Mamici de ian-feb 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
layla spune:
Fetelor, eu am ajuns acasa.
am plecat mai devreme pt. ca numai pot de oboseala, am citit ce ati mai scris si promit ca revin si eu mai tirziu, acum chiar vreau sa merg sa fac putin nani, daca o sa pot bineinteles.
Pupici,
Layla
layla spune:
Buna seara,
Credeati cumva ca am putut sa dorm? N-ai sa vezi. dupa 30 min de intors pe toate partile (Dulci incepuse deja antrenamentul) am renuntat la ideea cu dormitul si m-am apucat de gatit. (musaca de cartofi).
Internetul merge f. prost si mi-a trebuit 20 de minute sa intru pe forum.
Si burtica mea este tuguiata (de baiat), celulita am, vergeturi nu inca, pielea foarte intinsa mai ales in zona buricului.
Andra, Lav si pe Dulcinelul meu vreau sa-l cheme Alexandru. taticul nu este de acord, dar vom negocia.
Adina ii tinem pumnii nasei tale. Iti multumesc de aprecieri, am burtica mica dar sunt si eu mica de statura. De intilnit ne vom intilni sigur si poate mai cooptam si din noile venite.
Ioana ca de obicei cand nu scrii cateva zile ma duc cu gandul ca s-a intimplat ceva. Bine ca esti OK si tu si Arturicii. Cred ca ai facut o alegere buna cu schimbatul spitalului. La ce spital ai fost internata?
Diana multumim de listuta.
Ramona ti-as raspunde si eu la intrebarea ta ref la "prostioare" dar sotul mai are obiceiul sa intre pe forum si nu vreau sa intru in intimitatii. Eu de cate ori ma gindesc la asta imi amintesc de bancul cu BB si cu bobirnacele in capul lui taicasu la nastere. Il stiti?
O seara buna tuturor
Layla -cu BB " Dulci" 32 saptamanisi 5 zile
ad_risnov spune:
Buna seara, dragelor!
Exact cum va spuneam ieri abia acum reusesc sa intru si eu pe forum si sa citesc mesajele voastre de azi. In plus, nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul pt. ca l-am deschis f.f. greu. In fine, ma bucur ca ati fost harnicutze si azi si am avut ce citi!!!
Ioana, f. bine ai facut ca ai schimbat spitalul daca el nu-ti oferea siguranta pt. Arturici. La ce spital ai mers de la Pantelimon si la ce medic? Ai la fel de multa incredere in el ca in prof. Ancar? Multa sanatate si ai mare grija de voi.
Ramona, ce nebunica esti... Intr-adevar cam greu cu problema aceea. Si la mine se teme mai tare sotul decat eu.
Andra, vad ca esti tare bine tu si Alexandru. Bravo si s-o tineti tot asa pana pe 28 ianuarie!
Despre dimensiunile mele nu va pot spune mare lucru. Eu nu am metru de croitorie in casa si trebuie sa ma masor cu ruleta. O sa fac operatiunea asta dupa baie. Pana acum si eu am luat 9,5 Kg. Am observat ca am burica mai mica dimineata, iar seara parca se mareste vazand cu ochii. Si eu am inceput sa-mi gasesc greu locul in pat seara, dar de dormit dorm inca f. bine.
Azi m-am simtit chiar bine dupa raceala de saptamana trecuta. Nu mai tusesc, dar mai am inca nasul infundat. Oricum de azi nu am mai luat nici antibiotic. Ma bucura tare mult faptul ca afara s-a incalzit.
Bb-ul meu este tare activ de vreo doua zile. Cred ca simte ca i se pregateste camera! Chiar acum la noi in casa este un mare balamuc pt. ca ni se monteaza parchetul.
In rest toate bune. Nu am reusit sa vorbesc azi cu andruska pt. ca am fost tare ocupata la servici, dar maine promit sa o fac si sa va dau vesti si de la ea.
Va pup si va urez o seara placuta!
Adrianain 28 de saptamani
georgy spune:
Hello,
Ramona, sa stii ca si pe mine ma apuca nebuniile, dar...sotiorul meu refuza categoric sa se atinga de mine! Mereu imi spune ca ii este frica sa nu patim "noi" ceva! Desi dr mea mi-a spus ca atata timp cat nu am eu dureri sau alte probleme, ea nu imi interzice!
O intrebare...voi mai conduceti? Eu in curand voi avea nevoie de oglinzi puse pe plafon ca sa pot vedea in fata (scaunul este lasat pe spate)! Cu toate acestea inca conduc...Dar oare pana cand am voie? Sau pana cand pot? Voi ce ziceti?
Pupici,
Georgy
layla spune:
Buna dimineata dragutelor,
Am reusit sa dorm si eu mai bine aseara, m-am trezit mai odihnita si cu pofta de viata.
Eu am ajuns deja la birou si ma pregatesc de treaba pt. ca ieri am cam tras chiulul.
O zi minunata tuturor si va astept mai tirziu la discutii
Layla -cu BB "Dulci" - 32 saptamani si 6 zile
aramona spune:
'Neata, dragi burtici!
Ma laudam ca ajung azi la medic si de drag ce mi-e sa vin la serviciu, tot la birou sunt... Am neste chestii cu dead-line azi si n-are cin' sa le faca...Vineri in schimb nu mai tin cont de niic!
Nebunica-nenebunica, aveam senzatia ca barbatilor le piere cheful cand au langa ei femei cu "burtica" (cica pentru unii sunt sexi...unde s-or ascunde barbatii astia???)...Mi-ati intarit convingerea ca de fapt ei sunt mult mai atenti cu noi acum si nu vor sa patzim ceva! Plus ca nu e tocmai placut sa auda:"ai grija, ma doare, fii atent ca apesi capul copilului..." (Layla, unde esti? ), "auuu...", etc, etc...
Si daca suntem atat de sexi, cum spun "savantii", oare de ce barbatilor le ploua in gura cand vad forme 90-60-90??? Ei?
Da 100-100-100 ce are?
Am incercat varianta cu perna pe laterala burtii si nu pot s-o sufar, o arunc cat colo'...Mi-e prea cald cu ea si ma incomodeaza...
Dar vorba Adrianei, inca dorm f. bine, cu exceptia excursiilor la baie, pe jumate adormita...
Fac o rectificare la ce-am spus ieri: zona buricului are 103cm si acolo am circumferinta cea mai mare...Basca ca buricul a inceput sa iasa ushor in exterior...Ce mandra sunt cu burtica mea de martian!!!
Voi aveti pofta de mancare?
Eu tocmai am devorat trei mere si un corn, dar pt. ca nu am mancat niic de dimineata...Nu ma omor prea tare cu mancatul, dc. mananc normal (ca inainte) am senzatie de greutate si mi se face greata...stomacul meu nu mai face fatza...am inceput sa reduc portiile...Cand mananc ceva dulce, "arsuri gastrice" scrie pe mine!
Dar nu am de ce ma plange, nu mi se intampla nimic anormal...chiar ma intrebam daca la mine va fi altfel...SI NU E! Deci totul e in grafic! Nu mai e mult!
Ioana, la ce spital te-ai mutat? Ai grija daca stai acasa, daca esti ca mine, sigur vei incerca sa misuni si sa faci tu ceva...Doar pipi-caca si atat, in rest papica la pat...ca cele 3kg pe care le duci tu in burtica sunt cele mai pretioase!
Georgy, al meu cam la fel, da'l pacalesc eu cumva...sau el pe mine??? Si doar nu suntem bolnave!
Lavv, s-ar putea de sarbatori sa nu poti manca chiar atat, mie deja nu-mi mai intra prea multa mancare in stomac si nici nu am pofte deosebite!!! Cred ca suntem cam acelasi "model"...din cate am intzeles esti mai "robusta", inalta si bine facuta - ca mine, in caz ca ai vazut pozele!
Diana, multumim pentru lista, este la obiect!!! Te mai asteptam...
Adina, lasa "romanele" (la ce capitol ai ajuns???) si hai la taclale!
Andra, unde esti?
Clujuul!!!! Unde sunteti?
VA pupicesc si haideti la taclale!
Ra (sapt. 31, sau 32 dupa echo?)
Ioana77 spune:
Neatza tuturor!
Despre Adlemi: maine i se face serclaj si-i un pic bosumflata...
Arturicii sunt tare vioi. Mie imi e cald de nu mai pot mai ales cand misuna ei. Am oprit caldura, sunt 20grade in casa si eu sunt fleasca. Al meu s-a trezit tremurand de frig...
Municipal e noul spital si dr. Horhoianu e noul medic. Am incredere in el (v-am spus ca tine sa-l sun in fiecare seara..)
Singurele miscari pe care le fac sunt pat-baie-bucatarie pt papa-pat.
Azi vine si tanti la curatenie asa ca va fi forfota prin casa.
Cu pofta de mancare stam relativ bine. Dar mai mult fructe (citrice in general) si legume imi doresc. Total kg adunate fix 10 (verificate dim pe cantarul meu pe care m-am cantarit in prima luna).
Povestim mai tarziu.
Ioana si "Arturicii - sapt 30"
Coryydo spune:
'Neata!
Hop si Clujul!!!!
Se pare ca numai eu din Cluj misun pe aici! Crisnemes este in concediu!
Ma bucur ca sunteti bine toate si bb-ii la fel!!
Diana multumim pt listuta!
Eu il simt pe bb in partea dreapta, sunt tare curioasa cum sta acolo, dar mai am de asteptat pana saptamana viitoare cand merg la eco!
Ma bucur ca s-a mai incalzit vremea si mai putem iesi la plimbarica cu placere!
Ioana, stai linistita acasa si nu te apuca de lucru, doar pana la baie si inapoi, asa cum ti-a zis medicul, ok? Cred ca nu ti-e usor cu Arturicii de 3 kg (126 cm!!) Sa fie sanatosi!
Eu mai vin la servici si in luna decembrie ca pe urma vreau totusi sa stau si eu sa ma odihnesc putin pana vine bb, ca pe urma, !
Va pup pe toate si va astept la palavrageala mai tarziu!
-ici!
Corina si bb Bogdan de 30 sapt!
Andra28 spune:
Dragi burtici nu prea mici,
Iata ca am aterizat si noi... Am intarziat putin fata de obicei ptr ca am facut o vizita la dr de familie de dimineata, ca sa ma vada si luna asta si sa o mai intreb una, alta.
In concluzie, dupa ce a lecturat ce mi-a scris dr la echo, mi-a zis ca-mi poate da prenatalul incepand cu luna decembrie. Eu sunt hotarata sa-l iau, asa ca mai vin si saptamana viitoare la servici si dupa aceea voi sta acasa. Asta ptr ca ma oboseste foarte tare aglomeratia din mijloacele de transport si sculatul de dimineata, la ora 6:30. Ah, si mai e ceva: niciodata nu am putut pleca de la serviciu mai devreme, iar statul pe scaun timp de 8 ore a devenit insuportabil.
Adriana, te rog sa-mi spui si mie cat te costa parchetul (cu tot cu montat) si ce suprafata are camera.
Eu cu am lasat-o mai moale in ultima vreme, mai ales ca dr mi-a zis ca in trimestrul III se recomanda mai rar si cu multa grija.
Ramona,esti o dulce cu 100-100-100!!!!
Ioana- ai grija de tine si de kg de Arturici si te asteptam mai des pe forum ca deh....ai timp berechet!!!
Adriana, mai vrem vesti despre Andruska!!!
Pupici,
Andra- 30 sapt & bebe burticos Alexandru
DARAEL spune:
Simpatice discutii au inceput acum pe forum, desi a deschis cineva (imi cer scuze, dar am uitat cine) un subiect “al pofticiosilor” cu titlul “sexul in sarcina” si, daca ati mers pe acolo, ati vazut ca sunt o gramada de raspunsuri...
Daaaa, si pe noi ne “gadila” diverse vise… dar suntem la stadiul de “uita-te, dar nu pune mana !!!” caci la noi este strict interzis – de nenea dr. !!!
In rest, suntem necajiti ca cineva “ne-a luat jucaria” - nu stiu ce s-a intamplat, dar ieri nu am putut sa tragem cu ochiul la discutii pentru ca nu se incarca deloc siteul, asa ca am bombanit si am sechestrat telecomanda !!! Si acuma plange tati dupa meciul acela “grozav, unic si irepetabil”…
Coryydo, mai scria din Cluj si Ioana_Co, desi in ultima perioada nu am mai vazut nici un mesaj de la ea.
Ioana77 - multa sanatate Arturicilor, sa stea cat mai mult acolo inauntru ca sa creasca si sa se pregateasca cat mai bine inainte de a iesi. Iar pentru Adlemi, mult curaj caci si eu am facut cerclaj in saptamana 14 si a fost totul OK, nu am simtit nimic si a durat doar vreo 20 de minute, iar la 30 de minute vorbeam deja cu sotiorul. Ii tin pumnii ca sa decurga totul super usor.
Pana data viitoare, la burtici
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT