Cum slabim (7)
Raspunsuri - Pagina 3
toni spune:
multumesc MONICAA pentru incurajare.Chiar aveam nevoie!Si-ti doresc si tie sa te tii tare.
ralucami spune:
quote:Fetelor sunteti haioase rau. La mine e urmatoarea problema :am oasele destul de usurele si cele 53 de kg chiar se cunosc. Si sa va mai spun ceva:japonezele astea sunt niste sfijite( mici ,slabe) si nu imi permit sa fac nota discordanta. Deja cred ca sint singura din zona a carei fund cantareste 5 kgAha si barbate-meu e destul de pricajit(ptiu drace! bine ca nu poate intra sa vada ce spun despre el)-are 65 de kg si 1,65 si nu as vrea sa aratam ca Stan si Bran
Originally posted by andaquote:
Originally posted by puskin
WOWWWWWWW Raluca da' tu deja esti slaba...eu la 1.65 ai mei daca as avea 52 kg as fi cam slabanoaga...si tu vrei sa slabesti???
Eu in locul tau as sta cumintica....
aia ziceam si eu...nu sper la 49 nici in cele 6 urmatoare vieti :)))
bei ralu, nu vezi ca aici lumea discuta de 65 plus?? ce cauti tu aici sa deprimi fomeile, huh??
fetileeee, io zic sa n-o primim si sa ne fie ciuda pe ea ca-i asa de slaba si cu tupeu pe deasupra
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Puck spune:
Fetelor, nu va indignati si suparati pe mine ca revin cu o intrebare pesemne la mintea cocosului, pentru cele mai multe dintre voi, dar, desi am inteles, in mare, una sau alta despre dl Montignac si a sa dieta, tot mai am o nelamurire:
ce se disociaza cu ce?
Sau ce combinatii sint contraindicate ori de-a dreptul nocive?
(Mie chestia cu orezul mincat cinci zile mi-a prins tare bine, de exemplu, dar dupa Montignac am dedus ca e o idee proasta!) Nu ma lasati in intunericul ignorantei!
puskin spune:
Buna,
Hai sa te luminez nitel cum e cu Montignac: regula de baza e sa nu combini niciodata GLUCIDE cu LIPIDE, si sa nu mananci niciodata fructe la masa, doar pe stomacul gol.
Daca nu stii ce-s alea glucide si lipide zi-mi ca sa-ti exemplific ( cred ca gasesti si pe net liste cu continutul in glucide sau lipide al alimentelor).
Ruxandra
Danza spune:
fetele, io nu am cum sa fac rost de carte...aici nu se gaseste...
citisem ceva luni in urma ceva postat de Otilia, la care am zis ca asa ceva nu e pt mine..
dar vazand cat de bine va prieste si cat de usor va parasesc kg in plus, v-as ruga tare mult sa-mi scriti, eventual pe mailul personal, regulile de baza ale acestui regim
aaa, si inca ceva, sa puneti va rog si exemplele de rigoare, ca nu ma pricep deloc sa le impart in glucide, lipide, proteine etc, de ex. azi se papa asta, maine aialalta etc.
multam...si spor la slabit in continuare
P.S. eu am inceput de ieri sa beau ceai de urzici, cam cate 300 ml dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare, iar ziua beau ceai verde cu iasomie vreo 400-500 ml in total
la cafea si tigari nu renunt, are ceva???? schimba cumva rezultatul chiar si in cazul montignac daca fumezi si bei cafea????
ha ca v-am zapacit cu totul
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
puskin spune:
Buna Danza,
Citeste bine partea 6 pentru ca o sa gasesti detaliat scris de mine si de Monica....
Ruxandra
puskin spune:
Necaz mare , mare...s-o rasculat sotu' ca io-s la regim de 1 luna si n-am mai facut nimic dulce. L-am trimis la cofetarie...si stiti ce-mi zice??? Ca el vrea prajitura facuta in casa...
Asa ca aseara m-am apucat si-am facut o frumusete de tort de mere ....da' nu m-am atins de el...si nici n-am de gand. Il ignor total, ca doara nu stric bunatate de regim pe o bucatica de tort.
Asa ca, dragelor, daca ambitie nu e nimic nu e!
S-aveti spor la slabit!
Androix spune:
Ruxandra, vreau sa-ti spun ca eu in locul tau as incerca macar o bucatica de tort asa subtirica. Am observat ca la mine dau rezultate mai bune solutiile care nu impun restrictii absolute si definitive. Adica: m-am lasat de fumat in feb.2003 dar o data pe luna sau chiar mai mult cand ma vad cu prietenii tot ma mai prostesc cu cate o tigare. Dar NUMAI UNA! Asta pentru ca asa mi-am promis eu mie! Tot din acest motiv aseara cu mult inainte de a ma culca m-am tratat cu o bucatica de ciocolata. Dar NUMAI UNA! Asta pentru ca sa rezist psihic si sa tin regimul in continuare. Altfel imi este mult mai usor sa-mi bag picioarele si sa zic eeeee, aia nu, aia nu pai ce pana mea, o viata are omu'! Asa ca eu zic sa faci cum crezi tu ca iti este tie mai bine. Eu una sunt foarte frustrata daca imi interzic total ceva si asta este compromisul la care am ajuns eu. Asa ca iti doresc sa te tii tare pe pozitii dar daca nu si nu asta e, dar sa nu renunti la regim!
Gindindu-ma la tortul tau
Bafta multa,
Andreea
anda spune:
quote:
Originally posted by puskin
Necaz mare , mare...s-o rasculat sotu' ca io-s la regim de 1 luna si n-am mai facut nimic dulce. L-am trimis la cofetarie...si stiti ce-mi zice??? Ca el vrea prajitura facuta in casa...
ce tort in cap ar fi vazut!!! hihihi barbatii astia is culmea...ei nu vad cite sacrificii facem noi??
la al meu cel mai tare ma infurie cind se apuca sa-mi zica cu privirea galesa "de ce vrei mama sa slabesti? ca arati asa de bine"....si eu is cit o vaca (fost, scuze :))) imi vine sa-i ard una...
ummm, ce ne-am face fara ajutorul lor, dragele de noi??
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
monicaa spune:
Ruxandra bine ai facut ca ai rezistat tentatiei!!!! Bravos!
Eu sunt pusa in situatii de genul asta zilnic ca barbatu meu s-a gasit sa tina si el cura cu mine...numai ca a lui e de ingrasare.
Asa ca de gatit trebuie, dulce idem.Noroc ca imi iese mancarea si fara sa gust din ea.Si cum al meu e ardelean nu lipseste niciodata slaninuta si smantana.
Ca sa nu mai zic ca saptamanile trecute au deschis pe aici prin zona o noua cofetarie si au eclere ca la noi acasa. Pana sa ma apuc de regim chiar ma plangeam ca nu-mi plac prajiturile de aici.Acum e prea tarziu.
Pana nu ajung unde vreau sa ma piste cineva cu fier rosu si nu trisez.
NU MA LAS!!!!
Si nici voi sa nu va lasati.
Bafta Multa