Bust plin
Dragele mele,
arunc in terenul nostru virtual o minge noua. O discutie despre bustul nostru.
Ma numar printre cele nu foarte inzestrate de natura la acest capitol, fapt care-mi creaza un oarescare complex. Nu unul enorm dar oricum am ceva emotii de cite ori trebuie sa probez ceva mulat .
Voi stiti ceva tratamente naturiste , sau de care or fi ptr marirea bustului? nu silicon. Desi ptr mine mine cred ca e cam tirziu am deja 30 de ani....si am trecut de mult de perioada de crestere.... asa ca ce planta sa mai ajute?!
Voi aveti acest complex? sau unul opus acestuia? cum va descurcati? ati facut ceva in privinta lui :gimnastica, plante de nu stiu care? implanturi ?
Multa sanatate , ca restul e apa de riu!!!!!!
Raspunsuri
Danza spune:
opusul!
cat eram la liceu si facultate ma stresam ca am pieptul prea mare, acum m-am mai calmat, desi dupa sarcina si aproape 2 ani de alaptat a ramas chiar un picut mai mare decat era inainte. Cred ca probl. e ca m-am si ingrasat un pic, daca as slabi, ar fi acelasi...
tratamente naturiste pt crestere nu cunosc, dar am vazut la tv un produs cica 100% natural Push up, incearca sa intri pe www.srrnatural.ro , ce-i drept pretul e enorm de mare...
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Floare de Colt spune:
Uite aici cateva informatii:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5624
Succes!
Asteptam sa ne spui rezultatele!
Floare de Colt
liris spune:
Chestia cu mararul eu am facut-o dar n-a mers ...oricum nu ma asteptam sa mearga, sunt cam batrina ptr ca aceste remedii sa aiba efect.
Poate sa astept sa am copii ? ptr asta nu-s inca batrina , dar e o solutie temporara din cite stiu.
2mami spune:
Draga liris,
daca te nemultumeste doar atunci cand imbraci ceva mulat, poti sa iti cumperi proteze de silicon care se baga in sutien. Arata suta la suta natural, eu m-am distrat foarte tare cand m-a intrebat o colega daca port sau nu sutien.
In ceea ce priveste celelalte metode, eu nu prea bag mana in foc, cred ca oricum ar fi trebuie sa fie ceva pe baza de hormoni, nu?
Spor la treaba!
Cu drag,
Simona
liris spune:
proteza de silicon...ei dar asa sunt sutienele umflate ... eu ma gindisem daca exista o solutie care sa te faca sa fii chiar tu ...nu sutienul.
da , probabil ca singurele care merg de fapt sunt tratamentele hormonale.
2mami spune:
nu e chiar la fel, ca astea au si sfarc, si daca iti pui un sutien subtire (cel mai bine de fapt stau cu o bustiera) nici nu zici ca nu sunt naturali
Nikita73 spune:
Liris, eu zic mai bine sa-ti tii banii, ca o sa dai in dambla cu tratamentele si nici prea efective nu sint, am o prietena care a incercat de toate si pina la urma a trebuit sa se accepte asa cum este si sa foloseasca sutien cu silicon.
Eu am sinii super mici (marimea A sau un B amarit), dar sint mindra de ei ca sint rotunzi si nu atirna si sa stii ca nici un barbat nu s-a plins, din contra ca sa nu mai zic cit de comod e cind faci sport, porti rochii de seara decoltate sau dormi pe burta. Daca iti trebuie un idol, uite-te la fototmodele, las-o pe Pamela Anderson
PS. Daca tii neaparat, dupa cite stiu, anticonceptionalele iti maresc sinii, dar daca ai noroc, nu se intimpla la toata lumea...
Cu drag,
Nikita
DARAEL spune:
quote:
Initial creeata de liris
Dragele mele,
arunc in terenul nostru virtual o minge noua. O discutie despre bustul nostru.
Ma numar printre cele nu foarte inzestrate de natura la acest capitol, fapt care-mi creaza un oarescare complex. Nu unul enorm dar oricum am ceva emotii de cite ori trebuie sa probez ceva mulat .
Voi stiti ceva tratamente naturiste , sau de care or fi ptr marirea bustului? nu silicon. Desi ptr mine mine cred ca e cam tirziu am deja 30 de ani....si am trecut de mult de perioada de crestere.... asa ca ce planta sa mai ajute?!
Voi aveti acest complex? sau unul opus acestuia? cum va descurcati? ati facut ceva in privinta lui :gimnastica, plante de nu stiu care? implanturi ?
Multa sanatate , ca restul e apa de riu!!!!!!
SIMPATICA "MINGE NOUA..." Totusi, de ce ai complexe ? E drept ca peste tot ne sunt bagate pe gat "vedete" cu sani mari... dar asta este doar pentru a fi vazuti cat mai bine si clientii sa scoata banul cat mai usor sa cumpere revistele respective !
Sfatul meu este sa te bucuri de viata asa cum esti, sa profiti la maxim de fiecare clipa... iar sanii - o sa creasca dupa o sarcina oricum.
Alte metode (am citit si pagina cu mararul si coada soricelului) nu cred ca o sa-ti fie de un real folos (POATE DOAR DACA AI PROBLEME HORMONALE, CEEA CE CRED CA NU E CAZUL), deoarece este ceva pe acolo, numit ADN, cu care ne-am nascut si care cu greu mai poate fi "fentat". Evident, o gramada de produse iti promit, dar rezultatele... iar implanturile - cine le pune, va mai pune in viitor unul mai mare, sau cel putin asta zic chirurgii...
Capul sus - ia o oglinda si spune: e un piept mai mic, dar mor barbatii dupa el ! Incearca si o sa vezi ca o sa iti schimbi tonusul.
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
lena spune:
Hmm...interesant subiect. Nici eu nu ma numar printre cele "norocoase"la capitolul asta, dar cu toate astea am multi barbati, mai multi chiar decat sor'mea care avea un bust minunat, perfect, de afrodita...dar deh, barbatii draga mea nu se uita numai dupa asta.
Daca sanii sunt fermi, indrazneti, dar micutzi nu-i problema, nu te sfii sa porti un decolteu daca insa obligatoriu iti cumperi un sutien cu push up, care zic eu face minuni, eu numai asa ceva am purtat si port si nu s-a plans vreun mascul ca n-ar avea ce admira in zona aceea a corpului meu.
Inainte de sarcina aveam 75, in timpul sarcinii 80, iar acum de cand alaptez 85, dar sincera sa fiu, i-as vrea inapoi pe cei dinainte...deci nu te mai complexa de pomana!
Mai bine pune-ti in valoare picioarele sau buzele sau parul si cu siguranta prima data ei se vor uita acolo.
Lena
liris spune:
Stiu ca nu se uita doar la asta , si stiu ca , complexul meu vine de la imaginea asta vinduta peste tot : craci interminabili, pepenasi...
Eu sunt maritata cu barbatul cel mai grozav din lume si de multe ori as vrea sa ma fac "mai perfecta" pentru el , mi-ar place sa fie mindru de mine. Binenteles ca lucrez si la alte capitole care sa ma faca mai "buna " ca nu-s totul sinii , dar a fi mai buna, mai intelegatoare mai atitea si atitea , tin de tine , le poti face , dar un bust aproape inexistent nu tine de tine.
La un moment dat , avind cadere de par excesiva, doctora mi-a dat Diane 35 anticonceptionale . Nu au folosit nici ptr caderea parului (s-a oprit din cazut cind a vrut el ...ptr ca intre timp eu incetasem sa mai iau anticonceptionalele) si nici efect d'ala de care vorbim noi aici nu a avut ...
Am doua prietene bune , surori si ambele sunt dotate , dotate... si de multe ori le spun in gluma : daca mi-ati da cite putin fiecare dintre voi si mie am fi toate suuuuuupeeeer....