Leah,
incearca sa iti intrebi ginecologul daca in Romania exista deja spirala 'Mirena'. E o spirala care contine si un fel de hormon, se pare ca este chiar foarte sigura, si pe de-asupra mai ai avantajul ca dupa 2-3 luni de la 'montare' spiralei, nu mai ai ciclu! Da, e adevarat. Eu o am de 2 ani si pina in momentul de fata totul e ok. Nu exista nici un fel de modificari hormonale pentru mine, fizic nu s-a schimbat nimic, iar asupra vietii sexuale nu are nici o influenta... chiar din contra, ai tot timpul 'unda verde' !
Multa bafta!
Julia Grace, exista Mirena in Romania dar doctorul meu a zis ca nu poate sa mi-l introduca deoarece nu am facut un copil inca.
Pentru Ven: Jeanine costa 335000 folia(am intrat pe site la farmacia Sensiblu)O sa le iau si eu pentru ca din descrierea Andei par minunate, o sa-mi intreb doctorul cand voi merge la control.
Am o intrebare pentru Furni: ce fel de spermicid folosesti si cat costa in farmacii si cam cum se foloseste exact(imi imaginez ca scrie pe prospect dar as vrea sa stiu ca informatie preliminara)