Mamici de ian-feb 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Coryydo spune:
Dragele mele, va rog sa ma ajutati cu un sfat: mi-a aparut acum o pata de un roz f. pal pe chilot si parca am usoare dureri de burtica jos, in zona ovarelor! E un semnal de alarma????
Pleaseeeeeeeee!
Multumici!
Corina si bb Bogdan de 30 sapt!
layla spune:
Buna, am aparut si eu, dar imi este atat de somn....am avut chef de treaba doar un pic de dimineata acum m-am molesit.
Ioana ma gindeam eu ca esti la Municipal, am auzit ca are cea mai buna sectie de pediatrie.Avand in vedere ca stai acasa, ai grija ce faci, stai cumintica, sa nu-ti vina vreo idee.
Am vorbit la telefon de dimineata cu Lia care este OK acasica, are doar probleme cu somnul ca si mine.
Curios este ca eu merg la baie doar o singura data pe noapte fata de primele luni cand faceam ture.
La birou mi s-a spus ca parca sunt si mai mica de statura, normal m-am latit sunt un mic ursulet, ca sa nu zic casalot sau balenica.
Nici eu nu maninc mai mult ca de obicei, am mare grija ce maninc seara, pt. ca mi se pune un guguloi in capul pieptului si nu ma pot respira.
Picioarele, dupa o zi de stat la birou sunt butucei si mai am doar o singura pereche de pantofi care ma cuprinde.
A, mi s-a mai spus la birou ca sunt din ce in ce mai frumoasa, deh mama de baiat...
cam atit deocamdata, ca lauda de sine...
Layla-cu BB "Dulci" 32 saptamani si 6 zile
layla spune:
Cory nu te panica, suna-l si tu pe medicul tau, poate este doar o simpla scurgere. Nu stiu ce sa-ti zic, poate celelate fete te pot ajuta cu un sfat mai bun.
Layla
Helen spune:
Cory, asta este si parerea mea... suna-l repede pe medic ca ,,roz'' nu am idee ce poate fi, sau mai bine zis nici nu vreau sa ma gandesc... e mai bine sa previ si din proprie experienta iti spun, chiar si cele mai mici dureri de burta dar persistente nu sunt bune!
Coryydo spune:
Multumesc pt sfaturi, asa ma gandeam si eu! Mi-am facut programare la medic pentru dupa-masa. Oare ce poate fi????
Corina si bb Bogdan de 30 sapt!
ad_risnov spune:
Buna ziua, burticoaselor!!!
Azi am ajuns si eu mai repede acasa si ma grabesc sa stau de vorba cu voi.
Noi suntem bine, dar cam obositi. Am mult de lucru la servici si ma simt si din ce in ce mai greoaie. Rares este insa la fel de jucaus.
Andra, parchetul ne-a costat 270 000 lei metrul patrat, de 8 mm grosime, HDF, trafic intens de locuinta. Modelul ales de noi este fag tip scandura, adica nu mai are modelul de parchet pe el. Am luat 11 m patrati pentru o camera de 10 m patrati, plus acea folie de 2mm (12 000 lei metrul) care se pune sub parchet si plinta (85 000 lei bara de 2 metri). Nenea care ni l-a montat ne-a luat 50 000 lei pe metrul patrat si este un meserias f. serios, de care noi am fost f. multumiti. El ne-a montat la acelasi pret si anul trecut sufrageria si dormitorul nostru. A venit cu adezivul lui pt. care i-am platit inca 150 000lei.Pe ansamblu cred ca ne-a costat cam 3,5 milioane.
Cu Andruska am reusit sa vorbesc astazi. Ea mai are concediu pana luni, dar spunea ca e foarte posibil sa si-l prelungeasca pentru ca are in continuare dureri jos de tot iar bb misca f. tare. In rest era bine, cu treburile prin casa. I-am povestit ce s-a mai discutat pe forum si va transmite la toate pupici si multa sanatate voua si bebeilor vostri.
Ioana, ai mare grija de voi. Am auzit ca dr. Horhoianu este f. bun, asa ca esti in continuare pe maini bune. Iti doresc putere si rabdare sa treci peste ultimele saptamani ramase pana la nasterea Arturicilor. Noi suntem alaturi de tine!
Lia, unde esti? Poate reusesti sa ne mai dai un semn de viata.
Va pup si fug sa ma apuc de curatenie pt. ca aseara nu am mai facut nimic dupa ce a plecat parchetarul. Asa ca la mine in casa este in continuare dezordine. Sper sa reusesc sa le aranjez cat de cat.
Adriana in 29 de saptamani
ane2 spune:
Buna seara la toate burticutzele
Azi ma simti bine nu ma mai doare nimic in schimb ieri am stat toata ziua in pat si chiar am vomitat de cateva ori.
Verisoara sotului meu a nascut ieri prin cezariana si la 42 de saptamani o fetiza de 3kg azi am fost sa o vad e dulcica foc si are foarte mult par parca e Leny Cravitz.E o dulcica in fine am stat de vorba cu mamica eram curiosa de ce a facut cezarian si mi-a zis ca la 32-33sapt bebeu sa intors cu capul in jos dar la 41sapt sa intors din nou cu capul in sus asta a fost motivul cezarianei.Azi era pe picioarele ei a zis ca o doare putin dar ai trece.
Ma uitam la mogaldeatza aia mica si imi imaginam cand voi naste si ma luat o frica!!! nu de alta dar sunt atat de mici oare cum o sa o iau eu in brate? cum o sa o schimb? mie frica daca no iau cum trebuie in brate eeeeee de cand am venit de la spital numai tampenii imi trec prin cap.
Ioana ai mare grija de tine si de Arturicii cred ca ai o frumusetze de burtica la 126cm.
Eu am doar 103cm, de kilograme sa va mai zic?17!!!!!!! deci la mine celulita e in floare deocamdata nu am facut vergeturi si sper sa nu fac.
Eu cu stau destul de bine al meu sot ar vrea in fiecare zi da de nu se mai poate chiar asa.Ulima oara cand am facut si noi prostioare cand eram in focurile ale mai mari mi-a tras Rachella doua picioare de ma linistit, ce mia pierit tot chefu.
Coryydo sper ca esti bine
anita
ad_risnov spune:
Buna seara, burticutzelor!
Cam liniste pe forum dupa amiaza si seara! Maine insa sper sa reveniti in forta.
Ane, sa-ti traiasca nepotica! Sa dea Dumnezeu ca si tu sa ai parte de o nastere usoara! Simpatica faza cu lovitul cu piciorusele in timpul . Ma gandesc ca la fel se va intampla si dupa: in toiul sa inceapa cel mic sa planga sau sa te cheme. Cred ca e tare delicata situatia. Asa ca trebuie sa ne obisnuim de pe acum.
Am reusit sa-mi masor si eu burticoasa si am deja 101cm, deci destul de mare. Sper ca bb sa ocupe cel mai mult spatiu, iar nu colaceii mei.
Gata, am terminat treaba pe ziua de azi. Cred ca deja o sa ma arunc in pat pentru .
Va pup si ne auzim maine!
Adriana in 29 de saptamani
ane2 spune:
Merci Adriana a apropo cat am stat la spital nepotica na scos un sunet si mamica ei mi-a spus ca e foarte cuminte se trezeste de 2-3 ori papa si in rest doarme.
A mea sigur no sa fie asa de cuminte presimt.
Tot uitandu-ma pe site am vazut ca sa postat "ce cadouri le facem sotilor nostri de Craciun?"chiar fetelor voi la ce va-ti gandit? ca eu sunt in pana de idei.
Un parfum sigur ai iau si mai ce?sa numi spuneti ceas ca majoritatea fetelor care au raspus la mesaju postat au spus ceas din pacate sotu meu nu poarta ceas asa ca........iese din discutie.Cravata nici atat e genu sport.Deci fetelor frumoaselor aveti cuvantul.......
Doamne vine Craciunu !!!!!!!!!!!!!!! abia astept,pacat ca aici nu ninge.
anita