Dragutelor mi-am cumparat si eu cartea lui Montignac,azi sint a 3-a zii de regim si am slabit 1 kg.Bina ca la tonajul meu e ca o picatura de apa intr-un lacdar important este ca am inceput!Inchipuiti-va ca aseara am avut musafiri,care mi-au adus prajituri si eu nu le-am gustat!Nu-mi vine sa cred!Eu care suntBine ca mincasem inainte sa vina ei ciuperci cu 1 castron de salata de rosii,era culmea sa mai bag ceva in mine.
Asa ca spor la slabit tuturor si daca vreti haideti sa ne dam raportul periodic cum stam si poate mai imi spuneti si mie ce mincati voi,ca multe din retete eu nu pot sa le maninc.
Valentinain devenire
aSTAZI SUNT LA ULTIMA ZI DIN REGIMUL DE SUPA DE VARZA. aSA CA AZI PE LINGA SUPA (NENOROCIRE !) O SA MANINC OREZ MARO SI LEGUME. l-AM FACUT (EU NU AM MAI MINCAT ASA CEVA INAINTE !) SI MI SE PARE ca are un gust ca de arpacas. e bunutz ! Ieri am fost prin supermarket si acolo erau tot felul de tentatii: prajituri proaspete, calde, paine calda care mirosea de mureai. Si era o negroaica in fata mea la casa care a cumparat numai fainoase de era cosul plin si ma uitam la ea si mi le imaginam cum le maninca. Si-mi vine si mie randul la casa: legume .... asta este ! Sa vedem acuma cum o fi de maine incolo. O sa incerc si eu sa maninc maxim 1000 calorii pe zi sa vedem daca pot. Oricum ma mir ca am ajuns in ultima zi de regim !Si culmea este ca , chiar daca cantarul nu arata prtea minus mult eu MA SIMT TARE BINE SI PLINA DE ENERGIE !!!!