Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana spune:
A salvat cineva "mamici de august-septembrie 2003" sau macar "bebelusi de aug-sept 2003" primele parti? Tare as vrea sa le am in calculator. Sau macar stiti cum putem face rost de ele? Ca am dat la cautare si nu am gasit nica.
Pai, daca o sa fiti de acord cu sectiunea tatici, atunci sa facem si sectiunea mamici SEXY, poate asa ne ducem si noi sa ne mai gatim un piculet.
Pupicei...
http://community.webshots.com/user/emma_ana
Sisi spune:
Cristina, iti trimisesem un mail aseara dar acum vad de ce s-a intors. Il retrimit.
Multumesc de complimente pt bolfoasa mica. Asa e, are niste falcute, de nu-i mai incape restul fetei de ele.
dana_ene spune:
Buna, fetelor !
Abia asteptam sa ajung din nou la birou sa vad ce mai este cu voi si sa va trimit aceste randuri si din partea noastra (a mea si a Oanei, adica). Si cum azi e zi de salariu... iata-ma ! Sunt tot impreuna cu Oana, ea in port-bebe, iar eu incerc sa tastez cat mai bine. Bebelushii nostri vor fi asi ai calculatoarelor, caci din burtica noastra au stat cu orele in fata lor.
Am reusit sa dau de Adameasca (Ileana), care din fericire sta la doar cateva blocuri de mine, cam 100 metri distanta intre noi. Am facut plimbari impreuna, ne-am si vizitat. Ea are un baietel, Luca, exact cu 1 luna mai micutz decat Oana. E un dulcel !
Eu am o vecina (perete in perete cu apartamentul meu) care are un bebe de 4 luni, nascut in iulie, iar Ileana are o vecina cu o fetita exact cu o zi mai mica decat Oana mea. Asadar, suntem 4 mamici. Facem un club al mamicilor in Buzau, uite ! Abia astept sa ne intalnim toate impreuna cu bebeii nostri, 2 fete si 2 baieti. Frumos, nu ?
La iarna ne vom face vizite ca sa putem sa ne scoatem copiii, chiar daca va fi foarte frig.
Ne pregatim si noi saptamana viitoare pentru vaccin. Sunt putin nedumerita, fiindca asistenta m-a anuntat ca vine luni sa-i faca Oanei doza de vitamina D3 de 2000000 U.I., injectabila. Eu am cumparat-o, dar stau si ma intreb daca este cazul sa-i faca aceasta injectie in conditiile in care ii dau Oanei Vigantol (2 picaturi) inca de la 2 saptamani ? Am tot incercat sa dau de asistenta la telefon sa o intreb dar nu am reusit sa o gasesc, asa ca astept sa apara luni si sper sa nu fie cazul sa o mai intepe... Oare voi cum ati procedat ? Inca nu am avut timp sa citesc mesajele voastre sa vad daca ati avut aceasta problema, dar le listez si le citesc acasa.
Eu ii dau fetei si Calciu gluconic, in fiecare zi cate 5 ml in biberonul cu ceai, fiindca altfel nu-i place, dar ii mai dau si cate 5 granule de Calcareea Carbonica (Calciu homeopat) o data pe saptamana. Asta fiindca doctorita mea prefera medicamentele homeopate. Oare o fi mult ?
Am inceput si noi de saptamana asta cu sucul de mar si vad ca ii place mult copilei ! Abia astept sa incerc si cu sucul de morcovel, asta peste inca vreo 2-3 zile.
Fetelor, ce mai stiti de Freia ?
Nu stiu daca a mai scris saptamana asta, dar stiu ca pana saptamana trecuta nu daduse nici un semn de ceva vreme. Mie una tare mi-e drag de ea, fara sa o cunosc personal, doar din mesaje, dar m-am gandit mult la ea si sper sa fie bine.
Eu am sa va dau si nr. de mobil la care puteti sa ma cautati, in special seara, fiindca in cursul zilei de obicei mobilul il ia tati la servici, dar mi-ar placea sa mai discut cu voi din cand in cand, fiindca tare rau este fara internet. Daca as avea si nr. voastre v-as mai suna si eu. Stiu ca Ileana (Adameasca) mai vorbeste cu Catia la telefon si asa am mai aflat si eu despre ea si despre Gabriel al ei. Apropo, Catia, buna metoda cu prosoapele in caditza ! A functionat, si Luca al Ilenei nu mai plange daca este spalat pe spate.
Iata, deci, nr. meu de mobil: 0744 - 36.55.77.
Eu si Oana va pupam pe toate si pe bebelushi, desigur !
Daniela
iuliana spune:
Feia a scris azi un subiect si are si poze la webshots cu mititica. Vedeti la sub. mamica la 18 ani. Chiar m-am bucurat ca intrat si ca am vazut pozele printesei ei.
Emma nu mai are secretia aia la ochisor de ieri, dar inca ii mai curg lacrimioarele. Continuam sa ii punem crema in ochi. Mie imi curge nasul, iar socru-miu are temperatura. Daca o pun pe Emma pe coate sta si 2 minutele cu capul ridicat. Chiar si dr. a zis ca e puternica. Si ca sa isi tina mult capusorul, ii atrag atentia cu o jucarie colorata pe care o tin mai sus de nivelul ochisorilor, astfel ca ea sa se ridice. Vrea tot mai mult sa stea in fundulet, azi am lasat-o sprijinita doar de pernuta din spate si a stat foarte bine, insa cind a dat sa se aplece dupa jucarie, era sa se duca in nasuc. Doarme din ce in ce mai bine. Aseara s-a culcat la 9 si a dormit pina dimineata la 6. Tati e tare mindru ca se scoala el si are grija de ea :))).
Miine si duminica nu o sa fiu acasa si tare o sa va duc dorul.
Pupilici la fete si bebei.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
Sisi spune:
Roisin, am uitat sa iti spun ce impresionata am fost de pletele puiutei tale! A mea abia daca are un puf pe cap, doar la spate e ceva mai lungut dar inca rarut!
Nu imi vine sa cred ca iar e vineri. Saptamana trecuta am avut un week-end tare placut in trei, nu a plans aproape de loc, sper sa repetam experienta, ceea ce va doresc si voua!
Va pup, week-end placut si poate ne mai auzim pana luni. Poate ca am chiar timp sa ma duc la birou cu "echipa" dupa mine si sa mai scanez poze.
cristinamh spune:
oana, e ok la mall. acolo avem spatiu. dar e o chestie la care nu m-am gandit, ca trebuie sa vin cu carutul, ca doar n-o sa-l tin in brate (nu de alta, dar mi-e mila de mine!). ma gandeam la scaunele de la mc'D, dar nu stiu daca andrei are chef sa stea in asa ceva. si tati se smiorcaie pe langa mine, ca nu vrem si tatici cu noi? doar mamici si bebelusi?
iuliana, nu e nici o problema, ne mai intalnim si de paste. asa zi, nu mai vii in tara cu soacra-ta. de ce? chiar te tenta sa o zvarli din avion? si inca ceva. ai facut pozele un pic cam mici. merg si asa, atat ca in momentul in care le deschizi sa le vezi nu or sa fie pe toata pagina. dar ecografia daca o poti scana la o rezolutie mai mare ar fi super. mai ales ca i se vede fata. (sper sa nu ma impiedic si sa nu-mi musc limba dupa ce citesti...) am salvat eu si mamici si bebelusi, dar ieri cand umblam prin ele am vazut ca unele nu mi se mai deschid. verific si ce merge cap-coada iti trimit. sa vorbesc cu sotul meu sa vad ce am nevoie sa le trimit prin ftp, ca pe mail ar dura o vesnicie... si cum adica sa nu te luam in seama pt ca sunteti bb de iulie?! pai eu ce ma-m chinuit sa fac pe introducerea cu berze?! tocmai ca sa va trec si pe voi in lista!
si pt ca tot verificam ce mi s-a distrus, nu pot deschide nici fisierul cu poezii de la tango. cine il are, il vreau si eu inca o data.
am gasit si un steag al zeelandei, dar mai caut poate dau de un gif animat.
iuliana, ii bagam si pe tatici. dar cum? sectiune "familia mea"? cat despre mamici sexy... poate mai la anul, dupa ce terminam cu alaptatul si trecem la program de slabit. de stat in oglinda chiar nu pot cu bb in brate. v-am zis ca am fost la o nunta. ei bine, nu mai zic ca nu ma recunosteam in oglinda (nici nu-mi mai aduc aminte cand m-am aranjat ultima data...), dar la masa mi s-a intamplat o chestie foarte haioasa. aveam un pahar din care beam suc... era bun... dar neuronul meu obosit nu pricepea cine tine paharul caci nu recunostea mana! ca sa vezi dom'le ce inseamna o manichiura!
dana ene, poate reusesti sa trimiti si tu pozele si informatiile de care am nevoie! eu nu i-am facut lui andrei nici o injectie cu d3, dar ii dau calciu pharco 2 lgurite pe zi.
timp de site... ce sa fac si eu cu andrei in brate? la bucatarie nu, curatenie nu, invatat nu, la calculator e singurul loc unde ma descurc cu o singura mana.
sisi, sa incep cu critica: salveaza pozele ca .jpg, caci ai salvat .bmp si era imensa!! am rezolvat-o eu. in schimb, era ok la pixeli (600/400). am copiat-o si pe cea de pe albumul tau, cu petra in patut. DAR ai uitat ceva important. cate luni era bebita in poza? eu abia diferentiez sumedenia de bebelusi (toti sunt niste scumpi!), dar sa le mai ghicesc si varsta... din denumirea pozei ar fi bine sa nu lipseasca numele bebeului si varsta. restul le pot rezolva si eu. apoi, nu am primit nici informatiile de la nastere si nici ce comentarii trec sub poze.
si apropo, ati ramas fara replica la ce-am lucrat pana acum? ca nu vad pe nicaieri nici un comentariu!
cristina si andrei
ps. doamne, ce abrambureala in mesajul asta, ca am scris toata ziua la el....
mihaela_s spune:
Cristina, imi cer scuze pentru intarziere cu pozele, am fost ocupata in ultimele zile si am fost pe drumuri mai mult, asa incat seara eram franta de oboseala si nu am mai avut chef de internet. Abia dupa ce am trimis pozele am observat ca data cu care a plecat mailul e 17 febr,asa ca te rog sa-l cauti.Apoi am vazut ca ai cerut pozele de un anumit format, ale mele nu stiu daca sunt asa.
Datele Silviei:Salajan Silvia Petra, S-a nascut in 10 septembrie 2003, ora 13.00, cu greutatea de 4 kg, lungimea 51 cm, la Spitalul Judetean Satu Mare, asistat dr. Tuturas. La 1 luna avea 4.800 kg, 56 cm. La 2 luni : 5.900kg, 60 cm. Eu nu am poze nici insarcinata, nu stiu cum au reusit sa treaca 9 luni si sa nu am nici o poza, dar asta e, iar ecografii nici din astea nu am.
Eu am incercat sa deschid site-ul dar imi spune ca nu exista acest site. Oare de ce?
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
mihaela_s spune:
ce poze sa mai trimit? Nu am decat cele care sunt in album. Sunt doar cateva, dar daca mai ai nevoie, spune-mi.
Mihaela, Diana si Silvia
mihaela_s spune:
Merg la culcare acum, mi-e tare somn. Ramane pe maine...
Pupicei.
Mihaela, Diana si Silvia