Relatii sexuale...la cit timp dupa nastere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioara78 spune:

Eu stiu ca viata sexuala se poate incepe fara probleme daca nu mai ai nici un fel de secretie, oricat de mica ar fi ea si, cred eu, e important sa mergi si la ginecolog sa iti confirme, mai ales daca ai avut epiziotomie.
E un mit faptul ca daca alaptezi nu poti ramane insarcinata. E adevarat ca sansele sunt mai putine, dar totusi exista. Conteaza sa alaptezi des, fara pauze prea lungi si alimentatia copilului sa fie exclusiv la san.
Problema este ca nu stii cand iti va fi prima ovulatie: aceasta poate fi la cateva luni sau mult mai tarziu. Asa ca esti in ceata si cel mai intelept lucru e sa te pazesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

chiar k..drastica impunere! el a acceptat? poate mai vrea omu' copchii cu alta femeie....era un test de fidelitate ptr el?

MirelaV

Pai a acceptat ca deh' cu o asa nevasta fertila trebuia sa se defertilizeze el macar...

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

eu stiu k atat cat alaptezi nu ramai insarcinata..sper sa nu vorbesc prostii..

MirelaV

Asa raman insarcinate multe femei, cu teoria asta.
Daca nu e deja prea tarziu,da fuga la farmacie si ia pilula de a doua zi, ca sa eviti chiuretajul sau o noua sarcina.
Pupici,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Nu vreau sa te sperii, dar cind am nascut eu prima data colega mea de rezerva de la spital nascuse o fetita la exact 11 luni dupa ce o nascuse pe prima ei fetita, pentru ca ramasese gravida, desi alapta, exact dupa ce iesise din perioada de lauzie. Deci teoria ca nu ramii insarcinata cit alaptezi nu e adevarata, ca asa am aparut si eu pe lume

Ioana

Mergi la inceput