Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by simonab

Fetelor,

Nu gasesc reteta cu supa de varza .... merge greu internetul si nu gasesc regimul asta. Help !

Simona, ia uite ce am gasit io mai demult pe net:

Dieta de 7 zile - Supa ce arde grasimile
----------------------
Ingrediente:
- 6 cepe mari
- 2 cutii de rosii cojite
- o varza alba mare
- 3 ardei verzi
- 2 legaturi de tulpina de telina (celeri in franceza) (nu radacina, nici frunza, ci tulpina de la telina - e verde deschis si destul de groasa)
- vegeta dupa gust
- sare, piper, patrunjel, eventual ardei iute (dupa gust)
Nota: se face cam 1/2 din cantitate la o cratita de 10 L.
Se maninca si legumele din supa, nu doar zeama.
Preparare :
- se taie legumele in bucati
- se pun in oala si se acopera bine cu apa
- se lasa la fiert 10 min.
- se ia de pe foc si se lasa pina se inmoaie legumele.
Aceasta supa poate fin mincata de cite ori apare senzatia de foame sau de cite ori va e pofta.
Aceasta supa nu contine calorii. Cu cit mincati mai multa supa, cu atita veti slabi mai mult.
In timpul zilei la servici va puteti lua supa intr-un termos.
ATENTIE !!!!
Urmati dieta exact cum e descrisa mai jos, DACA VETI MINCA NUMAI SUPA, VETI SUFERI IN SCURT TIMP DE ANEMIE !!!

Ziua 1
------
Puteti minca orice fruct in afara de banane si struguri.
Pepenii verzi si pepenii galbeni au cele mai putine calorii dintre toate fructele.
Mincati doar supa si fructe.
Ca bautura : ceai neindulcit sau apa plata (neacidulata).

Ziua 2
------
Puteti minca orice fel de legume, proaspete sau din conserva, pina nu mai puteti.
Evitati totusi legumele uscate ca: fasole, mazare si porumb.
Mincati doar supa si legume (NICI UN FRUCT)
Seara va puteti recompensa cu un cartof fiert sau copt in coaja cu putin unt.

Ziua 3
------
Mincati supa, legume si fructe cit doriti.
Dar nu cartofi.
Daca ati urmat strict dieta , dupa 3 zile ati reusit sa pirdeti 2,5 pina la 3,5 Kg.

Ziua 4
------
Fructe, legume cit puteti.
Banane si lapte degresat.
In aceasta zi puteti minca pina la 3 banane si beti apa cit mai multa cind beti supa.
Bananele au proteine si calorii, la fel ca si laptele, dar in aceasta zi corpul dvs. are nevoie de acestea, mai ales de potasiul din banane, de calciul din lapte.

Ziua 5
------
Carne de vaca, pui sau peste cu rosii.
Puteti minca 300/400 g carne sau peste impreuna cu 6 rosii.
Incercati sa beti cel putin 6 pina la 8 pahare de apa. In felul acesta veti elimina toxinele din corp.
Mincati cel putin o data din supa !!

Ziua 6
------
Carne de vaca si legume.
Mincati cit poftiti !!!
Puteti minca pina la 3 fripturi de vaca pe zi, de preferat cu salata verde si FARA CARTOFI.

Ziua 7
------
Orez (maro de preferat) , suc de fructe neindulcit si legume.
Mincati cit poftiti !!!

La sfirsitul celei de a 7-a zi, daca ati respecta intocmai dieta, veti cintarii cu 5 pina la 8 Kg mai putin.
Ati slabit mai mult de 8 Kg ? Asteptati 2 zile pina sa reincepeti dieta din nou.
Puteti urma aceasta dieta de 7 zile de cite ori doriti. In plus, daca veti respecta intocmai instructiunile, organismul se va curata de toxine si va veti simti foarte bine. Veti avea mai multa energie.
Aceasta dieta actioneaza rapid, secretul este ca veti arde mai multe calorii decit primiti mincind.
In timpul acestei diete ALCOOLUL este INTERZIS . Dupa dieta , asteptati cel putin 24 de ore pina sa beti alcool.

Fiindca fiecare are propriul metabolism, dieta va actiona altfel la fiecare.
Dupa a 3-a zi , veti avea mai multa energie decit inainte de a o incepe, asta daca nu ati jucat fals !
Puteti bea cafea neagra fara zahar, dar dupa 3 zile nu veti mai simti nevoia.
Ramineti la apa plata, ceai neindulcit, cafea neagra fara zahar, suc de fructe neindulcit si lapte degresat.

INTERZIS
--------
PIINE, ALCOOL, BAUTURI ACIDULATE DE ORICE FEL.
Supa o puteti minca de cite ori va e foame, cita doriti.

Retineti
--------
Cu cit beti mai multa supa, cu atit ardeti mai multe calorii !!
Nu mincati mincare gatita sau piine !!
Daca urmati o anumita medicatie, nu e nici o problema.
In loc de friptura de vaca puteti minca peste fript sau pui fara pielita.
Puteti inlocui friptura de vaca doar in zilele in care carnea e admisa. Aveti nevoie de proteinele din carne in aceste zile !!
Urmati dieta cit timp doriti, veti simti diferenta din punct de vedere fizic cit si mental.
Aceasta dieta este conceputa de "Sacred Heart Memorial Hospital". Este folosita pentru pacientii bolnavi de inima supraponderali inaintea interventiilor chirurgicale

------------------------------------------------------

sau asta> Supa de varza
6 cepe
-1 varza
-2 teline sau gulii
-2 ardei grasi
-2 ardei iuti
-800g bulion
-condimente dupa gust
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert acoperite cu apa,10' la foc iute si alte 2 ore la foc mic.

Spor la slabit!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

super Danza ! asta o cautam dar eu nu am gasit-o ... multumesc muuult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare,
Furni eu am cumparat-o de la taraba din piata Rosetti chiar in rond vis-a vis de mc'monis, se numeste "Ma hranesc deci slabesc" si costa 80.000. Tot de acolo am luat si cartea de retete care costa 100.000 lei.

quote:
Originally posted by furni

Nu am inceput sa fac nimic!!!! Si voi slabiti de zor, ma oftic! Caut capie cartea s-o cumpar si nu o gasesc. am cautat-o la Diverta si n-o au. Azi trebuie neaparat s-o gasesc si de maine ma apuc. SPER!!

Dragele mele, sa avem spor la slabit!
Ma aflu in cea de-a patra zi de montignac si in ciuda faptului ca nu mi-am luat cintar, inca, rezultatele au inceput sa se vada. De dimineata am crezut ca sunt putin dereglata si mi se pare dar mi-au confirmat 2 colege de serviciu ca intradevar blugii au inceput sa "joace" pe mine. Deci primul semn este la imbracaminte. Pot sa va spun ca nu tin o Faza1 draconica pentru ca pur si simplu nu pot. Mai fac asa mici abateri, dar regulile de baza le respect cu strictete: fara piine, zahar, cartofi, orez, faina. Asa ca nu pot spune cu siguranta cit am dat jos, dar pot sa spun sus si tare ca in sfirsit cele 15 kg au inceput sa se urneasca.

Puskin, unde vrei la sala, poate mergem impreuna

Danza, sa sti ca eu tin tot montignac si asa cum am zis mai sus mai fac asa mici abateri ca si eu sint bolnava cu dulciurile. Spre exemplu ieri am fost la un botez si pur si simplu dupa ce am facut o selectie, zic eu rezonabila si pentru mine si pentru regim, totusi nu m-am putut abtine la prajituri. Dupa asta ma gindeam: S-a dus draq de regim ce am tinut eu doua zile! Sa mai tin sau sa ma las ca oricum am zbircit-o? Dar m-am abitionat si nu am abandonat! Dar azi am taiat putin la portii. Maine o sa merg pe jos etc. Incerc sa recuperez dar nu ma las. Iti doresc si tie putere sa incepi si sa nu te opresti decit atunci cind vei fi realizat ceea ce ti-ai propus.

Va pup
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea eu stau in Dr. Taberei si am gasit aici o sala, da' n-am reusit sa ajung pt ca n-am timp. Tu pe unde stai?

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mey fetelor am luat si eu cartea "ma hranesc deci slabesc". Cu chiu cu vai am gasit 2 exemplare la o toneta. Cat de curand trec la lupta! Inscrieti-ma si pe mine printre randurile voastre. Acum am 168 de cm si 53 de kg. Obiectivul- 49 kg. Slabe sanse, dar sa stiti ca ma stradui

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

WOWWWWWWW Raluca da' tu deja esti slaba...eu la 1.65 ai mei daca as avea 52 kg as fi cam slabanoaga...si tu vrei sa slabesti???

Eu in locul tau as sta cumintica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by puskin

WOWWWWWWW Raluca da' tu deja esti slaba...eu la 1.65 ai mei daca as avea 52 kg as fi cam slabanoaga...si tu vrei sa slabesti???

Eu in locul tau as sta cumintica....

aia ziceam si eu...nu sper la 49 nici in cele 6 urmatoare vieti :)))
bei ralu, nu vezi ca aici lumea discuta de 65 plus?? ce cauti tu aici sa deprimi fomeile, huh??
fetileeee, io zic sa n-o primim si sa ne fie ciuda pe ea ca-i asa de slaba si cu tupeu pe deasupra

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Dragi candidate la siluete de vis , eu stau rau de tooot.Ar trebui sa slabesc 12 kg , ca sa arat ca inainte de a face bebelaci.Si cand am citit-o si pe "ralucami" , ce mai m-am deprimat tare.Pai la 168cm dupa moda frantuzeasca ar trebui sa aiba 58 kg si ea vrea sa ajunga la 49.Eu la 162 cm macar la un 57 curat as fi multumita....
Dar calculele ies pe hartie si nu la cantar.
In alta ordine de idei eu cu ciorba de varza am incercat de vreo 5 ori insa fara rezultat.Nu de alta dar avea un gust ca as fi preferat sa mananc legumele crude.
Cea mai buna dieta care a dat rezultate (de-a lungul vietii) a fost cea disociata , pe ore ,adica la 3-4 ore schimbi alimentul.
Momentan stau prost la partea psihologica , si am cazut intr-o apatie fara bucurie.
Felicitari fetelor care se lupta cu al x-lea kg.As vrea sa fiu si eu ca voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Draga Toni las ca nu-i dracu asa negru.
Eu am slabit deja 10 kg si mai am 15 pana sa ajung la normal.
Dieta tin Montignac..mi se potriveste cel mai bine psihic si modului de viata.
Dar nu asta conteaza.
Eu zic ca putem orice,numai sa vrem cu adevarat.
Asa ca zambeste tu frumos si cand te vei simti in stare sa tii regim, da-i bataie.

Fetelor, spor la slabit si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by cl

Tizo, cica lucrurile care le incepi martea sau sambata nu le termini niciodata

Ehehe, sper totusi sa reusesc! Incep marti pentru ca vreau sa impac si capra si varza, sa fie zilele cu legume si fructe miercuri si vineri, adica sa tin si post.
Ma bucur sa aud ca la tine a mers cura, cred ca o sa fie ok si pentru mine, doar mai am o gramada de kilograme de dat jos!!!
Maine incep!!!

Claudia

Mergi la inceput