Mamici de martie-aprilie 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Pai, Mickyyy, eu am facut pana acum eco numai la CMU,bineinteles cu programare, d'alea de 1.700.000 dar nu mi-a spus nimeni daca sunt 2D sau 3D. Banuiesc ca au fost 2D pentru ca am vazut pe net poze de la eco 3D si arata altfel (inclusiv colorate)....Nu stiu ce sa mai cred...
hmm..eu n-am auzit inca de o ecografie 2D care sa coste atat de mult! Si e posibil ca si cele 3D sa nu fie peste tot color. La CMU sunt 2 doctori care fac ecografii 3D, Isoup si inca o doctorita. Daca ai facut ecografia cu unul din ei, nu-i exclus sa fie 3D
Mickyyy 21 saptamani
Claudelu spune:
Va multumesc pentru primirea facuta!!!
La fel ca multe dintre voi im momentul in care am auzit ca voi avea baietel am fost tare dezamagita, dar in schimb sotului meu care a fost prezent i s-a luminat fata de bucurie...Oricum eu multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca a facut ca acest lucru sa fie posibil, deoarece eu am avut dintotdeauna probleme si chiar mi s-a spus ca nu voi avea copii...si uite minunea... am ramas insarcinata fara nici un tratament, cred ca a fost voia lui Dumnezeu si de aceea ii multumesc pentru minunea asta pe care o port in burta...si binenteles :)))))))) sotului meu...
Si asa am ceva probleme pentru ca sarcina este foarte joasa, dar sper sa trecem cu bine...
Referitor la "loviturile" bb, vreau sa va spun ca al meu bb este un mare inotator, il simt cum toate ziua innoata la mamica lui in burtica...dar sa nu mai spun ce lovituri de gratie imi da... de multe ori ma indoi asa tare ma loveste...
Aveti grija mare de voi
CFloarea
georgescu oana spune:
Eu nu sunt din Bucuresti ,Diana, asa ca habar nu am de ce este pe acolo.Pe doctorul cu care se presupune ca o sa nasc o sa il vad prima data vineri. Am incercat sa ma interesez de dr. si de spital ca sa fiu in tema.De dr. am aflat ceva dar nu edificator iar de spital am aflat ca e curat ,dr de treaba dar ca asistentele sunt teroare .Tie cum ti s-au parut ,ai intrat in contact cu ele?
oana
diana76 spune:
Oana, revin cu amanunte: tocmai mi-a confirmat cineva ca maternitatea e toata noua. Dar oricum iti spun eu mai clar dupa ce vad, prin decembrie. Eu am cunostinte pe acolo pe care mi le-am facut cu ocazia bb-ului si ma simt foarte bine cand merg acolo, e o atmosfera calda, deja unele asistente si doctorite ma cunosc macar din vedere. O prietena de-a mea lucreaza acolo. Mai spune-mi o data numele doctorului tau , si tot asa, voi incerca sa aflu direct de la sursa pentru tine, cine e si ce fel de om este. Nici eu nu mai fusesem acolo in viata mea, desi locuiesc in Buc. de 9 ani, insa pentru mine n-a fost niciodata nevoie nici macar de o injectie. Ii multumesc lui Dumnezeu, la fel ca si multe dintre noi, ca sunt un om sanatos, fara probleme medicale majore si pentru ca m-am putut bucura de minunea pe care o traiesc fara nici un efort, doar o viata sanatoasa, sportiva, fara tutun si alcool.
Oana, nu te stresa, du-te vezi cum e la prima vedere si mai vorbim.
pupici,
Diana si bbelutza
georgescu oana spune:
Diana m-ai mai linistit cu informatiile pe care le ai.Dr meu se numeste Adrian Toma .De vizitat spitalul nu stiu cum o sa fac pentru ca merg la un cabinet particular dar sunt linistita ca ai tu informatii .Multumesc mult si astept sa vad ce mai afli.
oana
diana76 spune:
Ioana, parerea mea e ca daca pe tine te-a costat asa de mult, cu siguranta ai facut eco 3D. Pozele nu trebuie neaparat sa fie color. Eu de la dr. Pop am poze alb-negru. In mod normal o ecografie 2D nu are cum sa coste mai mult de 500.000 (si asa cred ca e mult, normal e in jur de 350.000 lei, depinde de clinica.)
In decembrie cand sunt eu programata ma voi duce si cu o caseta video ca sa imi inregistreze imaginile cu bb si de-abia astept sa vad si eu cat de clare sunt. Ce pot sa iti spun e ca atunci cand bb avea 11-12 saptamani si am fost prima data la eco 3D, in poza se vede absolut clar o imagine de om in miniatura. E ca si cum ai vedea din profil un copil care sta pe un scaunel si tin in manute o carte..cam asta ii era pozitia, si crede-ma ca e evidenta imaginea, lucru pe care cu siguranta nu l-as fi putut vedea atat de clar la o varsta asa de mica cu un eco 2D.
ellys spune:
Salutari burtici,
M-ati facut curioase in legatura cu diferenta dintre echo 3D si 2D. Eu am facut una CMU cu dr. Iosup (a costat 1.760.000 cu tot 3 poze)si un la Diagnosis la dr. POP (a costat 1. 870.000 cu 3 poze).
Din curiozitate am comparat fotografiile celor 2 echosi am vazut ca pe amnadoua scrie undeva in coltul din stanga sus 2D.
Oare sa fie tipul de echo???
Voi ce credeti?
Mickyyy spune:
ce cred eu?? ca prea multe ecografii strica , incepi sa nu mai stii nici ce fel de ecografie ai facut, daramite sa mai si faci diferentza intre ele .
Glumeam, bineinteles, dar parerea mea e ca o ecografie 3D e suficienta ca sa iti dai seama daca bb e sanatos, si numai daca s-au constatat ceva probleme, sa repeti ecografia.....in rest, cele 2D sunt suficiente. Ma rog...e doar o parere, nu datzi cu in mine....daca aveti posibilitatea, facetzi-va numai ecografii 3D!!
Mickyyy 21 saptamani
georgescu oana spune:
Cum ati ajuns voi la eco 3D?V-au spus doctorii sa faceti sau asa ati vrut?La care dintre ele e mai bine sa mergi?La care te programezi mai repede?
oana