Nu va sperie ceea ce va fi?

Nu va sperie ceea ce va fi? | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

Is dusa....
Mi-am dorit asa mult sa avem un copil. Am ramas graviduta in prima luna dupa nunta desi sotul meu are probleme si credeam ca vom astepta mult si bine la coada la copii... Am fost atat de fericiti cand am realizat ca suntem gravizi, am plutit pe norisori... DAR..... uite ca pe mine ma apuca spaimele... De cateva zile ma gandesc cu strangere de inima la ceea ce va fi. Ma intreb daca voi reusi sa fac fata, daca nu vor fi momente in care sa-mi vina sa-mi iau lumea in cap. Ma gandesc ca nu voi mai fi niciodata cine am fost, o sa am raspundere pentru un OM care va avea nevoie de mine sanatoasa,decenta si devreme acasa inca muuuuulti ani de aici inainte. Ma gandesc ca s-a terminat cu orice distractie, ce mai? Pur si simplu ma gandesc ca m-am lins pe bot de la viata mea, nu mai pot fi pe veci independenta si va trebui sa fiu disponibila pentru cineva 24 ore/zi. Poate e o faza depresiva a sarcinii, intr-adevar in perioada asta ma si bufneste plansul din orice si sunt mai iritabila ca de obicei, dar as vrea sa va intreb pe voi foste sau actuale gravide daca v-ati lovit de stari din astea in sarcina! La mine gandurile nu sunt permanente, in majoritatea timpului gandesc pozitiv dar ma paleste cateodata cate una dupa cap de ma ia cu ameteala.

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (16 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Laura, din experienta mea pot sa-ti spun ca in secunda in care iti vei tine puiul in brate nu o sa te mai gandesti ca nu o sa mai ai viata ta. Da, viata ta se va schimba, dar se va schimba in bine. Intr-adevar nu o sa mai iesi unde vrei tu cand vrei tu(asta daca nu ai pe cineva care sa stea cu copilul), dar nimic nu se compara cu primul zambet, cu primul gangurit, cu prima silaba, cu primii pasi
facuti de copilul TAU.
Noi am iesit cu cortul cand Andrei avea 10 luni. I-a placut la nebunie. Am fost si la ski impreuna, doar ca tati si Andrei se dadeau cu saniuta si mami skia. Pe urma am inversat rolurile(eu si tati).
O sa aveti activitati impreuna si nu se poate sa nu fie o bucurie.
Nu-ti mai face atatea ganduri. Tre sa ai grija de tine ca sa fie si bebicul tau linistit.

Numai bine si sarcina usoara!!!

Danasi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Laura si eu sunt tot ca si tine si eu am inceput sa ma cam tem si kiar imi trec cateodata ganduri daca voi reusi sa fac fatza .Eu cred ca sunt normale gandurile astea poate ca sunt de la sarcina.Kiar am citit in "cartea viitoarei mame"ca la un moment dat intrii intr-o peioada cand simtzi ca de fapt nu-tzi doresti copilul asta.

Sper s ne linistim cat ma repede.Stai linistita ca totul va fi bine.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Burticilor dragi,o sa fie bine,nu va fie teama, nu are de ce!
Bucurati-va de cele mai frumoase clipe din viata voastra,care v-a astepta in curind si savurati orice clipa!
Cit despre distractii,poi sa vedeti voi ce distractie veti avea cu bebeii vostri dragi! Nici nu mai ai timp, sa te gindesti la alte distractii... Veti avea distractie la maxim...
Fericitelor,bucurati-va si relaxati-va,cit mai puteti

&

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Am trecut exact prin aceeasi faza,acum un an.Acum am o fetitza de 4 luni.Am si uitat la ceea ce ma gandeam atunci.Mi-a adus aminte o prietena de cate griji si probleme imi faceam si atunci am intrebat-o "chiar asa ziceam?".La fel de "ciufuta" eram si asta m-a tzinut cateva luni...dar noroc cu sotzul,care mereu ma aducea pe linia de plutire.Acum plutesc intr-adevar!!!

O sa treaca perioada asta si considera ca e "normal" in primele luni de sarcina,caci organismul tau trece printr-o serie de schimbari majore.
Sanatate si sarcina usoara!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, ah ce bine e sa auzi ca nu esti singura in aceasta situatie. Cum am zis, in majoritatea timpului gandesc pozitiv dar....
La noi e o mica problema si anume.... noi nu avem pe nimeni prin preajma, nu mama, nu soacra, nu vecini binevoitori, nu prietene bune, nimic. Si asta ma nelinisteste. Ca voi fi 24/zi ocupata. In plus sotul lucreaza zilnic pana la ora 18 (cand nu pleaca in delegatii) . Si la asta ma gandesc...daca o sa cad lata de oboseala si nu stie nimeni de noi nimic? Uf... daca eram in tara venea mama, venea sora-mea, avea cine sa ma ajute daca nu mai faceam fata dar aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mai fetelor, Laura si Eryka, ma speriati mai ...
Noi avem planuri mari - si sper sa ne realizam visele - cand o sa o luam de la inceput si o sa muncim pe rupte ... si stiam asta cand ne-am pus la discutiile "incercam un bb?". Si amandoi am ajuns la opinia ca un copil nu te va incurca niciodata in viata, oriunde ai fi, orice ajutor vei avea. Nici mamica mea nu-i prea aproape de mine, plus ca munceste inca, la soacra mea nu am nici o pretentie iar prietenii de aici sigur nu ne-ar ajuta ... asa ca tot singurei vom fi. Iar sotiorul meu munceste si mai mult ... insa pur si simplu nu-mi fac griji. Probabil si ptr. ca noi am asteptat destul de mult (aproape 12 ani de cand ne cunoastem si aproape 8 ani de casnicie) pana am luat aceasta decizie, timp in care ne-am distrat, ne-am plimbat, ne-am facut de cap ... si am avut timp sa vad ca am "ales " bine si ca ma pot baza pe sotul meu si ca o sa fie un tatic f. bun (chiar daca se destrama dragostea intre noi ... ce nu vreau, dar trebuie sa te gandesti si la asta).
Nu va mai faceti griji, o sa va descurcati foarte bine ... si o sa gasiti activitati bune si ptr. parinti cu bebelusi! Iar la o nevoie tot mai exista pe lumea asta baby-sitter-i! Capul sus ca nu fac bine la bebe gandurile astea negre!!!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irinusha

Mai fetelor, Laura si Eryka, ma speriati mai ...
Capul sus ca nu fac bine la bebe gandurile astea negre!!!

Eram sigura ca se va interpreta exagerat ! Irinusha, cine zice de ganduri negre????? Eu am scris si repetat ca gandesc majoritar pozitiv dar nu ma pot abtine sa nu imi pun intrebari. Ce sa-i faci... Dar asta nu tre sa sperie pe nimeni Irinusha mama.... Sau sa le zici ganduri NEGRE...nici chiar asa... Crezi ca stau in casa si ? Nici vorba. Ma bucur de sarcina ca si tine dar ma si intreb ce va fi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Buna Laura,
Daca ai ocazia, mergi sa vezi filmele din seria "Uite cine vorbeste". Este numai un film, dar o sa vezi ca si dupa nastere viata este foarte frumoasa, poate chiar mai frumoasa
Solutii vei gasi oriunde si la orice problema.
Distractiile vor pali pe langa bucuria de a sta cu BB. Iar cand o sa creasca, poti merge iar la distractii daca o sa ai chef.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, linistiti-va. Garantez ca va trece. Poate chiar inainte de nastere. Si eu am trecut prin aceleasi framantari (ma vaitam pana si pentru ca nu aveam voie la sauna). Am citit tot felul de articole, si oricat spuneau toate ca e normal eu ma speriam si mai tare.

Mi-a trecut insa de cand BB a miscat. Poate nu imediat, dar acum in 30 de saptamani sunt linistita.

Bucurati-va de perioada asta si implicati si taticii in trairile voastre. O sa fie si mai bine.

Rox

Mergi la inceput

Am fost la piscina si mi-am inotat burtica un pic. Am vaztu atatia bebei frumosi, unul era miiiic de tot, cred ca avea o luna! Mi-au placut asa de mult,abia astept sa mergem si noi cu pisoiul la baita. Deja am gasit o metoda de distractie!

Mergi la inceput