probleme in pat
In ultima vreme nu am nici un chef sa fac sex si cred ca ar fi de la anticonceptionale, am inteles ca scad libidoul (eu iau Desorelle) plus ca am dureri la penetrare si e clar ca imi trece cheful de tot. Care credeti ca ar fi problema si cum as putea s-o remediez?
Raspunsuri
Veve spune:
De-un control ginecologic ce zici?Lipsa libidoului si evantual a lubrefierii pot fi efecte secundare ale anticonceptionalelor,insa durerea categoric nu!Poate fi vorba de o anexita sau alt fel de infectie care nedepistate si tratate pot avea consecinte grave.Nu te juca cu asta!Mergi la dr.!
Irina & Vevemica & margica(20) din burtica
ruxij spune:
Trebuie sa mergi la doctor, este o problema. Si Trichomonas daca nu ma insel, se manifesta si cu dureri la penetrare. Pot fi multe cauze.
ruxij
Nikita73 spune:
Si eu am avut exact aceleasi simptome cind luam anticonceptionale, de fapt am incercat doua feluri diferite si la fel a fost. Dureri aveam si la penetrare (niciodata nu ma udam cum trebuie) si chiar si in interior cind ma atingea pe cervix (nu stiu cum ii zice pe romaneste). A trebuit sa ma las de pilule si totul a revenit la normal, dar dupa cam o jumate de an.
Eu zic sa-ti faci si un control pentru orice eventualitate.
PS. Libidoul imi scazuse asa tare ca ajunsese sotul sa ma banuiasca ca il insel
anda spune:
si eu am avut problema. luam logest. de o luna am trecut pe jeanine, tot de la schering. is cam scumpe, da' se vede diferenta :)) eu zic totusi sa intrebi ginecologul inainte de a le schimba. mie astea mi se par supeer.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Leah spune:
Pentru Nikita73: Multumesc pentru raspuns, cam aceleasi simptome le am si eu, problema e ca nu potrenunta la anticonceptionale, abia am reusit sa-l conving pe prietenul meu sa folosim prezervativul(avea o problema psihologica, ca daca il pune i se "lasa" pt. ca a patit-o o data) si inca nu merge treaba bine si nici nu pot sa stau cu sacul dupa mine.O sa merg oricum la un control si o sa schimb anticonceptionalele. Anda a zis ca Jeanine sunt bune si ca se vede diferenta, in ce sens se vede? E adevarat ca sunt cam scumpe dar sper sa merite.
furni spune:
Leah, de ce nu folosesti alte metode contraceptive, daca nu va intelegeti cu prezervativ sau anticonceptionale?
Leah spune:
Ce-as putea sa folosesc altceva care sa aiba aceeasi eficienta ca metodele mentionate? metoda calendarului in nici un caz, iar celelalte(spermicide, diafragma) nu sunt super sigure. Eu nu pot ramane insarcinata acum, deci am nevoie de ceva sa fiu SIGURA. Si asa am probleme in pat, daramite sa mai stau si cu grija asta pe cap.
furni spune:
Eu una folosesc spermicid (crema) de cativa ani (vreo 4) si nu am avut nici un fel de surprize de nici o natura (nici sarcina, nici dereglari hormonale). Mie mi l-a recomandat medicul meu ginecolog. 1 aplicatie este valabila pt. 8 - 10 ore si mai si lubrefiaza.
Madi spune:
Leah, eu am niste ovule care se numesc Pharmatex (exista si crema) pe al caror prospect scrie ca au efect asemanator cu micropilulele si steriletul. Poti cere sfatul unui medic...
anda spune:
quote:
Originally posted by Leah
Anda a zis ca Jeanine sunt bune si ca se vede diferenta, in ce sens se vede? E adevarat ca sunt cam scumpe dar sper sa merite.
pai vad diferenta in sensu' ca am chef de sex :) nu mai am balonari, cind mi-a venit ciclul nici macar n-am simtit. si cu lubrefierea sunt improvements si mai ales am scapat de episoadele alea inexplicabile de depresie pe care le aveam din cind in cind.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/