Inselare?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Sunteti niste prietene minunate si va multumesc din suflet,ma bucur cand mai deschid subiectul si vad ca ati mai adaogat cate ceva,va promit ca o sa va tin la curent cu deciziile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Eu sunt casatorita de 9 ani si am fost impreuna 4 ani inainte de casatorie.
Nu l-am inselat niciodata si nu cred ca o sa-l insel, nu pentru ca nu m-a tentat vreodata ci pentru ca asa am fost crescuta si pentru faptul ca eu as suferi f. mult daca el m-ar insela, in plus familia este f. importanta pentru mine.
Dar tu esti necasatorita si daca tu crezi ca relatia ta nu merge chiar daca va iubiti trebuie sa analizezi la rece situatia si sa iei o masura care sa nu iti afecteze viata in continuare.
Gindestete daca ar afla ca l-ai inselat ce ar face, si ce ai face tu in asa o situatie!
Asa un sfat nu poate sa-ti dea nimeni, tu singura trebuie sa iei o hotarare.
Si fetelor, de ce credeti ca e pus la misto asa un subiect?
Mie mi se pare de bun augur pentru ca aceste situatii exista si se regasesc in viata de zi cu zi iar cineva care ar avea o dilema ar putea invata ceva din experienta altora!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_groza spune:

Inseala-l, e ok, nu te bate nimeni...te vei cunoaste mai bine dupa ...si vei avea o viatza simpla...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Chestia cu aruncatul pietrei...
Un cliseu folosit de cel care vrea sa aiba dreptate, sa nu fie contrazis, pus la zid (!)...
Ideea era: du-te si nu mai pacatui, nicidecum : bucura-te, ai scapat si de data asta...

Mergi la inceput