Asigurare medicala in USA
Raspunsuri - Pagina 2
arianna spune:
Buna nu stiu de cand esti tu in america,dar insurance medical este scump si chiar daca platesti pe luna o suma,tot platesti la doctor copayment ,acesta difera de la insurance la insurance.
Si alte analize ,medicamente ,spitalizare.
Cand ai luat acest insurance trebuie sa ai o carte care sa ti spuna
ce acopera si ce nu.
Atentie si la dental ,deobicei acopera putin.
Si 90$ pt medical si dental e chip si tot ce e chip se plateste din buzunar.
Cand alegi insurance te uiti la beneficii nu il ei pe cel mai ieftin.
Sotul meu plateste 250$ pe luna pt famile,e considerat un insurance bun,si tot am platit 450 $ cand a fost 4 H la emergency room.(billul a fost 1000$).
Si eu am platit in plus la numite analize mai complexe ecografii,etc.
Ideea ca iti cumperi insurance nu e viabila nici un doctor nu te primeste,trebuie sa fie angajat la o companie care sa ti plateasca o cota din insurance.
Daca nu ai de loc,pt a fi acoperita te duci la staul unde stai si te interesezi de MEDICARE and MEDICAID ,insurance de la statul american.
Vezi cum e si la ce doctori te poti duce.
Stiu ca esti revoltata dar asta e america ,scump platesti pt sanatate,nu ti poto permite sa fii bolnav aici,amana si te duci in tara.
Ai grija sa nu cumperi nu stiu ce insurance de la brokeri ca o sa ei teapa.
bafta multa
iubibubi spune:
Oana, cred ca tre' sa ne cunoastem! ![]()
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
Oana, cred ca tre' sa ne cunoastem!
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Oana_B
ANDRUSHKA spune:
Oana si bubi-iubi, sa inteleg ca a mai pleznit un drac??? ( stiti cum e vorba...) oricum sa nu va puna pacatele sa va cunoasteti si io sa nu fiu prin preajma...
Am luat hotararea eroica sa stau fara insurance o perioada pana imi gasesc de lucru ca profesor( la inceputul anului, sper) .Asta e, n-au murit nici altii... Si am sa sun personal la Blue Cross sa vad daca e adevarata faza cu scosul de la insurance numai in perioada asta a anului. M-ai pus pe ganduri dcm.... La cata engleza stie "sotzu' se poate sa fi inteles aiurea.... Oricum, toate informatiile date de voi mi-au prins foarte bine, acum vad altfel problema. Daca mai stiti si alte cazuri concrete, mi-ar prinde tare bine. Am sa printez totul sa nu uit cumva! Multumesc!!!
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
iubibubi spune:
Andreea, dupa ce te angajeaza astia ca profesor, sa-ti iei neaparat insurance, bine? dar, sa ai grija sa-ti acopere 100% vizitele la shrink! ![]()
pupici.
amal spune:
deschide bine ochii ce asigurare iti faci, eu sint patita...!!! si sa-ti mai spun ca multe dintre asigurari nu au acoperire pentru Urgenta.
eu sint insarcinata si sotul meu si-a facut asigurare de familie (prin companie) care se cheama PHYSICIANS HEALTH PLAN (P.H.P.), Ccare (cica) este foarte buna. eu sint tot in statul Michigan.
atentie la agentii de asigurari: te pot pacali.
pupici!!!