Dilema

Dilema | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Merg cu sotia pe strada. Imi arata o alta femeie si ma intreaba: E mai slaba ca mine ? da io am fundul mai mare ? Daaa.. io cu haina aia as arata mai bine ? Uite ce frumoasa e tipa aia ! Ia uite si la aia ca este mai mult goala decat imbracata.

CE FACEM ?

Ca acum sa-i zic ca aia arata mai bine ca ea.. nu se poate, sa-i zic ca ea e mai frumoasa.. ? ii zic, dar cand aia are cracii pana in gat,.. nu ma crede,.. dar ii zic ca ea e mai frumoasa, ca asa trebuie, asa face un sot iubitor..
Dar.. cateodata… se vede din priviri (si ne cunoastem de ceva vreme…) adica…io ma uit dupe fundul aleia.. sau, gura mea lasa apa abundent.. iar raspunsul vine… nooooo.. tu esti mai frumoasa mamitziko… palma ei, dupa ceafa mea, zboara inevitabil.. etc.

Cum crezi ca mi-ar sta cu parul ca aia ? asa.. roskata… asa… ondulat.. asa.. tunsa..

Ca mai apoi peste 1 luna.. sa vina acasa, bruneta, tunsa scurt.. io cu privirea stana de piatra..Ea: ”Ceee ? cand te-am intrebat..nu ai zis ca iti place ?„

E, vin io si va intreb acum… cum e mai bine sa raspundem.. cu realitatea cruda ? sau induram.. induram.. induram.. ca suntem sexul mai slab.
Of… viatzaaaa mea… of.. inimaaa mea….

Cu respect,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Jox - sotzu meu (i-am citit intrebarea ta) zice "realitatea cruda".
Probabil de-aia nu-l intreb eu asa ceva (probabil mi-o fi servit mai demult niste raspunsuri de m-a lecuit de intrebari ).
Da' palma dupa ceafa o capata direct, cand saliveaza, fara discutii ..

Monica (1 an) si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Jox, eu zic sa nu te mai stresezi ca ORICUM FACI NU-I BINE!!!!! Eu am un fix cu silueta Il intreb pe sotul meu de zeci de ori pe zi : "Sunt grasa?" El zice : "Nuuuu!!!!! Esti foarte bine" La care eu ma supar ca "frumos ar fi sa-mi spui adevarul, nu sa ma minti". Daca innebunit de atatea intrebari indrazneste sa spuna "Da, esti grasa", a incurcat-o ca ma supar rau de tot!
Poti sa tragi singur concluzia

PS. Eu totusi NU sunt grasa

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Daca l-ai intreba pe sotul meu, o sa-ti spuna sa primesti cu stoicism palmele peste sfecla, riscand altfel sa te confrunti cu o durere de cap ( a sotiei, desigur)... interminabila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Jocsu' nasoala viatza mai avetzi voi barbatii! In relatia noastra se merge dupa principiul: " mai bine o palmutza educativa (de la nevasta, evident) decat un scandal monstruos ( facut tot de nevasta)" Asa ca indura Joxy cat poti , pt ca asa iti asiguri linistea conjugala

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Tactica mea: vad una "buna" pe strada, ma uit direct la ochii lui, asa ca s-a obisnuit sa poarte sapca sau ochelari de soare (sunt ce mai buni pe plaja). De fapt nu ma deranjeaza ca se uita, dar nu tre sa si-o ia in cap, asa ca ma iau un pic de el

Madutza & ingerasul din burtica de 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

El si Ea decid impreuna ca e foarte urat ca barbatul sa se uite pe strada dupa fundul altei femei, cand sunt impreuna. Ba chiar, Ea ii spune: "ca sa vezi ca nu sunt geloasa, cand o sa vad o femeie care sa merite intr-adevar sa intorci capul dupa ea, o sa ti-o arat!!!".
Zis si facut.
Dupa vreo 10 minute de mers, El zice: "Mami, te rog din suflet, arata-mi-o pe blonda aia care-a trecut pe langa noi!!!"
E o gluma mai veche, mie mi-a placut...
Fetelor, nu va mai bateti capul! Orice-ati cere voi si orice-ar promite el, nimic nu-l va impiedica sa intoarca capul din cand in cand!
Pe de alta parte, aveti idee, (voi, fetelor), cati barbati intorc capul dupa noi pe strada?
Fiindca fiecare dintre noi suntem, fara sa ne dam seama, "fructul interzis" care, bineinteles, creste "in gradina altuia!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Joxy, ai cam incurcat-o! Hai sa-ti povestesc si eu cate ceva. Anul trecut, Alex in fata ferestrei exclama "maammmaa, ce blonda!" Ma duc repede sa ma uit si vad o tipa tinerica, subtirica, frumusica, fustita scurta, tocuri si BRUNETA cu parul lung. Il iau la rost "Ce faci mai, te uiti cu taica-tu dupa "blonde"? Nu-i mai ajunge blonda de-acasa? Las ca vede el". Zis si facut. Iesim la plimbare si incep sa-mi studiez sotul. Ii observ privirea. O fetita ici, o fetita colo. Incep sa comentez: ce-ti place la asta? Nu vezi ca-i cracanata, ii trece trenul printre picioare? Da' aia? Are bete! Las ca-ti arat eu una buna, ca vad ca nu mai ai gusturi". Barbata-miu: "ma', da' rea mai esti!". Eu, in gand, vezi tu, ca e numai inceputul . Si incep sa-i arat eu "bucatile": "uite la tipa aia: ce picioare, ce fund, ce ochi, ce gura, superba tipa! Si nu mai saliva atata, ca nu-i de nasul tau, la cati bani ai, nici nu se uita la tine, plus burta ta, uite ce burta ai facut! Ca sa nu-ti vada burta iti trebuie si mai multi bani" Saracul, n-a mai comentat nimic. Urmarea? Am inceput sa slabesc. El: "pentru cine slabesti tu? Ai pe cineva?", eu: "numa' unul? am o groaza, isi fac programari din timp, ii notez in carnetel sa nu-i incurc". Acum se roaga de mine sa nu mai slabesc, el: " arati foarte bine, te rog, opreste-te, nu mai slabi!", eu: "mai dau jos cateva kile si ma opresc".
Asa ca joxy, vezi ca dupa un timp s-ar putea inversa rolurile.
-ici multi la fetele tale.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Poi la noi e cam asa: scandalul monstru l-am efectuat cand am vazut ca se uita luuuung, si i-am spus ca atunci cand este cu mine, sa se abtina....cand e singur oricum nu vad ce face
Iar in rest, nu-i pun intrebari incuietoare, ci numa una:" recunosti ca ai cea mai frumoasa si desteapta (etc, samd) nevasta?"...respunsul il ghiciti, caci suntem inca impreuna...Ma mai ajuta si prietenii lui, cand ne intalnim" draga, daca il lasi pe asta, sa ma ai in vedere"..." no problem draga, zic, esti pe waiting list..."

si gata

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Joxy, zau ca mi-ar place sa-ti dau "reteta" de care ai nevoie, dar din pacate nu o stiu, si nici nu stiu daca exista o reteta pe care sa o aplici si care sa multumeasca femeia... Poate ar fi bine sa te obisnuiesti cu palma pe ceafa, ar fi mai simplu si cred, mai comod...
p.s. daca afli ceva sa-ti dau adresa lui pasarica poate ii vinzi si lui pontu`!

quote:
Initial creeata de joxy

Merg cu sotia pe strada. Imi arata o alta femeie si ma intreaba: E mai slaba ca mine ? da io am fundul mai mare ? Daaa.. io cu haina aia as arata mai bine ? Uite ce frumoasa e tipa aia ! Ia uite si la aia ca este mai mult goala decat imbracata.

CE FACEM ?

Ca acum sa-i zic ca aia arata mai bine ca ea.. nu se poate, sa-i zic ca ea e mai frumoasa.. ? ii zic, dar cand aia are cracii pana in gat,.. nu ma crede,.. dar ii zic ca ea e mai frumoasa, ca asa trebuie, asa face un sot iubitor..
Dar.. cateodata… se vede din priviri (si ne cunoastem de ceva vreme…) adica…io ma uit dupe fundul aleia.. sau, gura mea lasa apa abundent.. iar raspunsul vine… nooooo.. tu esti mai frumoasa mamitziko… palma ei, dupa ceafa mea, zboara inevitabil.. etc.

Cum crezi ca mi-ar sta cu parul ca aia ? asa.. roskata… asa… ondulat.. asa.. tunsa..

Ca mai apoi peste 1 luna.. sa vina acasa, bruneta, tunsa scurt.. io cu privirea stana de piatra..Ea: ”Ceee ? cand te-am intrebat..nu ai zis ca iti place ?„

E, vin io si va intreb acum… cum e mai bine sa raspundem.. cu realitatea cruda ? sau induram.. induram.. induram.. ca suntem sexul mai slab.
Of… viatzaaaa mea… of.. inimaaa mea….

Cu respect,
Florin

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Jox,rauri de lacrimi am varsat cand am vazut marea dilema cu care te confrunti.
Eu as avea cateva sfaturi pentru tine:
-nu mai saliva precum lupul ala din desene animate,caruia ii ies ochii din orbite si i se face limba pres la vederea "caprioarelor";
- obisnuieste-te cu palmele dupa cap si considera-le dovezi de iubire (zi mersi ca nu-i mai rau);
- foloseste strategia: cea mai buna aparare e atacul si intreab-o si tu "ce au baietii aia din meilurile de ti le trimit fetele de pe dc in plus fata de mine? Cum mi-ar sta cu plete? Sunt gras? Si daca rasunde nu, adopta o mina nefericita si spune-i ca ai prefera sa nu te mai minta".
Hai ca te alinti!
Mii de pupice la tot famelionul,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput