Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
habar nu am care sunt probleme cu netul... dimineata pe xnet mie imi merge f bine, ca sa nu mai spun ca ma conectez din prima. s-ar putea sa mai fie si faptul ca am linie digitala si centrala de la titan e noua... alta idee anu am. dar la mama acasa, unde are linie veche, merge chiar bine.
ma uitam azi in parc la un pitic de vre-un an, care mergea doi pasi apoi facea o plecaciune si gusta aleea. si pt noi o sa inceapa etapa cazaturilor... nas julit, buza sparta... si e abia inceputul.
si noi suntem tot la stadiul "linge tot". am ras eu azi in hohote cand se chinuia sa prinda cu gurita, fara sa puna manuta, una din bilele care atarnau prin patut. bine-nteles ca era de doua ori cat gurita lui si cand o atingea cu buzele aluneca. si era un show de zile mari ca se supara, tipa, apoi o lua de la capat... si vreo juma' de ora s-a chinuit, pana s-a pus pe palns si a trebuit sa-l iau in brate
n-am intrat inca in panica cu greutatea lui andrei, caci m-a avertizat asistenta ca o sa ia mai putin. dar parca de la 1,3 kg la 500g scaderea e cam mare. daca va trebui sa depindem de altceva, ce se manaca cu lingurita, atunci nu stiu ce succes o sa avem, ca nu prea agreeaza sistemul, iar cu bibe nu vrea cu nici un chip. azi cu chiu cu vai ne-am manjit amandoi cu morcov, dar a si reusit sa manace cate ceva. dar prosticelul nu stie sa inghita, si pana acum nu are nici un efect sa-i arat eu, yam yam cat e de bun si cum se papa...
sisi, sunt de acord cu iuliana, cu cat o sa fie mai tarziu, cu atat mai greu. nu e musai sa substitui o masa de lapte cu una solida, dar macar un pic, la jumatatea biberonului,o data pe zi,sa prinda si alte gusturi si sa se invete cu lg.
am inteles, yasmin... chiar imi pare rau ca n-ati facut poze, ele sunt amintirile peste ani.
ina, habar nu am de ce n-am primit mailul tau. hornoiuc@yahoo.com functioneaza, nu e plina... uite, incearca si pe cristinamd@k.ro poate aici ajunge. nu stiu ce sa zic.
cristina si andrei
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Vine soacra-mea in birou, unde eu citeam de zor ce ati scris cu Emma in brate si ma intreaba: ce-ti place tie asta (adica site-ul)? Imi venea sa. Nu mai scapam de ea...eu vroiam sa citesc si ea se holba la mine. Citeam in continuare la calc si ea vorbea.
Fetelor, peste 10 zile dau de baut. Pleaca socriiii....uraaaaa!!!
Si cu toata constipatia Emmei din ultimele 2 zile, azi a facut bine. Para sa traiasca :))).
Cristina, eu nu reusesc sa vad nici o poza la "2 luni".
http://community.webshots.com/user/emma_ana
Alex_2003 spune:
Draga Cristina
Noi am schimbat user-ul de pe webshots , vechiul album nu va mai fi actualizat ca scumpul meu sot a uitat parola
Asa ca rugamintea noastra este sa schimbi si pe sit-ul general.Deci noul nostru album il veti gasi pe : http://community.webshots.com/user/alex_230903
Puil nostru a facut dumineca 2 luni iti vom trimite si poze la doua luni si de la botez dar acum iti voi scrie ce progrese a mai facut:
5700 g , 63 cm
In ceea ce priveste diversificarea noi am fost ceva mai harnici.eu i-am dat suc de portocale de la 6 saptamani si cateva zile.Am inceput cu o lingurita in prima zi , 2 lingurite in a doua zi si acum am ajuns la 11 lingurite , asta pt ca au fost zile cand am uitat sa ii dau sau nu am avut cum sa ii dau pt ca nu am fost acasa.De regu;la ii dau suculetul pana la ora 16.00 , daca trec de aceasta ora prefer sa nu ii mai dau ca imi este frica.
Poate veti zice ca e prea devreme dar Praslea nostru e umn mare voinic ,nu am avut nici o problema cu el , nu e grasut dar e numai bine.
Dumineca am fost la biserica cu el si a fost tare distractiv.Canta si gangurea dupoa preot , nu stiu ce era in capul lui dar cred ca avea impresia ca preotul i se adreseaza lui si el raspundea ca atare.Si cum biserica era cam goala vocea lui cam avea ecou, motiv pentru care toti cei care erau in fata intorceau capul si zambeau , nu stiu cum au reactionat cei din spate dar cred ca se distrau si ei de minune.
La doua luni fara o zi , Alexandru a dormit toata noaptea , de la 23.00 pana la 8.30 dimineata.De regula adoarme pe la 11.30 si se trezeste pe la 5.00-5.30 ii dau sa manance dar adoarme foarte repede dupa care se trezeste la 7.30-8.00.
In una din zile , intr-o dupa amiza am baut un ceai de fructe ( capsuni si mango) dupa care Alex nu a mai vrut deloc sa manace , cred ca nu i-a placut gustul laptelui , ori chimicalele folosite au afectat calitatea laptelui , cert este ca nu a mai vrut deloc sa manance , cum il puneam la san tragea un pic dupa care se arcuia , se incovoia si incepea sa planga.
Mai nou a descoperit ca manutele sunt mai bune decat suzeta.Arunca cu limbuta suzeta din gura si isi baga doua degete ( aratatorul si degetul mare) in gura si tare mai trage din ele.la inceput am crezut ca ii este foame , l-am ous la san dar degeaba , Pur si simplu ii place sa isi bage degetele in gura facandu-i in ciuda mamei.Mi-e frica sa nu devina o obisnuita de aceia il pandesc mereu , ii scot degetele si ii dau suzeta.Aceasta operatiune trebuie sa o fac foarte des ca numai ce il vad ca isi arunca suza de nunma numa.
Iuliana draga , scuza-ma ca te intreb dar care a fost scopul vizitei socrilor tai? Au venit sa iti dea o mana de ajutor sau au venit doar ca sa iti faca cateva zile negre?
Aici in NZ multi si-au adus parintii sa ii ajute cu copii.Am vrut sa o aduc si eu pe soacra mea ,am fost un pic speriata ca nu ma voi descurca singura , dar.....nu are rost sa deschid acest subiect .
Primesc multe telefoane in care prietenii mei ma intreaba cum ma descurc, dar mi-am luat atat de bine aceasta meserie in mana , stiu sa o fac foarte bine parca am fost toata viata mamica asa ca.....mai rau va fi cand va trebui sa merg la servici , dar vom vedea noi ce vom face , Dumnezeu ne va da o solutie la toate problemele.
Sunt o mamica fericita care un baietel tare cumintel.
Gianina
PS Cristina poti sa treci si mail-ul meu fara nici o problema
Yasmin spune:
cristina, uitasem, adresa de mail pe care vreau sa o folosesti pt site e oana_tarakci@europe.com
aoleo, asa am uitat de traducerile alea, ca pamantul. oricum, trebuie traduse cat de cat poetic, dar din pacate creierul meu fuctioneaza doar in partea dreapta
Yasmin spune:
daca ai timp, vezi ce e cu siteul asta, daca trebuie cumparate graficele sau nu. poate gasesti ceva pt paginutza noastra
Yasmin spune:
http://www.clipart.com/en/search/split?_q=1&im=&show=all&q=baby
ca uitai sa pun linkul
oricum, m-am lamurit, sunt de cumparat
stai ca mai caut eu ceva gratis
ina_nz spune:
Cristina, slava domnului ca au ajuns!! Deja cautam bilete de avion sa vin sa le aduc personal
Ina
dana_ene spune:
Dragi mamici de bebizi frumosi si scumpi,
Trec asa, in fuga, pe la birou, fiindca vreau sa listez niste invitatii pentru botezul fiica-mii. Da, iata ca vom face si noi botezul duminica asta, de Sf. Andrei. Sunt incantata ca o sa-mi crestinesc si eu copila, dar sunt tare, tare ocupata cu pregatirile. Desi am avut intentia sa fac totul din vreme, cheful nu a venit, oricat am sperat, asa ca m-am trezit astazi ca sunt atat de multe de facut, iar eu le-am cam lasat la urma. Dar, asta e, trec ele toate !
Am fost la control si saptamana asta, ca sa ne cantarim si... toate cele, asa ca iata ultimele date ale Oanei, deci pentru Cristinuca, ca sa le treaca la sfarsitul lunii a 2-a: 5,500 kg si 62 cm.
Ultima mea veste este ca mi-a venit ciclul. Tare bine a fost fara ! Si este asa de abundent si de dureros, de parca sunt la inceputuri. Asta cu toate ca inca ii mai dau Oanei sa suga de la san. Nu mai suge decat 1-2 mese pe zi de la mine, dar, oricum...
Abia asteptam sa trecem si de botez.
Va pupam pe toate si pe toti !
P.S. La multi ani pentru toti Andreii nostri mici si scumpi !
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519
mihaela_s spune:
Fetelor, eu am o idee ca sa ne facem publicitate sitului cu bebelusi, sa trecem fiecare la semnatura, adresa lui si asa va aparea oriunde vom posta un subiect sau un raspuns. E pacat sa nu stie nimeni de el, la cat e de super si la ce bebelusi minunati sunt acolo.
Tineti-ne pumnii, maine mergem la vaccin si am ceva emotii.Sper sa treaca usor si sa nu avem complicatii.
Pupici Andreilor si daca sunt si Andree printre noi.
Adresa de mail pe care o poti trece Cristina, e omss@xnet.ro.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20