ce le aduce sotilor nostri Mos Craciun????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu am gasit in duty free-ul din Viena cravate Gucci cu 50% reducere....si am luat doua ca al meu oricat de multe ar avea parca tot nu ii ajung. Si stiu ca ii plac tare de tot produsele Dunhill (si cam batea seaua ca i-ar trebui o curea ) asa ca o sa ma conformez. Sper numai ca de sarbatori sa fim impreuna. Pt mine asta ar fi cel mai frumos cadou!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

ce le aduce ? ce le-aduce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Draga Cristina,

mai in gluma mai in serios eu nu te-as sfatui sa-i iei un ceas ...nu stii superstitia ca daca daruiesti un ceas, te desparti mai devreme sau mai tarziu de persoana respectiva...sa stii ca la mine a fost adevarat !!!...dar e doar o parere bineinteles, mai bine iai un parfum sau tu ca o zana in lenjerie sexy neagra sau rosie, cu o funditza in jurul gatului, sau un vin vechi.

numai bine si cadou frumos, Lena si Freya

quote:
Initial creeata de tinatache

Fetelor, voi ati inceput sa va ganditi ce le aduce sotilor nostri Mosu'? Ca eu am inceput da' nu prea am idei.... Cel mai mult si mai mult ne-am dori un weekend in 2, dar cum asta nu se poate acuma si nici in viitorul apropiat... ce cadou sa iau????
Ii plac f mult ceasurile, dar nu pot alege eu un model ca sunt 1000 si ma tem sa nu dau gres. Anul trecut i-am luat un curs de shofat f fain, in conditii speciale, i-a placut mult da' altul nu mai este:((...
Deci... cum????? Thx!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by Alina

Irinusha,
Multumesc mult pt informatie,si eu am de gind sa-i cumpar un ceas sotului meu de Craciun.
Imi zici te rog,ceasuri mecaanice si automate gasesc tot de la Fossil?
Sunt la capitolul asta si vreau sa-i cumpar ceva f bun calitativ si frumos!

Alina

Alina, uite aici site-ul de la Fossil: www.fossil.de ... insa pe moment te directioneaza la fossil.com ptr. ca pagina nemteasca e in lucru ... dar poate ai noroc si nu dureaza mult.
Sotiorul meu mi-a spus, la intrebarea mea daca sunt si la Fossil ceasuri mecanice, "da si sunt marfa!" ... sfarsit citat :)
Mie una imi plac cele clasice si tocmai asa au cei de la Fossil. Si dupa cum mai spuneam, au si "miez" bun. Insa nu vreau sa va influentez ... fiecare cu gusturile lui ...

Lena, nu vreau sa te supar, insa eu am primit de la sotiorul meu - iti dai seama ca este aproape de sursa ;) - pana acum ca. 20 de ceasuri ... si suntem inca impreuna ... si aproape 12 ani cred ca spun multe ...

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Irinusha, nu ma superi, asa se zice si la mine chiar s-a confirmat, dar nu inseamna ca nu exista exceptii de la regula (ah, mi-aduc aminte ca si prietenei mele din Elvetia i s-a intamplat la fel)si tu esti norocoasa in cazul asta!

Stii ce e haios, ca mie chiar imi plac la nebunie ceasurile, dar de atunci ma feresc de a primi ci le cumpar chiar eu...dar de un Breil, ce ziceti? sunt absolut superbe! se pot vedea la www.breil.com

numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Irinusha,
Multumesc f mult pt informatii,am chiar in apropiere un magazin cu ceasuri,miine ma voi uita la ceasurile Fossil.
si sarcina usoara iti doresc!
Alina

Aaaaa,nu stiam de superstitia cu ceasul dar eu nu cred in chestiile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

O gramada de si vestea ca totul decurge super ! In rest... si iar mult ... ooops, era sa mai pun ceva dar nu avem voie - nu ne lasa nenea dr.

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Uau, ce de idei!! Mai fetelor la voi cum de a mers forumul ca eu am stat si m-am uitat la "cannot find server" de ieri incoace!!!

Acuma, ca tot veni vorba de ceasuri, acum 2 ani i-am luat 1 Swatch, l-am pus sa leaga si eu l-am luat da' nu mai era nici o surpriza. Oricum, ce voiam sa va spun e ca la ambele ceasuri Swatch s-a rupt cureaua care costa cam 30 eur/buc ( si nu merita!), iar asta daruit de mine se mai si abureste de radeam ca o sa faca sera cu plante inauntru la cata apa e. S-a strans o picatura mare de apa in interior!!! Bine'nteles ca asta s-a intamplat imediat dupa ce a iesit din garantie! Deci NO SWATCH! Casio e fain, mai are unul la care tocmai s-a intors, de voie de nevoie. Iar la Breil si Fossil ma uit acuma. Daca raman la un ceas si nu nimeresc ceva care sa-i placa o sa-l schimbe si gata...

De bebe nu mai zic, ca si de ziua lui acum 2 ani tot bebe i-am dat si... e frumos da' cand ma uit ce fata face cand stie ce-l asteapta parca i-as da ceva mai... altfel. Acuma nu ca nu l-ar bucura bebele dar... mamicile cu experienta stiu ce vreau eu sa spun...

Stiti la ce m-am gandit? la un curs de scufundari! dar nu stiui daca are timp (sau daca vreau eu sa aiba timp!) ca tb sa pleci 2 weekenduri la o balta undeva sa si practici "la fata locului"... De Mos Nicolae chiar ca vine bebe, la propriu, asa ca... scutece primeste:)))
Multumesc mult si mai astept, daca mai aveti idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Uau, ce de idei!! Mai fetelor la voi cum de a mers forumul ca eu am stat si m-am uitat la "cannot find server" de ieri incoace!!!

Acuma, ca tot veni vorba de ceasuri, acum 2 ani i-am luat 1 Swatch, l-am pus sa leaga si eu l-am luat da' nu mai era nici o surpriza. Oricum, ce voiam sa va spun e ca la ambele ceasuri Swatch s-a rupt cureaua care costa cam 30 eur/buc ( si nu merita!), iar asta daruit de mine se mai si abureste de radeam ca o sa faca sera cu plante inauntru la cata apa e. S-a strans o picatura mare de apa in interior!!! Bine'nteles ca asta s-a intamplat imediat dupa ce a iesit din garantie! Deci NO SWATCH! Casio e fain, mai are unul la care tocmai s-a intors, de voie de nevoie. Iar la Breil si Fossil ma uit acuma. Daca raman la un ceas si nu nimeresc ceva care sa-i placa o sa-l schimbe si gata...

De bebe nu mai zic, ca si de ziua lui acum 2 ani tot bebe i-am dat si... e frumos da' cand ma uit ce fata face cand stie ce-l asteapta parca i-as da ceva mai... altfel. Acuma nu ca nu l-ar bucura bebele dar... mamicile cu experienta stiu ce vreau eu sa spun...

Stiti la ce m-am gandit? la un curs de scufundari! dar nu stiui daca are timp (sau daca vreau eu sa aiba timp!) ca tb sa pleci 2 weekenduri la o balta undeva sa si practici "la fata locului"... De Mos Nicolae chiar ca vine bebe, la propriu, asa ca... scutece primeste:)))

Cristina,
Tocmai am vorbelit la tilifon si uitai sa-ti zic si scriez aici poate le dau o idee si altor fete...poci sa pui banii pt un ceas ca gutshein intr-o felicitare de Craciun(la Kaufhoff in Marienplatz,de ex).
Si eu am un ceas Swatch de care sunt tare multumita.
Christian are tot un Casio dar mi-a zis intr-o zi ca s-a plictisit de el,eu am bagat la cap si sper sa-l cadorisesc cu unul nou de Mosu Craciun...
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Cred ca serverul a fost la o bere atunci, caci nu s-a accesat nici din Ro...
Iar despre SWATCH... ce ai scris e super, super ! Ce zici ? Nu ar fi interesant sa vezi ce iti raspund cei de acolo daca le povestesti "ca s-au pricopsit cu un client pe viata, ba chiar convingi si pe altii"... hi, hi, hi ???

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput