VACCIN ANTIGRIPAL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna! Eu i-am facut fetitei mele(2 ani si 3 luni) vaccin antigripal anul acesta,caci efectiv am ajuns la disperare cu atatea bronsite,ea merge si la cresa deci tot timpul este in contact cu copii bolnavi,si inainte de asta i-am dat Ribomunil,dar nu s-a vazut nici o schimbare...E totusi un lucru bun daca i-l faci,nu te teme de alergii,nu se stie niciodata de unde ia gripa si oricum daca nu e alergica la albusul de ou,pentru ca pe baza de albus sunt facute majoritatea vaccinurilor,nu va avea o reactie urata;sa ai la indemana un siropel cu paracetamol,in caz ca face umpic de febra si atat.Multa sanatate la toti bebelusii!! Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

eu mi-am facut si mie, si fetitei mele, vaccin antigripal romanesc. ea l-a facut in doua etape- cate 0,25ml o data, la interval de o luna. ea de-abia a facut 2 ani si nu era recomandata doza completa de 0.5ml. nu merge in colectivitate, dar merg eu- sunt profa.....
anul trecut a racit in continuu, ca o exasperasem pe doctorita cu vizitele mele de cel putin o data pe luna. intre timp am schimbat si doctorita, ca prea se plictisise de noi, si acum, dupa vaccin, denisa e incomparabil mai bine decat anul trecut cand, la vremea asta, era intre o pneumonie care a durat vreo 3 saptamani si o gripa cam tot asa de lunga. de cand a venit frigul i-a curs de 2 ori nasul fara febra, fara tuse.e important de spus, cred, si faptul ca ii dau zilnic minimartieni- multivitamine cu multiminerale. oricat de bune ar fi sursele naturale, nu o sa asimileze niciodata din ele tot ce trebuie, mai ales ca ea e o mofturoasa cand vine vorba de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Noi ne-am facut toti asa ca mi-am calcat pe inima si i-am facut si lui Andrei (e primul an cand ii fac), pe cel belgian Fluarix.
I-am facut miercuri, o doza intreaga (ca acum suntem baieti mari) si vad ca pana acum nu a avut nici o reactie alergica.
Sa speram ca va fi si eficient ca de cand e la gradinita m-am saturat de cate ori se imbolnaveste.
Macar gripa sa nu o ia, ca viroze a tot facut.

(5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Tot am auzit la tv si am citit prin presa ca virusul de anul asta e mult mai agresiv si nu e cuprins in vaccinurile de pe piata. Nici nu stii ce sa mai crezi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu am vazut un pliant de la Sensiblu in care spuneau ca exista un nou vaccin antigripal care se poate administra incepand cu varsta de 2 luni!! Intreaba la una din farmaciile Sensiblu, poate te lamuresc ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Pentru Carmenp
Fluorix se numeste de la Glaxo, dar nu cred ca am facut nici o afacere pentru ca fix la o saptaman, adica vienrea urmatoare, a facut o reactie foarte urata, cu febra 40, timp de 6 zile.
Sincer nici nu stiu ce sa mai cred, pediatrul fetei ne-a spus ca e reactie la vaccin iar cand am ajuns la sital la Gr. Alexandrescu, doctorul de acolo ne-a spus ca asa se manifesta gripa asta noua la copii si ca tot spitalul e in carantina. Deci pentru noi a fost o experienta nefericita.
Numai bine va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

deja avea virusul in mom in care i-ai facut vaccinul.
am mai auzit cazuri de persoane care s-au vaccinat si s-au imbolnavit imediat foarte rau

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si noua, pediatra nea-a zis sa nu-i facem vaccinul, dar sa ne vaccinam noi, si sa evitam aglomerarile. A zis ca la copii asa mici se face in 2 doze (1/2) la un interval de nu stiu cat si ca n-are rost!!

Catalina+Andrei(1 si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu is mai stresata cand vine vorba de raceli si gripe asa ca i-am facut la sfatul a 2 medici pediatri (ea are 1an si 2 luni). Am facut Vaxigrip, nu a facut nici o reactie si au trecut deja 2 saptamani. Pediatri s-au hotarat sa ii facem pentru ca a noastra copila nu face febra!!!! Avea infectie in gat la 11 luni nasoala de tot si ea avea 36.8. Asa ca, s-au gandit ei ca din moment ce ea nu are simptomul principal de gripa atunci e mai bine sa oferim asa.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Am fost sfatuita de doctorita homeopata sa nu ii fac copilului vaccin antigripal pentru ca "ultimele cercetari in Romania" arata ca se produce o reactie in lant de creare a anticorpilor (anticorpi la virus,anticorpi la anticorpi...) si rezultatul at fi tot scaderea imunitatii.
Eu nu i-am facut. Pentru febra exista si remedii naturiste.
Irina

Mergi la inceput