Comentarii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

maska, ai dreptate, este vorba de dreptul la intimitate, este alegerea fiecaruia ce scrie la datele personale.
mamaruta, din punctul meu de vedere ai si tu perfecta dreptate.
combinand cele doua pareri nu cred ca e foarte greu sa-ti dai seama cand cineva are chef de glume si cand altcineva chiar participa la forum.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Draga Kisly te-oi fi agitat tu insa te-ai cam agitat degeaba,sa stii ca nu ai dreptate ,fiecare e liber sa scrie ce doreste la profil si atat cat crede ca e nevoie.Altfel cred ca nu sar mai fi inventat nick-urile si ar fi trebuit sa apari cu numele original.Nu condamna pe toata lumea degeaba.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Eu nu acuzam ca nu este completat profilul personal si ca ar fi o problema, eu spuneam ca ma acuzau pe mine ca am inventat subiecte cand am intrat cu un nick nou tocmai pentru "masca" de care spuneati,sper ca acum sa ma intelegeti de ce am facut-o, pentru MASCA, pt. ca si eu pot fi identificata dupa cate v-am povestit.
Acuma este o.k.?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu zic ca fiecare are libertatea sa spuna ce vrea. Depinde de ceilalti daca e crezut sau nu. Daca nu crezi pe cineva il ignori si treci mai departe. Daca faci caz, deja i-ai dat prea multa atentie!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mamaruta, fara suparare, da' nu cred ca pe forumul asta cineva e obligat sa scrie la "astptind un ingeras" sau la "parintii intreaba". Zic si eu, pentru ca ma simt!!! Eu de exemplu n-am scris la "capitolele" astea, sau cel putin nu-mi aduc aminte sa fi scris, pentru ca pur si simplu la ora actuala nu ma intereseaza. "Ingerasi" nu astept si la "parintii intreaba" scriu doar daca am ceva de spus, nu? Cu toate astea, am scris in alte parti si am facut-o cu bune intentii si pe cinstite. Asa ca nu cred ca asta e un criteriu.
Parerea mea!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput