

dar i am mai povestit si adevarul.. ca ne a alungat din casa si a tb sa venim la bunica... mai tirziu ea spunea asa "tata meu ne a dat afara din casa ca pe niste ciini si daca nu era bunica am fi dormit pe presul de la usa" nu stiu de unde a scos asemenea texte...

dar ea mai stie ca am plecat cind era bebe... respectiv 1 an si poate de aceea crede ca tatal ei ne a alungat din cauza ei...

ma joc mult cu ea, ii arat cit o iubesc, daca ne ati vedea ati spune ca nu sint intreaga la.. "mansarda", atit de mult ma cobor la mintea ei, ba uneori fac traznai mai mari si ea ma aprostrofeaza... per ansamblu am fi bine impreuna doar ca... are nevoie de mai mult.

va pupacesc si va multumesc inca o data

Mergi la inceput