Bust plin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

By the way, ai vazut-o pe Kylie Minogue in ultimul ei videoclip "Slow" acolo exemplu de fara sani aproape si totusi e atat de sexy si dupa standardele barbatilor "perfecta"!!!

deci se poate...si sotul tau cand te-a luat te-a placut pentru cum erai, nu?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ce sa zic, citind ieri mesajele de la voi , mai ales ca unele dintre voi "sunteti ca mine" , insa sunteti mult mai putin complexate ... ajunsesem sa ma gindesc " fine " . Hai ca nu-i asa de rau , daca te uiti si la avantaje.....dar asta pina am deschis televizorul si am dat pe italieni (Rai Uno ) si era acolo un spectacol.... si erau acolo niste tipe , ca mi-a fost destul de greu sa revin la starea mea optimista de dinainte.

Dar cum ziceam : sanatate sa fie ca-n rest toate-s apa de riu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

La nime problema e si mai mare. Dupa ce am terminat cu alaptatul am slabit foarte mult si sanii mei au scazut si sunt mai mici decat inainte sa raman gravida. Si ce frumosi erau cand alaptam... ma uitam toata ziua in oglinda. Acum eu ce sa mai fac? Poate un alt copil

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

un alt mi se pare o solutie viabila ptr tine , de ce nu?

si apoi ai grija sa nu mai slabesti "rau", faci sport si diete sanatoase si s-a rezolvat problema .

Fetele eu am citit odata intr-un roman de novele de Ioan Grosan , era acolo o poveste ca o fata mincase nu stiu ce : macris, macese ceva de genul asta ...si ca asa devenise mai ceva ca Afrodita , ca sa folosesc o comparatie folosita deja aici.

Si m-am gindit , oare o fi adevarat?
Apoi mi-am zis , nu poate fi, daca exista solutie nimeni nu "mergea" la implanturi , oricine prefera sa fie totul cit mai natural si adevarat , nu falsuri.

Mergi la inceput