Credeti in compatibilitatea dintre zodii?
Raspunsuri - Pagina 3
Oblio spune:
Dar haideti sa ne amuzam putin. Stiati cum se roaga nativii fiecarei zodii in parte? Ia sa vedem daca va recunoasteti?
Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sa imi dai si mie rabdare... si poti sa faci asta chiar acum?
Taur: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa accept schimbarea, dar nu prea repede...
Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?
Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!
Leu: Ce-i, mai?
Fecioara: Doamne Dumnezeule, te rog sa ne faci perfecti, dar sa nu o dai in bara asa cum ai facut ultima oara...
Balanta: Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?
Scorpion: Doamne Dumnezeule, iarta-ne datoriile asa cum si noi iertam datornicilor nostri, chiar daca nemernicii nu prea o merita!
Sagetator:Doamne Dumnezeule, ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori, ajuta-ma sa nu mai exagerez atat!
Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am invatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva!
Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol!
Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta imbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc!
................................
resurse de fun ro
Elenalove27 spune:
Oblio -
Elena cu burtica 37 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27
Veve spune:
quote:
Originally posted by EDDY
NU,nu cred delok in compatibilitatea dintre zodii.Eu sint Rac ...Sotzul meu este Fecioara
Mei Eddy,ai apucat pe D-zeu de-un picior!
http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/rac/fecioara.php
Io-s fecioara si Flavius rac;as alege vreodata pe-altcineva??Ntz-ntz-ntz!Cin' sa mai aiba atata rabdare cu una ca mine??
Irina & Vevemica & margica(20) din burtica
ruxij spune:
Eu nu cred pentru ca sotul meu e Varsator, iar eu Capricorn. Sfatul din horoscop: "mai bine nu". Dar merge, de 13 ani! Sper sa mearga si in continuare.
Numai bine!
ruxij
Nikita73 spune:
quote:
Originally posted by Oblio
Mda, cate persoane, atatea pareri. Unii vad ca se contrazic serios, in sensul ca sustin ca nu cred, dar vorbesc (despre "gemeni") ca si cum ar crede. Pai eu ce sa mai ... cred
Adevarul este ca zodiile fac intotdeauna subiectul compatibilitatii, dar nu inainte de a fi studiate corect si profesionist. Nu poti trata la modul general chestiuni care pana la urma tin de viata si destin. Si-apoi mai intervine si hazardul, cand, oricat am fi de... compatibili, ajungem sa fim in opozitie. Pana la urma toleranta tine de bun simt si nu neaparat de influente astrale. Doar ca, daca trasaturile fundamentale ale celor doi se "lipesc" precum nuca de perete, oricat ar fi dragostea de mare, intr-o zi tot va intra in colaps!
Eu si ea suntem in berbec-leu. Ne respectam enorm unul pe altul, exact cum arata compatibilitatea noastra, mai mult sau mai putin intamplator. Dar n-am cautat noi asta, ci pur si simplu, asa s-a nimerit!
Oblio, nu stiu ce ai inteles tu, eu ma refeream la Gemeni frati, adica persoane nascute din aceeasi mama, pot fi gemeni care seamana leit sau nu (nu mai stiu cum se numesc pe romaneste). Voiam sa zic ca daca zodiile ar fi adevarate, aceste persoane ar trebui sa aiba aceeasi personalitate, doar sint nascute aproape in acelasi timp, plus ca primesc cam aceeasi educatie si cresc in acelasi mediu...
Nu ma refeream la zodia GEMENI...
Oblio spune:
Oops! Imi cer scuze! Am citit la iuteala si nici n-am mai trecut prin filtrul ratiunii la ce fel de "gemeni" te refereai. Nu trebuie sa te necajesti totusi asa de tare! Cand ma uit la imaginea cu care iti intaresti spusele, ma apuca durerea de cap!...
In rest incerc sa ma abtin de la comentarii.Sunt mult prea nou ca sa-mi pot permite polemici. Astrologia este foarte complexa,si mai este una din marele mele pasiuni. Dar nu intentionez sa impun nimanui convingerile mele.
Scuze inca o data!!
Nikita73 spune:
quote:
Originally posted by Oblio
Oops! Imi cer scuze! Am citit la iuteala si nici n-am mai trecut prin filtrul ratiunii la ce fel de "gemeni" te refereai. Nu trebuie sa te necajesti totusi asa de tare! Cand ma uit la imaginea cu care iti intaresti spusele, ma apuca durerea de cap!...
In rest incerc sa ma abtin de la comentarii.Sunt mult prea nou ca sa-mi pot permite polemici. Astrologia este foarte complexa,si mai este una din marele mele pasiuni. Dar nu intentionez sa impun nimanui convingerile mele.
Scuze inca o data!!
Oblio, nu m-am necajit deloc, poate am ales gresit emoticonul :) Mi-am dat seama ca textul meu poate fi inteles gresit, de aceea am si adaugat o explicatie in paranteza acum :)
Iti urez bine-ai venit pe forum si departe de mine intentia de a incepe polemici, asa am eu o exprimare mai directa.
alba spune:
Oblio,ai mare dreptate,astrologia este mult prea complexa,ea fiind cea mai veche stiinta din lume!
Astrologia este la fel de veche precum lumea!
Chiar nu v-a frapat niciodata faptul ca, printre promotorii ei de frunte. se afla nume ilustre de filozofi,matematicieni,astronomi,medici cum ar fi :Jerome Cardan,Nostradamus,Ruggieri,Paracelsus,Johannes Kepler,Jung ?
Putini stiu ca Jung,parintele psihologiei moderne,a studiat mii de astrograme,pentru a verifica si fundamenta, studiile si afirmatiile sale !
Multi se intreaba daca exista zodii "privilegiate",sau unele mai bune si altele mai proaste ?
Raspunsul este NU !
Fiecare zodie este o armonie cosmica,fiecare ofera calitati si defecte in egala masura,fiecare atrage si respinge metode de abordare,fiecare actioneaza in mod specific.
Ce este mai valoros,curajul sau chibzuinta,blindetea sau fermitatea,actiunea rapida sau planificarea ?
Raspunsul este: depinde...depinde de loc,de moment,de imprejurari, de forma,de intensitate,de efecte si de o multime de alte conditii.
A afirma ca "Berbecul" este mai bun decit "Balanta" este ca si cind ai afirma ca primavara este un anotimp mai bun ca toamna.
Fara indoiala ca pe plan fizic "Berbecul" este mai avantajat,fata de "Balanta".Dar "Balanta" este mai bine plasata,prin natura sa psihologica,pentru implinirea unei destinatii morale,intelectuale sau spirituala!
Care element (foc,apa,pamint,aer) este cel mai bun?
Cind spiritul de competitie va parasi mintea ta,vei intelege ca in natura exista numai armonie,echilibru si rezonanta,iar notiunea de "cel mai bun"pur si simplu nu exista in dictionarul naturii.
Toate elementele cu natura si calitatile lor,au aceeasi valoare,ele armonizeaza viata umana cu natura cosmica!
Berbecul este focul exaltat.Leul este focul vital,iar Sagetatorul focul inmuiat,decantat.
Pamintul gras al Taurului primavaratic,nu este pamintul bun de recolta al Fecioarei,nici cel dur inghetat al Capricornului.
Apa calma ca oglinda a Racului,nu este asemanatoare cu elementul inspumat,degradat si agitat al Scorpionului,nici cu apa fecundata, vie,asemanatoare albastrului insingurat al Pestilor!
Nici aerul inaltator al Gemenilor,adierea blinda a Balantei si vintul nelinistit al Varsatorului nu sunt asemanatoare!
(din "Astrologia practica" de Adrian Cotrobescu)
***Esti liber sa negi lumina,dar nu vei putea intuneca stralucirea ei.***
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78