ce le aduce sotilor nostri Mos Craciun????
Fetelor, voi ati inceput sa va ganditi ce le aduce sotilor nostri Mosu'? Ca eu am inceput da' nu prea am idei.... Cel mai mult si mai mult ne-am dori un weekend in 2, dar cum asta nu se poate acuma si nici in viitorul apropiat... ce cadou sa iau????
Ii plac f mult ceasurile, dar nu pot alege eu un model ca sunt 1000 si ma tem sa nu dau gres. Anul trecut i-am luat un curs de shofat f fain, in conditii speciale, i-a placut mult da' altul nu mai este:((...
Deci... cum????? Thx!
Cristina, mamica cu burtoaie
Raspunsuri
Irinusha spune:
Critina, nu pot decat sa-ti dau cateva idei si sper sa te ajute.
Sotul meu muncind ca ceasornicar (deh, romanas indemanatic ;)) mi-a spus ca ceasurile Fosil sunt foarte bune ca motor (Uhrwerk)... si am vazut niste modele f. dragute ... Nu lucram la acea firma, deci nu iti face griji ca fac reclama ascunsa, dar mie imi plac si sper sa te pot ajuta. Daca vrei sa fie ceva mai special, i-ai unul mecanic (de intors) sau automatic ... sunt mai scumpe, dar si mai bune decat ceasurile Quarz.
Eu una am inceput deja sa cumpar cadouri ... de Mos Nicolae ii pun in cizme chilotei si ciorapi cu niste bombonele (ca inca e copilasul meu ;)) ... de Nicolae nu facem mare lucru, e mai mult simbolic.
Mosul ii aduce o carte de istorie (am gaisit una foarte misto ... foarte detaliata din timpurile antice pana in timpurile noastre, cu ilustratii ... sper sa-i placa) si o trusa cu care se cioplesc, se lustruiesc chstii, trestii ... nu stiu cum ii spune, dar e ca o Bohrmaschine cu tot felul de capete care fac chestiile astea ... mama, mama ce lapsus am. Oricum, lui o sa-i placa ca ii place sa mestereasca de toate ... Anul asta e Mosul mai econom ca avem nevoie de banuti ptr. "cel mic" ... asa ca trebuie sa ajunga.
Sper ca am putut sa-ti dau o idee ceva ... Succes la cautat!
Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)
briseis spune:
Eu ii fac cadou de Mos Nicolae, Mos Craciun si toate sarbatorile vestea ca vom avea un bebelus. Dar ii voi cumpara si un parfum Opium de la YS Laurent pentru ca stiu ce mult si-l doreste.
tuchi spune:
Al meu sotior va primi oaresce muzica de Mos Nicolae iar de Craciun casti mari sa-si poata asculta talk-show-urili si CNN-ul fara sa deranjeze pe nimeni.
Cadouri "dupa buget ..." mici la adulti ca mai are nevoie de multe.
Si pt noi va fi mare bucuria sa-l vedem cum va reactiona la brad si la stelute (va avea9 luni). Abia astept.
dpintilie spune:
Eu o sa-i aduc un bebe mic. DPN-ul e prin 21 decembrie,asa ca din spital vom veni cam de Craciun.
Anul acesta cred ca Mos Craciun(cel care ma reprezinta) nu va face nici un cadou la nimeni din familie...Abia ma misc si cu siguranta sotul meu nu ma lasa sa ma aventurez prin oras singura...
Anul viitor insa...Ne revansam
Dana.
http://community.webshots.com/user/dpintilie
Alina spune:
Irinusha,
Multumesc mult pt informatie,si eu am de gind sa-i cumpar un ceas sotului meu de Craciun.
Imi zici te rog,ceasuri mecaanice si automate gasesc tot de la Fossil?
Sunt la capitolul asta si vreau sa-i cumpar ceva f bun calitativ si frumos!
In rest...nu prea am idei...lui ii plac mult cartile istorice sau politice dar deja are foarte foarte multe si cum eu nu ma pricep,nu o sa-i cumpar!
Am mai spus intr-un subiect ca as vrea sa-i cumpar cartea dr Spock"Ingrijirea sugarului si a copilului" in engleza sau germana...fain,nu?
Alina
Leah spune:
Si eu m-am gandit sa-i iau prietenului meu un ceas;ii plac ceasurile Casio si a avut unul care s-a stricat asa ca o sa incerc sa gasesc un model asemanator;o sa fie cam greu pentru ca nu se mai fabrica. Initial vroiam sa-i iau rachete de tenis dar sunt cam scumpe pentru bugetul meu(vreo trei milioane amandoua si eu mai am si rate de platit plua alte cheltuieli)asa ca o sa vad, mai astept idei.
Anina_n spune:
Eu ma gandesc la ceva legat de hobby-ul lui, pescuitul. Mai ales ca, iarna ii place sa mearga la copca.
Depinde ce hobby-uri are fiecare !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
madutza spune:
Si eu tot ceas m+am gandit sa ii iau. De fapt de mai multi ani vreau sa ii iau ceas, dar nu mi-am permis pana acum, pentru ca vreau sa ii iau unul foarte bun, sa il tina toata viata. Nici anul asta nu stiu daca imi iese, dar o sa incerc.
Madutza & ingerasul din burtica
simonab spune:
Tin minte ca se apropia ziua lui de nastere si termenul meu sa nasc si m-am dus repede la cumparaturi si i-am luat un parfum si bine am facut caci a doua zi am nascut .... si de ziua lui fetei noastre i-a cazut buricul !
De ziua lui de anul asta i-am luat un ceas Tisso caci noi suntem fani marca asta si numai d'astea avem, el mai avea unul dar ala era sport asa ca i-am luat unul elegant ... o carutza de bani dar ce nu merita un sot !
Acuma de mos Niculae - cred ca o sa primeasca maieuri/chiloti ca nu stiu ce pot sa-i mai iau iar dee Craciun - NU STIU ! astept si eu sa vad ce mai scriu fetele poate ma inspira .....
carmendraghici spune:
Sotului meu, Mos Craciun ii va aduce o bebelusa.
CARMEN SI BB"SAMBURICA" 34 SAPT.