Printare fotografii de pe smart media - Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
m34 spune:
Mergi la Magic Foto de la Carefour Militari cu incredere. Eu am scos poze acolo si de fiecare data au iesit bine, dupa numai 1h. La alte centre "cu pretentii" dureaza chiar si 3 zile si calitatea lasa deseori de dorit...
Intr-adevar scot numai multiplu de 3, dar, daca stii treaba din vreme, ai timp sa le aranjezi.
Totusi iti recomand sa le treci intai pe PC, vezi cum au iesit, rezolva micile probleme (ochii rosii, contrast, luminozitate etc) si pe urma scrie pozele pe care le doresti pe un CD. Daca nu ai CD, poti sa le treci inapoi pe Smart Media.
Succese !
iubibubi spune:
m34,
am si eu o intrebare: cum se pot "rezolva micile probleme" gen ochii rosii? ca io am o groaza de poze care au iesit asa si mi-ar placea sa le "rectific". trebe vreun soft special? mersi!
scuze, eddy, ca m-am abatut de la subekt!
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
m34 spune:
Desi mai toti producatorii de aparate cu film si digitale se lauda cu efectul de reducere a ochilor rosii, tot ne mai lasa si noua de lucru...
Pentru rezolvarea ochilor rosii trebuie un editor foto care sa aiba incorporata o unealta speciala pentru acest lucru. Eu folosesc ACDSee5 care are in el si editorul ACDFoto Canvas 2.0 cu chestia asta. Practic dai click pe poza, din meniul cu butoane chemi editorul, maresti poza la 100% sau chiar si mai mult (eu ma duc spre 2-300%, depinde de marimea ochilor), click pe butonul RedEye reduction (daca nu se vede dai View/Drawing Toolbar) si acolo ai cateva optiuni, inclusiv de culoarea ochiului. Tragi cu mousul deasupra ochiului astfel incat sa creezi un cerc numai in jurul pupilei, dai ok si gata !
Succes !
joxy spune:
Uite aseara, am fost in Carrfour Militari.. si am scos poze de pe CD.
La Magic Foto... langa intrarea in Supermarket.
8.000 lei / buc., format 10x15, hartie kodak (cred),
numai multiplu de 3 (adeka.. 9 poze, 12 poze.. 24 poze, 27 poze..)
Calitate f. buna, pret zic io, acceptabil, timp de prelucrare 30-45 min, cat va faceti cumparaturile.
Cu respect,
Florin