Mamici de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna ziua, burticoaselor!
Azi efectiv am fugit de la servici, m-am plimbat un pic, am facut niste cumparaturi la piata si am ajuns acasa. Inteleg ca nu a mers serverul de dimineata. Si eu am observat zilele trecute, seara acelasi lucru. Sa speram ca se va remedia.
Burtica mea creste vazand cu ochii. In fiecare zi ma minunez. Are acum o forma tare haioasa, mai mare la buric si apoi descreste spre piept. Parca port un rucsac. Incerc sa intuiesc cum sta bb. Si al meu stiu ca este deja cu capul in jos. Spor face in continuare, dar parca nu asa de saltaret ca alta data.
Ramona, eu mi-am revenit complet cu raceala. Acum ma simt f. bine si am grija sa ma imbrac bine sa nu cumva sa ma intoarca. Beau in continuare ceai de lamaie cu miere si am mereu in geanta Eurosept daca mi se pare ca ceva nu e tocmai in regula cu gatul. In ultima vreme ma simt insa f. obosita. Mai ales trezitul de dimineata ma omoara. La noi la servici a mai venit o belea: se da liber de pe 25 dec. pana pe 4 ian. si trebuie sa se recupereze cele trei zile de 29, 30 si 31 ian. asta inseamna trei sambete venite la servici, ceea ce imi este imposibil. Macar inweek-end sa stau sa dorm. Sper sa-mi pot lua concediu pe acele trei zile si sa scap de recuperarile de sambata.
Ramona, spune-mi te rog si mie ce produse ai comandat de pe "bebelusul tau". Chiar sambata viitoare vrem si noi sa mergem in Prisma ca sa facem cumparaturile si poate alegem tot varianta cu comnada pe site. Sa le stapaneasca sanatoasa bebita ta si sa va fie de cat mai mare folos toate. ai grija sa nu te sui in patut pentru ca cred ca o sa-l ... largesti!!!
Andra, nu mi-ai zis nimic despre parchet. Cum ti se pare pretul? Si voi vreti in final sa puneti parchet la bb in camera? Parca tu te hotarasei pentru mocheta.
Lia, pe unde esti? Sper ca totul este OK, da?
Ioana, transmite-i multa sanatate din partea noastra lui Adlemi! Ne gandim la ea si ii tinem pumnii ca totul sa fie bine pentru ea si bb. Si pentru voi trei(tu si Arturicii) la fel!!!
Va pup si astept in continuare vesti de la voi.
Adriana in 29 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

M-am saturat de sedinte si intalniri! De ieri dimineata stau numai pe ghimpi, cate prostii de rapoarte si mailuri am de dat.
In loc sa stau la taclale cu Ramonette!(sa nu te superi ca iti zic asa)
De Craciun, Ana,, am sa-i iau sotului meu un patut. Pt aia mica! Asa i-am facut si de ziua lui. a fost in Octombrie si i-am luat un parfum, dar nu i l-am dat decat la sfarsit. intai i-am dat o punguta cu 2 costumase pe care i le luasem viitoare printese a familiei. Ma gandeam ca mi le da de cap, dar chiar s-a bucurat!!
Am vazut un patut roz, cu inimioare albe, cu perdeluta, la Mall, langa magazinul Z. Avea si un port-bebe inclus. Costa vreo 6 milioane. Ati vazut voi ceva mai ieftin? Oricum eu vreau roz obligatoriu, nu albastru.
Am ajuns la concluzia ca voi sunteti mult mai "burtoase" ca mine.
Diana, multumim de lista cu necesarul. Am ma printat una pe care am gasit-o cutreierand "romanul" vostru. Am sa le compar sa nu omit ceva.
Adriana, esti cea mai harnica dintre noi. Deja ai montat parchetul!! Ti-ai luat si perdele... ce mai, patutul si camera e gata! Bravo, asa da parinti!
Va pup si mai apar.
Adina + BB25W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Adriana, scuza-ma ca am uitat sa-ti zic ceva de parchet. Vroiam doar sa stiu pretul estimativ. Eu sunt convinsa pe ideea de mocheta, dar sotul meu zice ca va fi un depozit de praf si inclin sa-i dau dreptate. In consecinta, inca ne mai gandim.

He, he... Ramona, te dadeai mare ca tu dormi fara sutele de perne pe care le folosim noi....!!!! Si vezi sa nu se impiedice sotul tau de picioarele ce-ti vor atarna din patut!!!! Hai ca esti tare scumpa!!!

Vroiam sa va mai scriu ceva, dar am uitat ce anume!!!

Pupici,

Andra-in sapt 31 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Aaaaaaaaa, mi-am amintit ce vroiam sa spun!!!

Adriana, si la mine la servici se lucreaza trei sambete ptyr zilele de 29, 30 si 31 decembrie. Eu insa le-am spus ca atunci voi fi in concediu prenatal si deci, peractic nu am ce sa recuperez. si au fost de acord ca eu sa nu vin la servici in aceste trei sambete. Tu nu-ti vrei sa-ti iei in perioada aceea prenatalul?

Andra- in sapt 31 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Andra, si noi tot pe ideea asta am pus parchet: pentru ca se intretine mai usor si nu retine praful, asa cum se intampla cu o mocheta. Apoi m-am gandit ca pot lua o perdea frumoasa si la fel de vesela ca o mocheta si va compensa lipsa mochetei. Daca pui o mocheta f. incarcata (cu sosele, case, etc) nu prea mai merge perdeaua incarcata, cu desene. Cel putin asa mi se pare mie. In plus pe parchet poti aseza un covor pe care il poti curata mult mai usor (chiar o bucata de mocheta, festonata bine la capete).
Fetelor, voiam sa va spun ca am mai descoperit un site cu lucruri pentru bb ce se pot comanda pe net: reclama
Merita sa va uitati un pic!

Mergi la inceput

Andra, in legatura cu concediul nu vreau sa-mi iau prenatal decat de pe 5 ianuarie. Este avantajos pentru ca in prenatal se ia salariul intreg (chestia aia care functioneaza si pt. concediul medical), asa ca am tot interesul sa prelungesc cat mai incolo intrarea in acest concediu. Voi lua inca patru luni, din ianuarie salariul intreg si nu doar 6,6 milioane. Eu mai am zile de concediu de odihna si mi le voi lua pe acestea. Sper sa ajung la o intelegere cu sefii. Mi se pare absolut normal sa ma lase sa-mi iau concediu daca eu nu vreau sa recuperez. O sa vad maine cu siguranta pentru ca nu am chef sa merg sambata la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

fetelor sa stiti ca m-am uitat si eu pe siturile romanesti , la magazinele virtuale , dar toate lucrurile sunt mai scumpe decat aici!!! pe ce ca sunt salariile mici in ro, isi aliniaza preturile la cele de pe aici!!!De ex un patic pliabil aici il poti gasi la 39 €, ceea ce nu am vazt pe nici un site, toate sunt peste 4 mil
fabi, octavi si bebita sapt 30

Mergi la inceput

Fabi, nu ne demoraliza complet!!! Stiu ca unele lucruri sunt mai scumpe in Romania decat in tari occidentale, dar aici trebuie sa ne descurcam. Si in Romania gasesti patuturi de 1,5 milioane, dar chinezesti sau tailandeze, cred ca de unica folosinta, ce se vand in zone obscure (bazaruri, talciocuri) si in care nu prea ai incredere.
Produsele de pe piata romaneasca sunt mai toate din Italia, asa ca, iti dai seama, si preturile sunt pe masura.
Este ingrozitor avand in vedere ca exista salarii si de 2,5 milioane (am o prietena prepartor univ. la ASE!!!)pentru oameni cu studii superioare.
Adrianain 29 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adriana, ar fi chiar culmea sa te cheme sa recuperezi sambetele zilele de la sfarsitul lui decembrie!
La mine e mai usor. Am decretat ca toata lumea intra in concediu de pe data de 20.12.2003 pana la sfarsitul anului. Zilele care erau, de fapt, lucratoare in interval (6 zile) le retinem din concediu de odihna (si asa a ramas neluat la majoritatea; iar care nu, ramane dator cu 1 zi! La anu'!)
Nu stiu cum e la stat cu recuperarea asta sambata.
Oricum, eu concediu de maternitate nu cred ca voi putea sa iau...Am sa vin pana nasc la birou...si dupa.
Adina+BB25W

Mergi la inceput

"Am sa vin pana nasc la birou..."
Adina, vrei sa nasti la birou...??!!??

Mergi la inceput