Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina...imi spune ca adresa nu e inregistrata pe home.ro. Acu nu am timp sa rescanez echo, dar promit ca o fac luni. Sper sa nu fie prea tirziu. Iti trimit eu poeziile de la Tango. Hai, fa bine sai trimite la tanti aici sub cu bebelusi si mamici, asta daca le mai gasesti:))).
Printesica mea e puternica tare de tot.Moamaaa, si mie imi crapa p[ielea pe mine de mindrie:))). Sta singura pe coate fara nici o problema, iar daca isi tine minutele pe linga corp sta ca o barcuta. O tineam asa si dadea din picioare de numa'. Acusi acusi o vede mama in picioruse.

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

Si cit despre mamici sexi, le bagam pe sexoasele de acum si le mai bagam o data la anu' sa vedem diferenta de kilograme:))).

Mergi la inceput

Si uit sa va spun, adica sa va amenint, ca daca va intilniti, eu fac greva foamei. Nu e corect, aici se fac discriminari si am sa fac reclamatie la forurile superioare, care or fi alea.. Cu o singura conditie ma pot face ca am uitat. Cind vin in Ro mai aranjam o intilnire, dar pentru asta tre' sa jurati pe rosu si cu mina pe inima. Si nu mumai una, ci cu toatele. Si ca sa am dovada am sa salvez sobectul, ca sa am proba la mina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Iuliana, :)))))
Eu jur pe rosu, imi fac liber la program de pe acum (cand ziceai ca vii, de Pasti?), numa' te rog nu face foamea!!! Nu cat e soacra la tine, cel putin, ai nevoie de puteri!
Va pup, o zi buna, eu ma duc sa-mi vad de treburi ca ma asteapta muuulteeee...

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetilii,am reusit(sper) si eu sa pun cateva poze intr-o amarata de paginuta.Nu stiu ce are calculatorul meu dar nu-mi tine minte userul la nici un site(nici la Desprecopii, nici la webshots…)
L-am pacalit cumva si am pus cateva poze de proba.Daca merge,mai bag si altele.Spuneti-mi daca ati reusit,please!
Adresa este: http://community.webshots.com/album/95164891BGMxkx

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Irinuca, sunt super pozele, se vad foarte bine.
Fug acum, trebuie sa-i dau sa pape Silviei si sa o culc.
Cristina, astept raspuns...

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Fete dragi,

ar trebui sa am si eu un locsor aici, in categoria bebelusilor de august -septembrie si sa vi-o prezint pe fetita ma scumpa Ioana Maria nascuta pe 20.09.2003; cam tarziu anuntul meu, dar asta e ... o sa pun si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

danoana, si frumoasa! sa-ti traiasca bebelusa si taticul ei ca sa te faca fericita multi ani de-acum inainte! si de la cristina si andrei

am lucrat intens... sper sa si apuc sa trimit pe site. cateva observatii inainte, ca sa nu primesc prea multe critici. pe listele de bebelusi (deocamdata doar "au venit pe lume" si "prima luna" sunt disponibile) sunt trecuti cei care au trimis poze (au mamicute ), sau care stiu sigur ca au dar din diverse pricini inca nu le-am primit. de asemenea, daca pozele au venit fara nici un comentariu, s-ar putea sa nu fie prezente. bebelusii care nu sunt inca pe albume sa trimita pozele si se vor vedea si ei. albumele nu sunt inca gata, asa ca nu o sa trimit pe site si pozele marite.
sper ca nu deranjez pe nimeni ca fac "morala" referitor la poze, dar asa vede toata lumea cam cum ar trebui sa arate. si imagini pt background... . acum am improvizat ceva...
nu stiu de ce in unele cazuri nu a mers site-ul. aseara dupa 10 umblam eu pe-acolo. dar roisin l-a vazut, asadar... l-am verificat si eu si merge. adresa: www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
: punem pe undeva pe site macar prenumele noastre reale? nu de alta, dar eu de cand am inceput sa primesc mailurile aflu si eu cine e in spatele pseudonimelor. si daca tot ne intalnim, macar sa stim si noi cum ne cheama...
iuliana, ce de amenintari la adresa noastra... sa chemam un sa sfinteasca juramantul? dar mai intai ai si tu rabdare sa vezi DACA ne intalnim... caci doar eu si oana suntem pana acum pe lista. weekend, decembrie, mall... nu suna atragator???? daca e nevoie sa ne recunoastem, punem un banner . o sa facem si cu ... dar o sa fie o sus acolo daca ne intalnim!

sa-mi laud odorul, se intoarce de pe o parte pe alta. inca nu a ajuns la performanta de a se intoarce pe burta, dar il gasesc cand pe stanga, cand pe dreapta. nu-i mai place cu fata in sus. si mai nou i-am pus si oglinda in patut. cand ne uitam amandoi era ok, ca ma vedea pe mine si radea. dar acum, cand era doar el... alta poveste! aseara cred ca a stat vreo ora incruntat si se uita tinta in oglinda. l-am prins si cand intindea manuta. in rest, toate bune... numaram zilele pana la vaccin.

si asteptam pozele si informatiile necesare!

cristina si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

craluca, bine ai venit. ai picat la tanc, tocmai lucram la site-ul bebelusilor nostri. rogu-te citreste mesajele din urma si trimite si tu cele necesare
mihaela s, nu am poza de la spital

fetelor, nu am primit nimic in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cristina, pardon pt bmp, nu stiu cum am reusit pt ca aveam un jpg dar era mare si i-am dat resize si asa s-a intamplat probabil.

Eu nu am poze din spital, am filmat-o doar atunci iar capturile nu au cine stie ce rezolutie, asa ca la capitolul asta ma tem ca o sa lipsesc. Poate ca doar poza din patut ar fi ceva, pentru ca e facuta exact la venirea acasa, cand avea vreo 3-4 zile. Mai am caveta din aceeasi perioada, ba chiar una care imi place mai mult, ti-o trimit sa o pui la prima luna.

Petra s-a nascut cu 3,150 kg, 49 cm, la Elias.
La o luna: 4,400 kg
La doua luni avea 5,800 kg si 59 cm

Dupa cum merge treaba la trei luni va avea 7 kg (suntem deja aproape) dar nu stiu inca lungimea. Oricum cred ca a mai crescut, azi tocmai am dezgropat niste hainute primite cadou care mi se pareau imense si sunt la limta, acusi nu-i mai vin si nici nu a apucat sa le poarte!

Poza cu ea in brate este la 1 luna, la botez.

Si Petra se face barcuta cand o pun pe burta. Se impinge destul de sus in manute si uneori scoate un fel de chitaieli tare haoiase. problema este ca nu stie sa stea pe burta decat cu capusorul sus, si cand oboseste plange. Nici gand sa aoarma si ea pe burta ca alti bebelusi!

Stiu ca o sa radeti iar de mine, dar imi mai puteti spune cum e cu intalnirea de la mall? Cand si cum?

Mergi la inceput