Mamici de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri
briseis spune:
Astazi am citit despre viitoare mamici din mai, iunie, sa vad la ce sa ma astept in curand. Abia astept sa-mi vad bebelusul la eograf, cu manute, picioruse. Nu mai am rabdare.
Ma gandesc asa de departe si de fapt eu de abia saptamana viitoare voi face consultatie. Deocamdata durerea de spate a trecut, nu am nici greturi, nici dureri de cap si nici macar pofte. Dar sa nu cobescPoate este prea devreme pentru 3-4 saptamani.
Sa aveti o zi excelenta !
Briseis
rain spune:
Si eu abia astept sa-mi vad puiutul ....voi ce v-ati dori sa fie ?
La mine sotul vrea fetita, eu vreau baietel.
Si mai astept cu o mare curiozitate si emotie, miscarile bebeului, nu prea imi imaginez cum o sa fie, dar cred ca e ceva nemaipomenit de frumos si emotionant, insa ...drum lung mai e pana acolo, noi sa fim sanatoase.
nicole - 5 saptamani
iubitoiu spune:
am o prostioara de tabel, japonez , care-ti spune in functie de data conceptiei si de varsta ta, ce faci: fata sau baiat..Culmea e ca s-a potrivit la toate prietenele mele..Daca vreti dati-mi datele si va spun maine ce iese( nu-l am azi lamine) sau dati-mi adresele de mail si-l scanez(tot maine) si vi-l trimit..Macar va distrati(cu toate ca sincer va spun ma socat potrivindu-se la toate prietenele si cunostiintele mele..)
anas34 spune:
Iubitel, mai inti felicitari pt bebita! Si bine ai venit printre noi.
Interesant calendarul asta, e de pe Internet?
La mine data conceptiei a fost 21 sau 23 oct si eu am 33 ani din 24 sept.
Merci.
Ana
ulic spune:
Eu mi-am facut un test ca sa vad ce va fi (baiat sau fetita) pe www.babyworld.com. Trebuie sa stiti doar varsta la care ati conceput sufletelul si luna.
Eu am incercat sa vad daca e adevarat folosind datele unei colege si pe ale "soacrei mele".
briseis spune:
Iubitoiu si eu vreau sa-mi calculezi. La mene data conceptiei a fost 2 noiembrie, varsa 25 ani (2 mai ).
Multumesc anticipat
Pupici
Briseis
mitzura spune:
Mai fetelor, nu se mai poate tine omul dupa voi. Nu-mi vine sa cred ce mult ati scris de aseara si pana acum. Drept e ca ne-am si inmultit! Ca tot veni vorba, Iubitoiu, bunny si papadie, bine ati venit dragelor si sa aveti bebei sanatosi si sarcini usoare. Si cum zicea rain, sa ne tinem toate copilasii in brate la vara!
Citind ce ati scris voi mi-am tot formulat raspunsuri in minte dar intre timp le-am uitat ca sunt prea multe.
Eu astazi n-am mai avut nici o pata, dar nu-mi fac iluzii ca o sa scap de acum fara ele. Treaba buna este ca o sa stau vreo cinci zile numai in pat (sau aproape, ca nu e prea placut) si sper sa fie totul bine. Mi-a mai venit inima la loc ca am postat un subiect pentru cele ce au mai trecut prin asta si am vazut ca se mai intampla. Doamne da, sa nu se faca mai rau de atat!
Vad ca de obicei cand intru eu, lumea cam pleaca de la servici si nu mai prea am cu cine vorbi. Sau ma insel?
Fabya, (sper sa nu incurc persoanele), eu am fost in saptamana 6 la ecograf si inca nu se vedea bebele, doar sacul ovular. Asa ca stai linistita ca se va vedea si la tine.
Si eu simt o jena in burtica cand stranut sau ma incordez dintr-un anumit motiv.
Eu deocamdata nu mai am greturi si aproape ca ma enerveaza chestia asta, sper sa nu fie semn de ceva rau. Inainte cand le aveam nu mai stiam cum sa fac sa scap de ele. Cine sa le mai inteleaga pe femeile astea gravide??!!
ulic spune:
Draga Mitzura, te felicit pentru si iti urez o sarcina la fel de usoara (adica fara greturi) ca pana acum.
La mine aceasta stare(de greata) este ca si aerul. Este alaturi de mine in orice moment al zilei, de dimineata, la pranz si seara.
Ulic-