Cum slabim (7)

Cum slabim (7) | Autor: Reliana

Link direct la acest mesaj

Spor la slabit!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Multumim!!!

Asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Na, ca ma amestec si eu!
Eu stiu ca cerealele integrale sunt cele nedecorticate, iar pastele integrale sunt facute din faina integrala (din cereale nedecorticate). Am gasit mai demult orez nedecorticat pe Calea Floreasca la un magazin cu produse naturiste.
Am o prietena care a slabit 12 kg cu Montignac in cateva luni, din pacate nu-mi amintesc cate, dar era foarte multumita. Desi n-a prea respectat faza 2 a reusit sa se mentina, ceea ce inseamna ca este un regim bun. M-am apucat si eu, dar n-am reusit sa-l tin decat vreo trei zile.
Acum sunt hotarata, pentru inceput, sa tin un regim cu ceva rezultate pe timp scurt dupa care sa tin Montignac ca sa nu pierd "castigul". Vreau sa ma apuc marti de urmatorul regim (l-am mai tinut in vara si am slabit 2.5 kg in 5 zile): prima zi lactate, a doua legume, a treia carne si produse din carne, a patra fructe, a cincea peste si fructe de mare. Ar mai fi o zi, dar pe care n-am tinut-o si nici n-am de gand, cu oua. Tin minte ca n-a fost usor, in fiecare seara de-abia asteptam urmatoarea zi si tot asa.
O sa va spun ce s-a intamplat dupa cura asta.
Eu am 1.62 si 64 kg si as vrea sa ajung la 50 kg!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multumim frumos, Reliana!
Eu am mai lasat 1kg pe drum , ma indrept incet dar sigur spre cele 58kg dupa care tanjesc. Acum am 66kg, am reusit sa slabesc 6 kg....si sper sa mai slabesc 4kg pana la Craciun.

V-am pupat,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by she_wolf

Na, ca ma amestec si eu!
Eu stiu ca cerealele integrale sunt cele nedecorticate, iar pastele integrale sunt facute din faina integrala (din cereale nedecorticate). Am gasit mai demult orez nedecorticat pe Calea Floreasca la un magazin cu produse naturiste.
Am o prietena care a slabit 12 kg cu Montignac in cateva luni, din pacate nu-mi amintesc cate, dar era foarte multumita. Desi n-a prea respectat faza 2 a reusit sa se mentina, ceea ce inseamna ca este un regim bun. M-am apucat si eu, dar n-am reusit sa-l tin decat vreo trei zile.
Acum sunt hotarata, pentru inceput, sa tin un regim cu ceva rezultate pe timp scurt dupa care sa tin Montignac ca sa nu pierd "castigul". Vreau sa ma apuc marti de urmatorul regim (l-am mai tinut in vara si am slabit 2.5 kg in 5 zile): prima zi lactate, a doua legume, a treia carne si produse din carne, a patra fructe, a cincea peste si fructe de mare. Ar mai fi o zi, dar pe care n-am tinut-o si nici n-am de gand, cu oua. Tin minte ca n-a fost usor, in fiecare seara de-abia asteptam urmatoarea zi si tot asa.
O sa va spun ce s-a intamplat dupa cura asta.
Eu am 1.62 si 64 kg si as vrea sa ajung la 50 kg!

Claudia

Tizo, cica lucrurile care le incepi martea sau sambata nu le termini niciodata . Regimul asta l-am tinut si eu 5 zile pe saptamana si 4 saptamani la rand. Am dat jos 5 kilograme in luna respectiva. Apoi il tineam o saptamana da si una nu. Din martie si pana in iulie am scapat de 12 kilograme. Probabil regimul e bun pentru cele ce poarta numele de Claudia . Spor la slabit tuturor! Si eu mai am de luptat cu 4 kilograme.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Nu am inceput sa fac nimic!!!! Si voi slabiti de zor, ma oftic! Caut capie cartea s-o cumpar si nu o gasesc. am cautat-o la Diverta si n-o au. Azi trebuie neaparat s-o gasesc si de maine ma apuc. SPER!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

salut fotomodelelor :)
si eu mai am 4 kile de aruncat la gunoi. de 3 zile ma tot lupt cu kilu 5 si poate si scapam de el daca doamna mama soacra nu s-ar fi gindit ca mi-ar prinde bine un tort. si am tooot ros din el cite umpic. eu cind ma uit la dulciuri plang cu lacrimi de crocodil. la orice renunt, chiar si la sex cre ca as putea, da la dulciuri nu pot. mai ales daca le am prin casa. piei ispitaaa...
so...hai sa facem treaba
spor

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Nu slabim! ramanem ashea grase si fromoase, na! :))))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by anda

salut fotomodelelor :)
si eu mai am 4 kile de aruncat la gunoi. de 3 zile ma tot lupt cu kilu 5 si poate si scapam de el daca doamna mama soacra nu s-ar fi gindit ca mi-ar prinde bine un tort. si am tooot ros din el cite umpic. eu cind ma uit la dulciuri plang cu lacrimi de crocodil. la orice renunt, chiar si la sex cre ca as putea, da la dulciuri nu pot. mai ales daca le am prin casa. piei ispitaaa...
so...hai sa facem treaba
spor

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

May, Anda, may! Te iubeste soacra, iti face tort si tu te plangi!!!!! Bea ceai verde, taie pofta de dulciuri. Spor la slabit!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Fetelor,

Nu gasesc reteta cu supa de varza .... merge greu internetul si nu gasesc regimul asta. Help !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by cl

May, Anda, may! Te iubeste soacra, iti face tort si tu te plangi!!!!! Bea ceai verde, taie pofta de dulciuri. Spor la slabit!

Claudia

Mey Clau, emy, da' cine te-o mintit ca ceaiul verde taie pofta de dulciuri??????

eu ca sa vezi ce bine si repede vreu sa slabesc beau ceai verde cu tort si cu biscuiti, ce bun e...

alte retete plzzzz sau ceva cure mai usoare ca mie tre' sa-mi plateasca cineva ca sa tin montignac...deh, daca nu-i tare multa vointa! de fapt de cand mi-am propus sa slabesc (am si slabit vo' 4 kile la inceput), m-am ingrasat apoi si mai mult

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput