Printare fotografii de pe smart media - Bucuresti

Printare fotografii de pe smart media - Bucuresti | Autor: EDDY

Link direct la acest mesaj

Am shi eu o intrebare:exista in Bucuresti vreun centru foto care sa printeze fotografiile direct de pe smart media?Daca DA,unde?

Eddy & Antonia Naomi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

de ex. la mag. Unirea - FUJIFILM Image Center.

Amalia si Vladi (3 ani si 1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Draga Eddy,
Chiar vis-avis de serviciul meu e un astfel de centru si au o reclama mare in vitrina ca scot foto de pe suport electronic la preturi promotionale.

MIVA FOTO, Bd. Carol I nr. 25A, sector 2 ( adica 50 metri din Piata Rosetti)

Nu stiu exact daca si direct de pe carduri smart media, o sa intreb.
Dar daca aparatul tau foto are o interfata usb, si cred ca are, ca sa descarci pozele pe computer, nu e nici o problema!

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la rosetti e scump fata de corra .. adika diferenta de 1000 lei/poza
nu stiu cat e in unirea

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Cu toate ca imi place Fuji cel mai mult, pt hartia fotografica, filme etc, nu mai merg la laboratoarele lor, cel putin cel de la Unirii. Personalul este INCOMPETENT de-a dreptul! Faci o comanda, te trezesti cu poze duble triple sau deloc. De 2 ori mi s-a intamplat si m-am lecuit.
Am ajuns la Kodak,tot la Unirii, e mai scump, dar nu mi-au incurcat borcanele. Mergi cu formatul (Smart Media) in pliculet, notezi ce poze vrei (daca nu vrei toate pozele de pe el) si daca nu sunt ff ocupati le ai in jumatate de ora.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

cel mai profesionist si, intamplator, si cel mai ieftin, este centrul foto Magic Photo (echipamente Fuji) din Carrefour Militari. Atentie, Militari nu Orhideea. Un exemplu de pret este 8500/poza 10x15. Oricum, ca idee, cele mai bune echipamente foto de transpunere imagine digitala pe hartie fotografica sunt cele Fuji.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

subscriu mihu. Completare, nu se fac decat multiplu de 3. Personal am fost foarte multumit de pozele scoase de pe CD, in Cam-fur Militari.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Multzam fain pentru raspunsuri.Io la capitolul pc,sint pe dinafara raaau de tot shi sotzul ma intreba acum citeva zile,ceea ce v-am intrebat io pe voi.Bineintzeles ca raspuns n-am avut shi de aceea am venit gramada pe voi.ACUM,am un raspuns
Iulia,dupa ce spune sotzu',aparatul meu care este un Fine Pix-Fuji Film-A201,are interfatza USB shi desigur ca aici,toate pozele le avem bagate in calculator dar in Romania,nu shtiu ce pc au ai mei caci l-au cumparat in lipsa mea shi habar n-am daca ar merge cablurile (sau ce sint alea)de la camera foto la pc-ul de acasa.
NU RIDETZI !!! V-am zis ca sint paralel de hi-tech !
Inca o data va multzumesc shi va ,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Tot io,olecutza off-topic:Cite Carrefour's sint in Bucuresti?

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by EDDY

Multzam fain pentru raspunsuri.Io la capitolul pc,sint pe dinafara raaau de tot shi sotzul ma intreba acum citeva zile,ceea ce v-am intrebat io pe voi.Bineintzeles ca raspuns n-am avut shi de aceea am venit gramada pe voi.ACUM,am un raspuns
Iulia,dupa ce spune sotzu',aparatul meu care este un Fine Pix-Fuji Film-A201,are interfatza USB shi desigur ca aici,toate pozele le avem bagate in calculator dar in Romania,nu shtiu ce pc au ai mei caci l-au cumparat in lipsa mea shi habar n-am daca ar merge cablurile (sau ce sint alea)de la camera foto la pc-ul de acasa.
NU RIDETZI !!! V-am zis ca sint paralel de hi-tech !
Inca o data va multzumesc shi va ,

Eddy & Antonia Naomi

In cazul in care la computerul parintilor nu exista "USB" poti cumpara de la orice magazin de compoonente din Bucuresti o placa USB, si nu e nici foarte scumpa (se monteaza in interiorul computerului). Asa ca nu uita cablurile de la camera, ia-le cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

2 magazine CARREFOUR

Unul este in Militari,care e mai putin aglomerat

Altul in complexul ORHIDEEA unde e mai aglomerat deoarece este mai in centru.

Mergi la inceput