Eu stiu ca viata sexuala se poate incepe fara probleme daca nu mai ai nici un fel de secretie, oricat de mica ar fi ea si, cred eu, e important sa mergi si la ginecolog sa iti confirme, mai ales daca ai avut epiziotomie.
E un mit faptul ca daca alaptezi nu poti ramane insarcinata. E adevarat ca sansele sunt mai putine, dar totusi exista. Conteaza sa alaptezi des, fara pauze prea lungi si alimentatia copilului sa fie exclusiv la san.
Problema este ca nu stii cand iti va fi prima ovulatie: aceasta poate fi la cateva luni sau mult mai tarziu. Asa ca esti in ceata si cel mai intelept lucru e sa te pazesti.
quote:
Originally posted by MirelaV
chiar k..drastica impunere! el a acceptat? poate mai vrea omu' copchii cu alta femeie....era un test de fidelitate ptr el?
MirelaV
quote:
Originally posted by MirelaV
eu stiu k atat cat alaptezi nu ramai insarcinata..sper sa nu vorbesc prostii..
MirelaV
Nu vreau sa te sperii, dar cind am nascut eu prima data colega mea de rezerva de la spital nascuse o fetita la exact 11 luni dupa ce o nascuse pe prima ei fetita, pentru ca ramasese gravida, desi alapta, exact dupa ce iesise din perioada de lauzie. Deci teoria ca nu ramii insarcinata cit alaptezi nu e adevarata, ca asa am aparut si eu pe lume
Ioana