Mamici de martie-aprilie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si apropo de nume, asta mi se pare un site foarte interesant si numai bun pentru inspiratie http://www.behindthename.com/ . Sunt si mii de nume si explica semnificatia si istoria fiecaruia.
Mult succes si ...spuneti-ne si noua ce nume ati ales!
Ioana si Katja in burtica de 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bindiu spune:

Pe baietelul nostru il va chema Tudor. Astazi l-a simtit si taticu` pe iepurasul saltaret. Are 19 saptamani iar eu am 21 saptamani.
Daca era fetita ar fi chemat-o Sonia. Dar.............poate ca o sa avem si o Sonia in viitor.

Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cu toate ca noi o sa avem o fetita (sau cel putin deocamdata sansele sa fie fetita sunt foarte mari), noi il alintam pe bb cu numele ........ Cantemir . Parca am mai scris pe undeva un mesaj pe tema asta, oricum in incercarea noastra de a-i gasi un nume in caz ca totusi va fi baietel, taticul a propus Cantemir.....tuturor celor care eram de fata ni s-a parut foarte aiurea ca nume pentru un copil, dar cum prostioarele prind imediat, toti au inceput sa faca haz de necaz si sa-l alinte cu cantemir pe bb. Asa ca mai in gluma mai in serios am ajuns sa-i zicem cantemir, desi chiar daca va fi baiat nu il va chema asa!
Iar daca va fi fata, cum sper eu ca av fi, eu vreau Malina iar taticul nu s-a putut hotari inca intre Ioana si Anca.

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

desi toata lumea imi zice malina nu ma cheama asa in acte (si mai am si trei nume )

avem mai multe nume si pt fata (Maria, Ioana, Alexandra) si pt baiat (Mihai, Ioan, Alexandru ). Avem imaginatie bogata nu ??
voi puneti cate 2 nume? noi asa vrem, sa aiba de unde alege. plus ca sa impacam mai multi odata (de ex maria eu si mama, ioan sotul, socrul si fata nasilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Noi ii vom spune Mara daca e fata.....si astfel va fi Mara Moisuc, iar daca e baiat cum sper eu, il va chema Vladutz.
multi pupici
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Intrasem sa va urez week-end placut (abia acum cateva minute am realizat cu incantare ca azi e de fapt vineri - cand au inceput sa plece colegii si sa imi ureze si ei week-end placut), dar intre timp mi-am dat seama ca pot sa intru pe forum si de acasa......asa ca e posibil sa ne mai vedem noi pana luni .

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Eu sunt in aproape 24 saptamani si am luat 10 kg :((
Pe bebe o va chema Irina, dar trebuie sa-i gasim si un nume de sfant pentru ca sa o botezam si cu nume de sfant. Mie mi-ar placea Maria sau Ioana, dar inca n-am discutat si aspectele astea.

La voi au inceput carceii? Eu am avut azi noaptea prima intalnire cu un carcel, de ma doare piciorul si acum. In rest mai am arsuri pe gat (dar recunosc ca destul de rar) si nelipsitele crampe/contractii. Saptamana trecuta am avut pentru prima oara burta tare si umflata ca un balon, dar dupa ce am luat un No-spa a trecut in vreo ora.

Alta veste proasta (ca mai toate in ultima vreme) este ca vor sa angajeze pe cineva in locul meu la servici, iar banuiala mea este ca vor sa-mi faca vant dupa ce ma intorc, asa ca va trebui sa-mi caut de lucru. E cam trist, pentru ca am deja 35 ani, 2 copii mici si nu am nici o tragere de inima sa ma duc in alta parte (asta bineinteles daca o sa-mi si gasesc ceva). Dar sa fiu optimista, important este sa nasc cu bine, sa fie bebe bine, sa fie tati sanatos sa poata munci si pentru mine si voi mai vedea ce va fi. Ma gandeam azi noapte chiar sa-mi schimb meseria, sa fac si altceva, mi-ar placea sa deschid o gradinita, dar nu am banii necesari pentru asa ceva. Eh, asta este! Vom trai si vom vedea!

Va doresc tuturor sarcina usoara si bebi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Saptamana aceasta am fost pana peste cap de ocupata la servici si nu am avut timp nici sa mai vad mesajele de pe forum. Vad ca deja am mai scris un volum si parca vad ca luni voi cauta partea a 8-a.
De cand a inceput postul Craciunului, incerc si eu sa ma abtin de la carne si chiar nu mi-e greu (nu sunt o mancatoare inraita de carne). Numai ca am impresia ca sunt mai tot timpul balonata si ca am o burta mult mai mare decat ar trebui.

Marti voi ajunge si eu la dr. Pop pentru mult-asteptata ecografie 3D. Insa am avut o surpriza atunci cand am sunat ca sa verific ca programarea facuta acum 2 luni a ramas valabila. Tipa care mi-a raspuns sa-mi spuna ca la cele 18-19 saptamani ale mele nu mi se va face screening pentru malformatii, adica eco 3D, ci o ecografie obisnuita (de care am mai facut vreo 4-5 pana acum). Lucrul acesta tare m-a pus pe ganduri, pentru ca nu sunt dispusa sa dau mai bine de 1 mil. pe o ecografie normala, dupa ce am asteptat si 2 luni sa-mi vina randul.

Asa ca, fetelo-burticilor care ati facut eco 3D, spuneti-mi si mie cate saptamani aveati si daca are sens sa ma duc in conditiile acestea.

Multumesc si va urez un weekend placut!

PS. Eu sunt "bugetar" si sunt pe baricade, la munca...

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Mie doctorul mi-a zis sa ma duc la Pop dupa 20 saptamani, dar cum n-am prins programare decat la 24 saptamani, am reusit (prin ajutorul unei fete de pe DC careia ii multumesc inca o data) sa fac rost de o programare mai devreme cu 5 saptamani (deci 19 saptamani). Asa ca l-am sunat pe dr si l-am intreat daca e ok sa ma duc la 19 saptaani, si el a zis ok du-te.

Sa stii ca se mai intampla (si la mine asa a fost) ca sarcina sa fie mai inaintata decat ti s-a spus pana acum si deci sa-ti faca screening pt bebe.

Cred ca cel mai bine vorbesti direct cu Pop si il intrebi, ca nu cred ca receptionistele stiu ele sa aprecieze. Sau suna-l pe dr. tau si intreaba-l daca are rost sa faci echo la 18-19 sapt.

Pe mine m-a costat echo 1.8 milioane si mi-a dat 2 poze, dar am inregistrrat pe caseta video toata echografia (e fapt doar partea cu bebe, ca la partea cu colul meu a oprit inrgistrarea).

La mine a fost bine ca m-am dus mai devreme, pt. ca mi-a descoperit ca am probleme cu colul si in urma acestei povesti iata-ma cu un frumos cerclaj. Ma gandesc ca daca asteptam pana pe 25 noiembrie, poate Domane fereste, pana acum pierdeam sarcina.

Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Aaaa! Vreau si eu la dr. Pop. Eu am fost pana acum la CMU la dr. Chitescu si daca la 13 saptamani mi s-a parut ok, cand am fost la 18 (ea mi-a spus ca e cea mai importanta eco in sarcina) mi s-a parut superficiala. Plus ca la 13 saptamani mi-a dat doua pozici foarte dragute cu bb, la 18 saptamani mi-a dat una cu inima si una cu coloana vertebrala ...nici vorba s-o vad pe bebita mea. Iar in timpul eco, nu vorbeste nimic cu tine (eu tot m-am bagat in seama, am intrebat-o...era laconica), doar dicteaza asistentei. Mi-a spus ca totul e ok ca apoi sa vad ca de fapt placenta era cam jos..in fine... hai sa zicem ca n-a vrut sa ma sperie pt ca de obicei isi revine placenta dar..oricum. Totul a durat cca 10 minute spre deosebire de prima data. Nici vorba de caseta video iar de platit am platit 1 700 000.
Spuneti-mi si mie mai mult despre dr. Pop, va rog. Unde este si cum as putea sa-mi fac o programare?As vrea sa ma duc cat mai curand ca azi am implinit 20 de saptamani. Si apropo de caseta, cum trebuie procedat? Ceri tu sa-ti faca, platesti in plus, vii cu caseta...cum?
Si mai am o intrebare: la dr. Iosup cum vi s-a parut?
Multumesc din suflet!
Pupici la toate burticutzele!
Ioana in 20 de saptamani

Mergi la inceput