Dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Sotul meu se uita rar dupa altele dar si cand o face nu ma deranjaza
Joxy nu prea stiu ce sa te sfatuiesc ca eu nu sunt o tipa nici geloasa nici posesiva asa ca .............

Anita+bb Rachella 33W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Sotul meu, nu se uita dupa altele cand e cu mine,(si credeti-ma sunt, sau eram, foarte vigilenta) asa ca din punctul asta de vedera nu am ce sa-i reprosez. Dar atacuri la persoana de genul "mai fa si tu niste gimnastica; nu mai manca asa mult; nu mai manca seara biscuiti si prajiturele; etc, sunt destul de dese, si nu imi prea convin, desi imi dau seama ca am luat-o un pic razna cu kg. Iar daca ii spun "ia uite ce grasa arat in poza asta, sau in rochia asta" , el e de acord cu mine. Zice ca e critica constructiva, dar pe mine ma enerveaza la culme. Asa ca mai bine fara "adevaruri" din astea "constructive". Eu cred ca fiecare femeie are farmecul ei, si asa cum spunea cineva de mai sus, si noi reprezentam fructul oprit pentru altii. Si mai cred ca stim cand sa ne oprim si sa facem ceva pt. noi.

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Fiecare din noi sintem frumoase in felul nostru !
Daca doamna ta remarca o individa care arata ca in reclame , bravo ei !!! fa si tu la fel cu un individ
Nu toate avem posibilitatea sau putem sa rabdam sa intram zilnic la coafor,la fitness, sa ne imbracam dupa ultima moda sau sa purtam orice apare. Au fost introduse niste standarde de frumusete pt a fi f. slabe (se cheama anorexie, parca) din economie la materialele textile din care se fac fustitzele, apoi nici hrana pe Terra se pare ca nu mai e suficienta asa ca au cistig cei care maninca tot mai putin, eventual nimik, dupa cum se lauda niste personaje...
Daca te (mai) atinge, e dovada ca , dar sa nu fi

E UNICA ! ESTI UNIC !

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Vad ca raspund numai doamnele ! Domnilor ?

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

aaaa.... dar ceee.. mai exista si alte femei in afara de sotie ??

Un derutat,
Cristian

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

cu mici exceptii,..cand un barbat intoarce capul, se stie ca se gandeste la mai mult decat la cracii ei..., pe cand o femeie nu neaparat sa...si viseze

acum la intrebarea.." ce te uiti, nu vezi ce slaba e...?", tu, cu regret in gals " pai tocmai ma ganmdeam cate ore pierde singura in sala de fitness, cand de fapt putea sta acasa cu prietenul/sotul, asa cum stam noi doi ...!"

" ce ochi are?" ..." tocmai incercam sa ma conving ca are lentile, pacau isi strica ochii, ce e natural si lui D-zeu ii place!"

" sunt grasa"..." pt. mine esti la fix, daca consideram ca esti prea grasa....te trimiteam, discret, la fitness!" " asa imi placi, cand pun mana sa simt ..."

" haina aia mi-ar sta bine" ..."nu cred nu e genul tau, tu ai eleganta ta!".... si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Joxanu'...

Adevaru'i ca shi eu ma mai pierd cateodata privind cate o "privelishte minunata" de pe strada...(Nu shtiu catzi barbatzi "iubitori de frumos" se pot abtzine !). Mai rar pt. ca nu prea am timp de plimbari...Eu insa am noroc cu 1/2'a mea a' mai buna pt. ca n'are decat "reactii verbale" gen "Ahaa...vezi ca tzi-au cazut ochii in bluza aleia...tzi-ar placea'o, asha'i ?" . Dar raspunsul meu e destul de sincer...ii spun ca da, tipa e "tare"...da' daca ma interesa doar acest lucru la o femeie era altceva...
In concluzie nu pot sa ma pling...In plus, am noroc shi ca, pe linga ca are incredere mare in mine, am o sotzie shi foarte frumoasa, astfel ca ma consider destul de "favorizat" de soarta din acest punct de vedere...

Asha ca, Florine, nu prea ai ce face ... mai indura shi tu cate o palmutza, ca doar o iubeshti !

Claudia : ...ramin la parerea ca "sotzul tau nu cred ca se plictiseshte o secunda cu tine" .

Numa' bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Jocs!
Tu pierzi chiar esentialul!!!!
Uf barbatii astia nu invatza niciodata!
Pai nu raspunsul e esential, nu mimica, nu privirea!
Ci RAPIDITATEA!
Deci rapunsul trebuie sa vina secerator, ca o ghilotina dupa intrebare, fara dubii, fara aaa, errr, stai sa ma gindesc. Ai gindit ai pierdut!!!
Care femeie? Aia? N-o vazusem! Fund? Aia are fund?? Nu vezi ca-i un pepene acolo draga?
In nici un moment sa nu ti se citeasca frica sau nesigurantza. Imagineaza-ti ca esti cu capul in gura crocodilului la circ!

Deci respiri adinc si dai replica ca un samurai!!!!
Succes!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Lasand fatul ca mai mult raspund femeile, trebuie sa AMINTESC un lucru!!!!!
PRIVIM , NU PUNEM MANA!!!!! DA?!!

Mergi la inceput