By the way, ai vazut-o pe Kylie Minogue in ultimul ei videoclip "Slow" acolo exemplu de fara sani aproape si totusi e atat de sexy si dupa standardele barbatilor "perfecta"!!!
deci se poate...si sotul tau cand te-a luat te-a placut pentru cum erai, nu?
pupici
Ce sa zic, citind ieri mesajele de la voi , mai ales ca unele dintre voi "sunteti ca mine" , insa sunteti mult mai putin complexate ... ajunsesem sa ma gindesc " fine " . Hai ca nu-i asa de rau , daca te uiti si la avantaje.....dar asta pina am deschis televizorul si am dat pe italieni (Rai Uno ) si era acolo un spectacol.... si erau acolo niste tipe
, ca mi-a fost destul de greu
sa revin la starea mea optimista de dinainte.
Dar cum ziceam : sanatate sa fie ca-n rest toate-s apa de riu.
La nime problema e si mai mare. Dupa ce am terminat cu alaptatul am slabit foarte mult si sanii mei au scazut si sunt mai mici decat inainte sa raman gravida
. Si ce frumosi erau cand alaptam...
ma uitam toata ziua in oglinda. Acum eu ce sa mai fac? Poate un alt copil
![]()
Adina si dragalasii ei
un alt
mi se pare o solutie viabila ptr tine , de ce nu?
si apoi ai grija sa nu mai slabesti "rau", faci sport si diete sanatoase si s-a rezolvat problema .
Fetele eu am citit odata intr-un roman de novele de Ioan Grosan , era acolo o poveste ca o fata mincase nu stiu ce : macris, macese ceva de genul asta ...si ca asa devenise mai ceva ca Afrodita , ca sa folosesc o comparatie folosita deja aici.
Si m-am gindit , oare o fi adevarat?
Apoi mi-am zis , nu poate fi, daca exista solutie nimeni nu "mergea" la implanturi , oricine prefera sa fie totul cit mai natural si adevarat , nu falsuri
.