Mamici de martie-aprilie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Din fericire, eu sunt "inconjurata" de maternitati. Asa ca am de unde sa aleg: Giulesti, Polizu, Elias (de asta apartin oficial, cu serviciul), Filantropia, CFR2. Cred ca in 10 minute pot ajunge la oricare dintre ele (cu masina). Asa ca, pentru mine, drumul pana la maternitate nu cred ca va fi o problema majora. Pana acum m-am fixat pe Polizu, avand ocazia sa intru in mai multe maternitati, in vizita la prietene/colege care au nascut.

Despre raceala, nu stiu sa dau prea multe sfaturi,in afara de multa vitamina C (eu pana acum imi zdrobeam cu blenderul o lamaie, puneam zahar "cat cuprinde" si mancam cate doua pe zi). Cred ca tot medicul ginecolog este cel mai in masura sa dea indicatii.

Aseara mi-am revazut puiul la ecograf. A fost pentru prima data cand a participat si sotul meu - cel mai incantat a fost de inimioara care-i batea repede-repede. Bineinteles, a fost nemultumit ca dr. nu a insistat suficient pe "imaginile artistice", ci s-a apucat sa-i masoare toate alea.

Aveti grija de voi, burticutze, ca nu-i de glumit cu racelile!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am si eu o intrebare, a facut cineva ecografie normala la centrul medical unirea?? Ca am auzit ca ar fi cam 1.300.000 o ecografie normala, 2D, si mi se pare aberant de scump.

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

claudelu pentu tuse intreaba de siropul de patlagina. s-ar putea sa fie bun in timpul sarcinii. si eu sunt racita, pana acum o iritatie a gatului si putin nasul. eu in gat ma dau cu albastru de metil (badijonari intern) si beau ceaiuri cu lamaie si o sa-mi iaiu si vitamina C.
alte remedii naturale pentru gat: comprese cu cartofi rasi sau cu apa calda si spirt (extern). stiu ca si ceaiul de salvie (dar intreaba sa nu fie contrainitcat in sarcina).

Mergi la inceput

Neatza burticutze!

Eu am fost aseara la control, si desi nu am facut ecografie, se pare ca totul e in regula, si cu mine ci cu bb, asa ca sunt tare zambareatza astazi.
Am si eu o rugaminte la fetele care merg la spitalul CFR2, imi puteti da un numar de telefon de acolo? Ca al meu dom' doctor mi-a dat trimitere pentru o ecografie morfologica la ei si habar n-am cum se ajunge acolo.
UPS...acum m-am uitat pe trimitere, nu scrie numele doctoritei la care trebuia sa merg . In fine, o sa-l sun pe doctor sa-l intreb cum o cheama pe doctorita, in caz ca sunt mai multe pe-acolo, dar pana atunci vreau si eu sa stiu cum se ajunge acolo, adica o adresa sau macar un numar de telefon, ca mai departe ma descurc eu.
Multam fain !

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Buna dimineata
Bebelusul meu se tot plimba prin burtica,parca vrea sa-mi spuna sa vorbesc despre el aici cu voi.Ai vostri tot asa plimbareti sunt?
Pupici multi pe burtici,
Simoneta 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

CFR2 este aproximativ vis-a-vis de Sofitel. Daca esti la Sofitel, imposibil sa nu-l vezi.Sunt in aceeasi intersectie, CFR2 oarecum in dreapta ta cand esti in fata Sofitelului cu spatele la intrare. Nu am un nr. de tel dar presupun ca poti sa suni si sa intrebi la informatii.
Mult succes!
Ioana 19 saptamani

Mergi la inceput

Ce mamici lenese astazi.......oare sa fie vremea de vina? Sau ati intrat deja in concedii??
Paraca asa liniste pe forum la noi n-a mai fost de secole.......

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga Simoneta, vreau sa-ti spun ca al meu e mare plimbaret, in special seara. De cateva ori asa de tare m-a lovit ca m-a indoit de spate:)))))))))))
Draga Micky, eu sunt noua in grupul vostru dar crede-ma ca de multe ori nu gasesc subiect de discutie, si asta din cauza faptului ca marea voastra majoritate sunteti din Bucuresti sau aveti ceva in comun cu capitala, pentru ca discutiile voastre sunt despre medicii si maternitatile din Bucuresti, eu fiind din Arad...Sper doar sa ma insel...Nu am vrut sa se supere nimeni, dar asta simt eu...
Eu as sta mult mai mult pe forum....
Inca o data imi cer suze daca am suparat pe cineva, nu asta e intentia mea, dar in general sunt o persoana sincera...

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Claudelu, fii linistita ca nu s-a suparat nimeni si eu sunt sigura ca putem sa gasim subiecte de discutie care sa nu aiba legatura cu capitala. Discutiile despre medici de multe ori sunt la modul general, ce parere au doctorii nostri despre una-alta, cum ne trateaza, etc. Asa ca tu spune ce ai pe suflet asa cum facem si noi.
Mamicilor, sunt cam speriata: puiutul meu nu s-a miscat deloc astazi . Si mai are zile cand abia il simt. O fi prea mititel de nu il simt?? Abia peste doua saptamani am programarea la ecograf si nu prea mai am rabdare.
Voi ce ziceti? E normal sa se miste mai putin - in unele zile chiar deloc?

Flaviana si "pisicuta" din burtica de 21 sapt

Mergi la inceput

Claudelu, stai calma, nu s-a suparat si nu se va supara nimeni, iti garantez. Poate ca ai si tu dreptate, in ultima vreme se discuta mult despre ce se intampla in bucuresti pentru ca suntem marea majoritate din capitala. Dar asta nu inseamna ca nu avem si discutii legate de sarcina, de probelemele care apar, sau chiar discutii generale, despre cum ne-am mai omorat vremea in week-end, cum ne mai suporta barbatii in perioada asta.....ce haine ne-am mai luat sau unde am mai iesit. Depinde de zile si de chef....in general cam orice fel de tema de discutie e "permisa".

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput