Credeti in compatibilitatea dintre zodii?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

quote:
Originally posted by alba

Oblio,ai mare dreptate,astrologia este mult prea complexa,ea fiind cea mai veche stiinta din lume!
Astrologia este la fel de veche precum lumea!

Hmmmm...o fi chiar astrologia cea mai veche stiinta din lume? Ma cam indoiesc...(ai gasit asta scris undeva?...)
Un lucru este sigur, astrologia avea mai multa raspindire in trecut, cind stiintele oculte erau si ele mai raspindite. Poate m-as convinge daca as vedea exemple de matematicieni sau oameni de stiinta contemporani care sustin astrologia...
Hey, sint numai adepti ai astrologiei pe-aici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Nikita73

quote:
Originally posted by alba

Oblio,ai mare dreptate,astrologia este mult prea complexa,ea fiind cea mai veche stiinta din lume!
Astrologia este la fel de veche precum lumea!

Hmmmm...o fi chiar astrologia cea mai veche stiinta din lume? Ma cam indoiesc...(ai gasit asta scris undeva?...)
Un lucru este sigur, astrologia avea mai multa raspindire in trecut, cind stiintele oculte erau si ele mai raspindite. Poate m-as convinge daca as vedea exemple de matematicieni sau oameni de stiinta contemporani care sustin astrologia...
Hey, sint numai adepti ai astrologiei pe-aici?!

Draga Nikita!

Da, am citit asta intr-o carte de astrologie germana:
"Die Astrologie ist die älteste Wissenschaft der Welt!"
"Astrologia,este cea mai veche stiinta din lume!"

Acum 3 ani de zile,aflindu-ma in Romania,la Galati,am cunoscut intimplator un astrolog,pe care l-am rugat,sa-mi faca si mie o astrograma!
Apoi am ramas amici si am aflat ca el este de fapt medic si are in Galati un cabinet particular! M-a rugat frumos sa nu povestesc la nimeni,ca se ocupa cu astrologia,deoarece pacientii lui nu il va mai lua in serios, ca medic !!!
A spus ca cunoasterea astrologiei, il ajuta personal foarte mult in munca cu oamenii !
Asta a fost doar un exemplu trait de mine,dar crede-ma ca am mai auzit de multi adepti ai astrologiei,care nu recunosc asta,deoarece le este "frica" de a fi batjocoriti,avind in viata de zi cu zi functii destul de onorabile:-)))
Si Paracelsus a spusa ca" Un doctor,care nu poseda cunostinte astrologice,degeaba e doctor "!!!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Nu cred in zodii. Poate si datorita faptului ca am avut mai demult o sefa de birou care credea in zodii f.f.f. tare si facea faze de genul: "la zodia mea scrie ca azi ma cert cu cineva, fiti atenti" si cauta motiv de cearta cu cei din birou. Ma ia si durerea de cap cand imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sotul meu este pasionat de astrologie. A studiat multe carti, multe site-uri si are si programe pe PC. In plus le zice si bine pentru ca eu am trait ceea ce mi-a prezis, pe pielea mea, iar prietenii nostrii il intreaba mereu ce se mai intampla.
Daca te pasioneaza acest lucru si studiezi, intelegi "mesajul" astrelor.
Eu cred doar ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" si ca exista pt fiecare o soarta.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Prostii!!! Prostii!!! Prostii!!!

Eu sunt Fecioara si sotul meu Leu! Dupa toate predictiile "horoscopistilor" si "cititorilor in stele" nu aveam nici o sansa impreuna! Si uite ca ne e bine! In ciuda lor!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by danateo

Prostii!!! Prostii!!! Prostii!!!

Eu sunt Fecioara si sotul meu Leu! Dupa toate predictiile "horoscopistilor" si "cititorilor in stele" nu aveam nici o sansa impreuna! Si uite ca ne e bine! In ciuda lor!

Dana si bb Matei

hahahaha, depinde de ASCENDENT, nu de zodie neaparat :))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

...si a mea la fel...si uneori nici nu-ti trebuie 5 ani!

quote:
Originally posted by furni

Eu nu cred. Pentru nativii aceleiasi zodii poate exista trasaturi generale comune. Dar eu cred ca, inca de la nastere, fiecare individ este intr-o continua transformare. Influentele mediului in care se dezvolta omul cat si experientele pe care le traieste de-a lungul vietii sunt majoritare. Poti fi compatibil cu un om azi iar peste cinci ani sa constati ca nu mai ai nimic in comun (ca trasaturi, ma refer). Parerea mea.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nu cred in zodiacul zilnic, care consider ca-i aiurea dar cred in zodiacul general.In zodiac, relatia Varsator-Taur se spune ca e aproape imposibila.E drept la inceput au mai iesit scantei dar daca fiecare lasa unul de la celalalt relatia poate sa mearga bine dar depinde, cum spune Conchita si de ascendent.In cazul nostru nici ascendentul nu ne prea avantajeaza :eu-varsator cu ascendent in balanta, el- taur cu ascendent in fecioaraDeocamdata relatia merge destul de bine si sper ca si in continuare sa ramana asa!
Am gasit un site in care ti se poate calcula zodiacul personal si ascendentul (doar daca stii ora nasterii), gratuit,dar nu-mi mai aduc aminte ce site.Am scris datele mele si a doua zi l-am primit in e-mail.Sunt vreo 10 pagini
O sa-l caut acum si daca-l gasesc o sa-l pun pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

L-am gasit!!
http://www.dsclex.ro/astrolog/1astro1.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sa va spun cum sta treaba la mine
am avut o relatie super cu un berbec cu toate ca in toate horoscoapele nu ne potrivim, eu fiind fecioara
acum astept ca un capricorn sa plece din casa , ca sa imi pot redobandi libertatea si peste tot scrie ca suntem foarte compatibili
aceste horoscope nu mi se potrivesc deloc mie, nu am gasit trasaturi comune cu zodia fecioarei, pana la urma totul depinde de caracter si multe alte lucruri....

Mergi la inceput