Mamici de martie-aprilie 2004 (7)
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Ce harnicutze am fost.....am ajuns si noi la partea a saptea....ce repede trece timpul...si mai ales ce repede creste burtica........
Nu stiu daca ati mai citit ultimul meu mesaj de la partea a sasea, intrebam si eu de durerile de burta, daca sunt sau nu normale...si daca nu cumva e cazul sa iau legatura cu doctorul
Mickyyy 21 saptamani
diana76 spune:
Eu simt uneroi dureri relativ usoare daca "uit" ca sunt insarcinata si ma trantesc in pat sau ma ridic sau asez prea brusc pe scaun...ca eu eram vitezomana de felul meu si acum trebuie mereu sa ma controlez s-o iau mai usor, mai ales ca mi-a crescut burtica si cred ca il deranjeaza pe bb sa fiua asa infipta ca pana acum.
pupici
diana
malina_mircu spune:
1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina, (la eco baietel), Clinica de Ginecologie 1, Cluj, dr. Muresan Daniel,
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004,(la eco fetita), prima sarcina, CAntacuzino cu dna dr.Rusu Manuela
3. vesce Canada 3 martie 2004 (la eco baietel)
4. simoneta, Simona, Bucuresti 6 martie 2004,(la eco baietel), Dr. Marcel Moisa de la Spitalul Giulesti,
5. Irismetal Bucuresti 8-9 martie 2004, prima sarcina, Spitalului C.F.R.2
6. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004 (la eco baietel), Prof. Dr. Bogdan Marinescu, Spit. Giulesti
7. iamona USA, 17 martie 2004 (la eco fetita), a doua sarcina, Matter Hospital tot in Port Jefferson
8. Kiara 9 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita) (cerclaj)
9. Cosmy - Bucuresti 16 martie 04, prima sarcina, (la eco baietel), spitalul Filantropia, de D-na doctor Turculet
10. Claudelu, Claudia, Arad, 24 martie 2004, prima sarcina(la eco baietel)11. KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 25 martie 2004
12. ellys, Mihaela , Bucuresti, 25-28 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita)
13. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina (la eco fetita), Radoi Cristian, la Spitalul Municipal.
14. Soleil Flaviana - Bucuresti 29 Martie 2004 (la eco fetita)Filantropia, cu dr. Viorel Calciu.
LauraFlo, Laura, Galati,
15. Veve,Irina - New Hampshire 7 aprilie 2004, a doua sarcina, (cerclaj)
16.bindiu Camelia, Bucuresti, 8 aprilie 2004,(la eco baietel) Municipal cu dr. Badiu Alexandru
17. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
18.inaioana Ioana - Ploiesti, 12 aprilie,(la eco fetita) dr. Alexandru Anca la Upitalul Universitar CFR2 Bucuresti
19. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
20.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
21.mikaela Mihaela Ploiesti, 15 aprilie 2004
22.denis Denisa -Bucuresti, 15 aprilie,(la eco baietzel) prima sarcina, Municipal cu dr. Alexandru Badiu
23.roxanacaz Roxana, Bucuresti, 18 aprilie 2004
24.georgescu oana , Oana, 18 aprilie 2004, Cantacuzino cu dr. Toma Adrian
25.Diana76 Diana - Buc. 19 Aprilie 2004, prima sarcina, Spitalul Cantacuzino cu d-na doctor Maura Popescu.
26.ela Bucuresti 21 aprilie 2004,prima sarcina, Polizu
Cosmy spune:
Pupici la fetici cu burtici!
A trecut foarte mult de cand n-am mai scris(sa-mi fie rusine), dar sa stiti ca v-am citit mesajele aproape zilnic.
Eu am facut astazi eco de morfologie fetala si am o minunatie de baietoi de 518 grame.Tot astazi mi s-a schimbat si DPN-ul, se pare ca Vladut(asa-l va chema pe bebe), doreste sa vina pe lume ceva mai repede, 16.03.2004 la spitalul Filantropia asistat de D-na doctor Turculet
tuturor!
Cosmy(22 saptamani si 2 zile)
Cosmy spune:
Micky, am inteles eu aiurea, sau tu stai pe la Dristor?
Daca-i asa poate facem ceva schimburi de pareri "live" pt ca eu stau chiar vis a vis de parcul IOR(sos.Campia Libertatii)
, Cosmy
Soleil spune:
Si eu vreau schimburi de pareri "live", daca ma primiti, ca si eu stau prin zona . Mai exact, langa Policlinica Titan. Si, Cosmy, pana la "proba contrarie" si eu o sa nasc tot la Filantropia, dar cu dr Viorel Calciu.
Flaviana
Cosmy spune:
Aranjam de o intalnire pt sambata sau duminica?
Daca aveti ceva idei sau sugestii, adresa mea de mail este cosmy132002@yahoo.com
O seara cat mai placuta,
Cosmy
Mickyyy spune:
Da cosmy, ai inteles bine, stau pe la dristor, de fapt pe camil ressu, langa piata ramnicu sarat. Normal ca putem face schimb de pareri "live", dar probabil in week-end, ca-n timpul saptamanii sunt ingrozitor de lenesa....de fapt la 7 cand ajung acasa de la munca nu prea-mi mai arde de nimic...decat poate de un masaj si un somn bun.
Dar daca vreti, putem sa organizam o iesire in parc in week-end, ca mai sunt doar 2 zile pana atunci. Cu sau fara insotzitori, la alegere (a se citi tatici)!
Eu azi la munca m-am mai lovit de-o problema....UITAREA! N-am patit in viata mea asa ceva, mai aveam putin si ma luam la cearta cu un coleg, legat de niste clienti, despre care eu pretindeam ca n-am auzit in viata mea.....ca sa-mi aduc aminte cateva ore mai tarziu ca unuia ii platisem masina cu mana mea acum cateva zile iar altuia ii tineam dosarul pe birou ca sa ii fac o calculatie. Nu pot sa inteleg cum naiba s-a intamplat asta.....in viata mea n-am avut nevoie de lecitina ca sa tin minte ceva, din contra, aveam o memorie de elefant. Am inteles ca totusi asta s intampla din cauza sarcinii...dar n-am mai auzit pe nimeni sa se vaite de asta pana acum.
Mickyyy 21 saptamani
Mickyyy spune:
Cosmy, gand la gand cu bucurie...probabil am scris mesajele in acelasi timp. mickyyy@yahoo.com , in caz ca vreti sa-mi datzi un mail, dar sincer deschid mai des forumul decat emailul . Poate ceva mai multe sanse aveti sa dati de mine pe YM, desi si pe ala uit sa-l deschid de multe ori.
Parerea mea este ca daca sunt doritoare, detaliile despre intalnire sa le discutam direct pe forum, si daca vrem sa facem schimb de telefoane sa folosim mailul sau mesajele private
Mickyyy 21 saptamani