Mamici de martie-aprilie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Si eu uit foarte des chestii care mi s-au intamplat cu foarte putin timp in urma(sotul meu zice ca m-a lasat memoria flash)
Eu zic, in cazul in care ne urnim la o intalnire, sa ne lasam barbatii la cratita, curatenie.....stiti voi, chestiile acelea umilitoare.....GLUMESC, EVIDENT!
Ne-ar sta bine sa ne plimbam impreuna(3 muschetari burtosi)..........
Ei, acestea fiind zise, o voi lua si eu usor, usor catre casa(ca doar serviciul nu este carciuma ca sa stai pana la ultimul client!)

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza burticutze!
Ia luminati-ma si pe mine, stiu ca era cineva pe-aici (kiara parca, dar nu sunt sigura) care se plangea de sangerari nazale. Mie aseara a inceput sa-mi curga sange din nas din senin....fara sa fi facut nimic...nici efort, nici "scarmat in nas".... Mi se parea ca a inceput sa-mi curga nasul, si cand am pus mana, era deja plina de sange.....si mi-a tot curs de aseara pana acum....si azinoapte m-am trezit ca imi curgea. E normal asa ceva?

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

buna dimineata!

cu greu ne tinem ochii deschisi. chiar si bb e lenes in dimineata asta. de obicei il simt prima oara in zi intre 8-10, dar acum cred ca abia se intoarce de pe o parte pe alta, in somn. (glumesc!!)
aseara am fost la balul bobocilor de la medicina- am "sustinut" o verisoara-candidata... si de la agitatia de acolo ni se trage somnolenta. dar ne-am simtit bine si am dansat - pe scaun- pe ritmuri country, de la Desperados.
ce bine ca e vineri!!! maine ne vom odihni toata ziua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Buna dimineata pe la prinz...
Vreau doar sa va urez o zi excelenta si un week end pe masura...
Sper ca sinteti toate bine caci vorbarete nu sintem deloc.
Va pup
Amelia ai Andreea(25sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

'Neata, fetele!
Micky, eu cred ca te-ai pricopsit cu un pui de anemie.Daca poti, fa-ti niste analize si vezi exact ce-ti lipseste.
Oricum, pana atunci, papa cat mai multe fructe si legume verzi.

Cosmy, 22saptamani si 3 zile.

Mergi la inceput

Doamne, ce zapacita sunt am trimis mesajul fara sa-l fi terminat de scris!!
continuarea...

Mickyy cum te mai simti?? iti spun si eu ca nu e normal sa ai dureri constante asa ca cele descrise de tine? nu te ingrijora, dar suna-ti medicul si vezi ce spune! eu pana acum nu am avut nici un fel de durere. mi se intampla si mie sa simt mici sagetaturi - asa ca cele descrise de Diana - dar sunt trecatoare.

bun venit, simona! sanatate si sarcina usoara!

pt cele care deja simtiti miscarile -lului:
vreau sa va intreb daca ati observat ca exista un "orar" al datului din maini si picioruse? puiul meu misca prima oara in zi, intre 8-10, apoi il simt in jurul amiezii 12-13, ne mai "conversam" pe la 15-16 si apoi seara - dar seara il simt mai rar, pt ca dupa ce vin de la serviciu gasesc tot timpul ceva de facut prin casa si ma invart de colo-colo. eu ma trezesc noaptea sa merg la baie si uneori il simt atunci cand ma asez din nou in pat...

pupici
simona-machetuza 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Buna dimineata, burtici!!
Micky, se pare totusi ca e normal sa apara uneri sangerari din nas din cauza vascularizarii puternice din timpul sarcinii, de asemenea senzatia ca iti curge nasul usor.
Machetuza, eu mi-am simtit bb-ul prima oara marti dim. pe la 8 dim., si a doua oara ieri pe la 9 dim.
cam atat, in rest nimic..
pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Mersi frumos de primire Simona-machetuza.Eu tot urmaresc ceea ce scrieti de mai bine de o luna, dar pana m-am familiarizat cu site-ul ...si am indraznit sa scriu a durat dupa cum vezi.Referitor la intrebarea despre miscarile lui eu pot sa-ti spun ca al meu "trage la poarta" si dimineata la ora 6(matinal de pe acum),si cand sunt la servici in cursul zilei 10,11 si pe la ora 17 ...si spre disperarea lui tati seara mai ales incepand cu ora 21:00.
pe burticutza

Mergi la inceput

nasul ! da asta e o problema si pt mine. de prin luna a3-a de sarcina am tot timpul nasul infundat si am capatat un usor accent nazal in vorbire, din cauza asta.

simona-machetuza 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cosmy, m-as mira sa am anemie, de o luna si jumatate iau prenatale, de fapt ieri a fost singura zi in care nu am luat, pentru ca mi s-a terminat flaconul si nu am reusit sa ajung sa-mi cumpar altul. Si de mancat mananc o gramada, si destul de diversificat, iar fructele sunt pe primul plan. Da mai stii? Orice e posibil....
Durerile de burta au durat 2 zile, ieri si alaltaieri, dar vad ca de aseara pana acum n-am mai avut nimic. Oricum, preventiv, marti mi-am facut programare la medic...si poate am noroc sa fac si o ecografie, ca mi-e tare dor sa-l mai vad vad pe bb.
Cat despre miscari, si la mine am constatat ca au un program si chiar destul de asemanator cu al simonei. Bb incepe sa dea primele semne cand ma trezesc, pentru ca nu prea-i place masajul de dimineata (oricate perne as pune eu langa burtica, tot il preseaza), dar atunci e destul de adormit, si nu misca prea tare. Apoi la birou incepe de pe la 10 pana pe la 11 o agitatie usoara, pe la 1-2 inainte si dupa masa are cel mai agitat program (ieri mi-a tras un ghiont atat de tare ca m-am speriat si am sarit de pe scaun, la propriu), spre dupa-amiaza mai are o ora doua de agitatie, pe la 4-5, dar miscarile sunt destul de slabe....si ultima repriza e seara cand ajung acasa si ma pun in pat. Am constatat eu ca functie de ce mananc seara, se agita mai mult sau mai putin. iar noaptea...habar n-am ce face, pentru ca in somn inca nu il simt, desi eu presupun ca doarme si el. Aaa..si sa nu uit...daca cumva ma imbrac cu haine mai stramte in timpul zilei, i-am dat tot programul peste cap, misca de dimineata pana seara in continuu...cu pauze mici si nesemnificative.

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput