Mamici de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aha, abia acum mi-am dat seama ca voi v-ati vazut si va stiti! Numai pe mine nu ma stie nimeni!
Macar sa va pun o poza:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Hai ca am mai scapat si eu pe aici!!!
Ce se intampla de nu mai scrie nimeni???
Si eu care credeam ca am ce citi!!!

Bb-ica mea da zdravan din toate cele, se pare ca nu-i place sa stau mult la birou...N-am ce face, puiule, mami de aici isi castiga existenta..TE faci tu mare si o sa ma intzelegi!!!

Da Adina, ne cunoastem (parte din noi), exista si poze de la niste intalniri, eu nu mai stiu exact unde sunt puse insa daca o rogi frumos pe Layla, iti spune ea exact! Eu le-am salvat locat pe PC, cel mai bine sa le vezi pe toate unde sunt ele puse!!!
E tare frumos sa stii cu cine stai de vorba...Toate sunt niste scumpe! Si zau ca toate sunt frumoase!

Adriana, se pare ca doar noi suntem pe aici...Sa vezi cum voi face eu cand cumpar patuzul! Cred ca as fi in stare sa dorm in el...Numa' ca nu's ce sa fac cu dimensiunile...(120x60...) Oare de-a latul am o sansa???

Pumpicei,
Ra (sapt.31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Bine v-am regasit!

Azi mi-am facut timp sa va pot scrie si eu cateva randuri.
Mi se pare ca zilele trec foarte repede ; azi e luni si …parca, imediat e vineri si bine-nteles weekend-ul. Poate si din cauza apropierii concediului, mult asteptatului concediu. Mai am de stat la servici doua saptamani, mai am din concediu doua saptamani si pe urma intru in prenatal.
In mare parte mi-am predat sarcinile, mai am de facut ultimele « retusuri » si pe urma voi avea timp si de ale « noastre », adica de cumparaturi pentru bebe si camera lui bebe. Acum nu prea am timp. La servici nu mai am randamentul de alta data, aproape tot timpul sunt somnoroasa, nu mai am rabdare cu explicatiile.
In ultima perioda somnul meu lasa de dorit. Pe partea stanga nu pot dormi ca nu-i place lui bebe, cum ma pun pe stanga, incepe sa se agite (ma folosesc de acest truc, cand vreau sa-i simt miscarile). Pe spate nu pot, ca nu-mi place mie, deci ramane partea dreapta, care dupa un timp amorteste si iar nu-i bine. Si dupa nopti asa agitate sa mai stau opt – zece ore la servici !
Mi-am zis ca in decembrie o sa iau toate magazinele la rand si o sa hoinaresc prin ele . Mai ales ca se apropie si sarbatorile de iarna. Imi place mult atmosfera din magazine in preajma sarbatorilor , auzi colinzi peste tot, vezi brazi impodobiti, ghirlande. Mai rau e cu aglomeratia.
La ultimul control, d-ra doctor ne-a spus ca avem fetita. Ne-am bucurat cand am aflat in sfarsit ce este, dar eu nu sunt convinsa 100%. Astept urmatoarea consultatie de la inceputul lui decembrie. Daca este fetita, se va numi Clara Maria. Bebele e bine, se dezvolta ca « la carte », conform masurarii piciorusului si a diametrului capului.

Va doresc o saptamana cand mai usoara , aveti grija de voi si de bebe-ii vostri !

HOPE, imi pare nespus de rau pentru problemele prin care treci. Ceea ce cred eu, este ca ar trebui sa-i dai O SANSA bebelusului tau, asteapta sa-l nasti si sa vedeti atunci ce se poate face. Altfel, veti trai toata viata cu gandul la acea sansa neacordata. Fii optimista, ai grija de tine si de bebelusul tau !

Va pup, Tatiana si Bebicul de 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna,
Ramona bine ai revenit!
Mie in continuare imi este tare somn, v-am zis ca ma odihnesc foarte prost, Dulcinelul este f. activ si de abia asteapta sa ma simta treaza sa inceapa si el antrenamentul.
Am papat la birou numai bunatati, si asa m-am molesit... Cred ca o sa plec mai repede ca stiti voi chestia cu statuia.
Cu Lia am vorbit aseara, este bine, are si ea probleme cu somnul si este inca in concediu.
Adina referitor la pozele de la intilniri trebuie sa-l intreb pe sot, poate maine iti zic adresa unde le poti vedea.
Pupici,
Layla - cu BB "Dulci" 32 saptamani

Mergi la inceput

Da, Layla, te rog sa-mi dai adresa cu fotografiile voastre daca o gasesti! Poate chiar cunosc pe cineva dintre voi si eu habar nu am.
Si eu sunt cam molesita, dar nu ma duc acasa. Mai bantui prin site. Acasa sunt singura si mi-e urat, mai ales ca mi-am "exilat" si cainele de cand am aflat ca sunt gravida...Asa stapani...
Va pup,
Adina &BB 25W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ramona,
M-am prapadit de ras cand ti-am citit mesajul!!! Este mortala faza cu culcatul in patutul copilului. Uite, mie nu-mi venise ideea asta, dar o s-o studiez .
Si mie imi pare rau ca e cam slaba miscarea pe topicul nostru, dar parte dintre fete sunt acasa, iar celelalte cred ca au treaba la servici. De maine o sa cam dispar si eu pentru ca ma voi intoarce la servici si nu voi mai putea intra dimineata, doar dupa-amiaza, de acasa.
Adina, cauta in celelalte capitole de Mamici de ian.-feb. si vei gasi adresele unde sunt puse pozele. Noi ne-am intalnit prima data pe 19 oct., la Mall, si a doua oara pe 1 nov., de-am mers la Prisma. Asta pentru a te ajuta sa cauti dupa data.

Adriana in 28 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Fetelor, sunt si eu pe aici, dar printre picaturi nu am timp decat sa citesc, nu si sa mai scriu.
Ramona,ma bucur tare ca ai reaparut, la fel de tonica si optimista.
Adriana, felicitari ptr cumparaturi. Acum daca ai inceput....nu te mai opreste nimeni!!!

Pupici,

Andra-in sapt 30 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

V-am gasit!!!
Sunteti la: http://medialab.designitions.com/carmen
Nu va stiu care si cum, dar oricum, am progresat!!!
Ma apuc sa caut si pozele de la intalnirea mai veche.
Am treaba.
Adina&BB25W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Fetelor, sunt si eu pe aici! De cand am revenit iar din spital va tot urmaresc dar nu am prea scris ori ca nu aveam suficienta stare sa stau prea mult pe scaun , ori ca efectiv abia reusesc sa va urmaresc asa mult conversati uneori - bineintelec ca este un lucru f frumos...

Deci, eu sunt inca in concediu medical si sapt asta... cum ma simt? ...imi este cam greu sa apreciez...practic cred ca destul de bine dar obosesc f repede chiar daca spal vase... cred ca si lipsa de miscare din ultimul timp este de vina! cand citeam mai devreme de cumparaturi si de placerea de a colinda prin magazine mi-au dat lacrimile...asa mult mi-as dori sa umblu si eu prin magazine dar efectiv imi este f greu si cand ajung acolo satu putin si nu mai am rabdare, parca ma ia cu ameteala... oare ce o fi cu mine?! Inca nu am cumparat nimic ptr. bb... as mai astepta pana inainte de sarbatori!

Cum va spuneam, ma apuca plansul cand vad ca voi puteti sa umblati prin oras, ca au mai devreme am fost doar la un magazin de langa bloc, la vreo 5-10 min distanta, si abia am reusit sa ma intorc, eram super franta de oboseala...si de nervi... Sa va spun: mi s-a facut mila de catel si l-am luat si pe el cu mine si la dus a fost ok dar la intoarecere am zis ca ii dau drumul cu lesa cu tot ca se va tine cumva dupa mine( sua mai bine zis eu dupa el) dar de unde, cum a ramas liber nu a mai vrut sa asculte de loc... si imaginati-va cum aratam ca o broasca testoasa, cu doaua plase nu prea grele dar voluminoase strigand dupa caine..si el nimic ( daca as sti ca se fereste de masini nu mi-as face probleme ca vine el...dar de unde...) deci, i s-a pus pata pe o catea lup (dar e maidaneza) si era tot dupa ea... nu v-am reamintit ca Pufulet e peckinez... deci la apucat iubirea si nici nu mai auzea de mine si nici ca respectiva catea il mai latra din cand in cand.... Va dati seama ce nervi am tras de am zis ca acolo il las si ce-o vrea D-zeu...dar s-a hotarat sa vina totusi dupa mine cand a vazut ca ii intorc spatele si plec si cand l-am simtit la piciare am lasat plasele si m-am aplecat sa-i trag vre-o doua palme si sa nu va spun ca asa am intepenit vreo 3 min.- mi s-a intarit burta ca nu am reusit sa ma indrept... se uita lumea la mine dar nimeni nu ar fi venit sa imi ia plasele sau sa ma intrebe ceva... le-o fi fost frica ca nasc acolo.... asa ca azi m-am necajit rau cu cainele dar mi-a trecut ca e tare dragalas si stie sa te prosteasca...dar azi e pedepsit si nu mai iese afara cu copii de la bloc!(care il scot de obicei in fiecare zi si cred ca de aia s-a facut neascultator cand iese afara) Deci, dupa cum vedeti nu m-a lasat inima sa-l exilez cand am ramas gravida si de fapt nimeni nu vrea sa-l ia ca apoi sa mi-l dea inapoi...il vor, dar de tot!

Deci fetelor, va spun sincer ca va invidiez ca suntei in forma dar sper sa ma simt si eu mai bine...insa cu vremea asta, putine sanse...parca sunt beata!

va pup,
Helen - sapt 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Adina, bravo , ne-ai gasit!!! Acestea sunt pozele facute cu aparatul lui Layla, dar mai sunt cateva facute de Alina, nu de aceeasi calitate, pe care nu cred ca le gasesti undeva. Pe astea din urma noi ni le-am trimis pe mail, asa ca nu te mai obosi sa cauti. Oricum suntem toate in pozele facute de Layla.
Pai sa-ti spun care ce: la Mall am fost doar Andruska (cea cu ochelari, cu salopeta maro si gropita in barba), Lia (cea cu parul lungut si cu un pulover gri si blugi), Layla (blonda, cu parul lung si salopeta de blugi), eu (tunsa scurt, blonda, salopeta de raiat), Alina (ea nu e gravidutza, cu parul prins si imbracat cu ceva rosu). In Prisma a aparut Ramona (blonda, cu parul prins, cea mai inalta dintre noi, salopeta de blugi) si au disparut Lia si Alina. Daca ai nelamuriri pot sa-ti ofer explicatii suplimentare .

Helen, nu te mai necaji ca nu te poti plimba prin magazine. Nu esti singura!!! Eu am putut sa merg pentru ca m-a dus sotul cu masina, dar altfel nu ma aventurez decat la maxim 100m de casa. Noi ne-am facut program de week-end ca sa mergem la cumparaturi, altfel nu se poate. Ai mare grija cu alergatul dupa catel. Cred ca te-ai enervat teribil. Nu te mai forta (de ce ai carat) si stai in casa, odihneste-te si ai mare grija de voi doi! Daaaaaaaaaaa? Trebuie sa promiti!!!

Adriana in 28 de saptamani

Mergi la inceput