Bebe in burtica cu probleme
Raspunsuri - Pagina 2
Irinel spune:
Ana si tu esti o mamica foarte curajoasa, demna de admirat. Sa va traiasca copilul (sunt convinsa ca si taticul este un om deosebit ca si tine). Dumnezeu sa fie cu voi si cu baietelul vostru.
Cu drag
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 11 (DPN 9 iunie)
butterfly spune:
Dumnezeu sa va apere si sa va rasplateasca curajul si credinta!
Am citit si eu un articol despre un caz operat la Timisoara de Dr. Socoteanu.
http://www.ziuadevest.ro/arhiva/09SEPTEMBRIE/06.09/pag1.html
Multa sanatate!
Elenalove27 spune:
Draga Hopeto eu am avut o pierdere de sarcina cind eram insarcinata in 4 luni si asta sa intimplat cu 5 ani in urma, iar acum cind eram insarcinata in doar 14 saptamini unul din doctorii care i-am vizitat la inceput mi-a spus ca (copilul asta care acum are 37 de sapt in burtica mea ) are 50% sanse sa traiasca si 50% sa moara ,ca a aparut nu stiu ce pe copil cind am fost la ecograf si ca am singe in placenta etc,,,si uite ca eu m-am rugat la Dumnezeu si am asteptat cu sufletul la gura sa se faca mare in burtica la mine si cind am fost la ecograf in saptamina 20 noul Doctor nu a vazut si nici nu a pomenit absolut nimic de ceva in legatura bebelicului meu sau singele din placenta care putea afecta bebelul...asa ca bebelica al meu este super sanatos si creste fara nici o problema.
Asa ca nu dispera si ai rabdare , sau parerea mea este sa incerci si un alt doctor fara sa pomenesti nimic din ce sti si sa il lasi sa vezi ce zice...
Multa sanatate si un bebica sanatos
Elena cu burtica 36 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27
bebelusha28 spune:
Si eu zic la fel ca si Elena-ba chiar ar fi bine sa-ti faci o ecografie 3d -eventual la centrul Diagnosis la dr.Pop.
Multa bafta!
http://community.webshots.com/user/corinutza111
oz spune:
draga Hopeto,
cat de clar este diagnosticul? ati vazut si alt doctor?
cand eram in luna a 7-a m-a trimis doctorul meu la un profesor sa vada inima copilului. La eco s-au adunat vreo 4-5 doctori care se holbau la ecograf si isi dadeau cu parerea ca si cum eu nu eram acolo. In final unii au fost de parere ca micutul are o malformatie grava la inima, altii ca este ceva dar nu stiu ce...prin ce am trecut saptamanile alea... In final am nascut un copil perfect sanatos fara absolut nici o problema cardiaca.
Numai sanatate copilului si voua.
Hopeto spune:
Doamne Dumnezeule ce ma bucur ca am postat acest subiect....daca ati stii ce mult m-ati incurajat cu toate. adevarul ca nu am regretat o clipa decizia pe care am luat-o de a ne pastra baietelul, dar credeti-ma ca cateodata efectiv ma apuca disperarea si o durere asa in suflet ca parca nici nu mai pot respira si imi imaginez tot felul de scenarii : ca daca saptamana trecuta ma gandeam de unde sa luam patut.......acum ma gandesc de unde sa luam.........o Domane mai da-mi o speranta. Dar suntem tari sa stiti si va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi si ca va rugati pentru noi. La toate sa ne dea Dumnezeu bbei sanatosi si frumosi sa nu stim multumim la D-zeu pentru ei, iar voua mamicilor Ana, Oz - va multumesc mult, parca mi-ati redat increderea ca poate totusi nu va fi chiar ce e mai rau, ca poate ......Sa va traiasca puiutii si sa fie mai mult decat sanatosi si frumosi, caci sunt deja o binecuvantare.
Va pup dulce,
Hope - de la o ultima speranta
bubulicamica spune:
Eu cred ca nu are rost sa te stresezi pentru ca numai rau ii faci lui bb si numai el are de suferit. Cred cu tarie ca echografele sunt mai degraba alba neagra. Eu am fost la ech si mi s-a spus ca am tumoare.......???..........alt medic mi-a zis ca e vorba de un chist de 7 cm ce sangereaza ..............operatie de urgenta. M-am stresat, am plans s.am.d final...al treilea dr.: nu ai nimic.
Eu zic sa te rogi la Maica Domnului pt bebe si sa vezi ce copil reusit va fi....
Bubu
Ioana Co. spune:
Adevarul e ca si eu am probleme asemanatoare mai mult sau mai putin, sunt tot din Cluj si tot de inimioara lui bb e vorba. Dar incerc sa ma relaxez pe cat pot si mi-am facut o programare la dr. Pop in Bucuresti pentru ca se pare in Cluj nu prea sunt in afara de dr. Stamatian, la care deasemenea mi-am facut o programare pt decembrie, experti in echograf cardiofetal si ne sperie cu tot felul de prostii. Eu zic sa ii lasam sa mai invete si sa nu fim noi cobaii lor. Dumnezeu e mai presus de ei, asa ca mergem inainte.
Ioana si bb Darius