Inselare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Acest subiect a mai fost dezbatut, dar e OK dc. mai este dezbatut odata, indiferent dc. kisly si problema ei sunt reale sau nu.
Parerea mea personala este ca iti inseli partenerul doar dc. ceva nu merge intre voi si atunci e scuzabil, dar doar dc. problemele sunt grave, nu asa ca "parca nu ma mai satisface bla bla bla". A doua varianta ar fi ca poate persoana nu este destul de ocupata, nu are suficiente preocupari, deci are timp sa se gandeasca la copilarii in loc sa faca lucruri cu cap, pentru care iti trebuie ceva maturitate.

In ce ma priveste, mi-am spus nu e recomandabil a-ti insela sotul pentru ca se spune "de ce sa te legi la cap, daca nu te doare?". Cine are nevoie de probleme? Eu una, nu risc si n-am riscat lucruri importante pentru ceva minute de

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Dragele mele, imi pare rau ca aveti impresia ca este un subiect deschis la misto...Nu sunt membru nou, am specificat acest lucru cu alta ocazie,dar nu vreau sa fiu recunoscuta.Chiar aveam nevoie de un sfat si am ramas masca cand am vazut ce pareri aveti unele dintre voi de la care asteptam mai multe.
Pentru cele care m-au luat in serios,nu vreau sa il insel doar in sensul ca as face o data sex cu respectivul,sincer nu m-am gandit la asta,este vorba de ceva tandrete de care am nevoie,de o strangere in brate, de o mangaiere, poate atat,sau ...poate nu,asta nu iti propui de la inceput,vezi pe parcurs.
Eu am mai postat si in 28.10 intr-adevar si inca nu am luat decizia, nr. 2 a plecat din localitate si astept sa vad cat de tare ii lipsesc(nu cat de tare ma vrea fizic).Multumesc celor care mi-au impartasit experienta lor,aveam nevoie de asta si sa stiti ca eu raspund doar acelor subiecte la care am ceva de spus, sa ajut cu un sfat, macar atat putem face.
Va multumesc inca o data si sper sa fiti tot alaturi de mine,cat de putine ati fi sunt fericita ca va am.
Asa ca povestea ,mea este cat se poate de reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sa inteleg ca Ada00 si kisly sunt una si aceiasi persoana?

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisly spune:

A trebuit sa spun ca altfel aruncau cu pietre in mine
Sa auzim numai de bine si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Stai linistita ca nu arunca nimeni cu pietre in tine.Nu de alta dar e prea scumpa amenda pentru vatamare corporala.
Lasa,tu sa fii sanatoasa si sa reusesti sa rezolvi problema intr-un mod cat mai placut,fara sa ranesti pe nimeni.
Numai bine iti doresc si mult noroc in viata.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andreea, dupa cum ti-am spus si data trecuta tu trebuie mai intai sa iti rezolvi prezentul, adica relatia cu prietenul tau. Te-am intrebat de ce te complici pentru ca mi se pare firesc sa vrei sa descurci putin itele in loc sa le incurci mai rau. Si eu am fost mai demult implicata intr-o relatie in care ajunsesem sa ne batem in parte, cum se zice. La vremea respectiva eram o copila si mi se parea ca il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Cand a plecat in armata am plins in hohote saptamini in sir... Dar apoi am avut ocazia sa vad cum este sa ai linga tine un barbat care sa nu te plezneasca atunci cind nu-i convine ceva, ci sa discute omeneste si cu respect problema. Am invatat ce inseamna respectul pentru partener si fata de mine insami intr-o relatie, si asa mi-am dat seama ca alaturi de fostul traiam ceva nefiresc, daunator, distructiv.
Deci, daca vrei un sfat iti spun cu toata sinceritatea, si nu vreau sa crezi ca dau cu pietre sau ceva de genul asta: Ceea ce traiesti cu prietenul tau acum, adika batai in parte si certuri nu aduc nimic bun in viata ta. Rezolva aceasta problema intai. Indiferent daca merge sau nu cu nr.2 oricum trebuie sa rezolvi asta. Din ceea ce deduc eu, poate gresesc, dar te cam incerca o teama de genul "dar daca ma despart de nr.1 si nu merge nici cu nr.2? Ce ma fac?" Daca am dreptate raspunsul la intrebare este: Nu este un capat de tzara, poate nu vei gasi un om care sa te faca sa rizi dar cu siguranta vei intalni unul care nu te va face sa plangi.
Ai cerut un sfat si nu am nicidecum pretentia sa-l urmezi pe al meu, dar in locul tau eu asta as face.
Indiferent ce decizie vei lua eu iti doresc sa ai intelepciunea de a alege bine pentru tine

Andreea
PS hihihi, ne cheama la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Draga ,sa stii ca aceasta este exact intrebarea pe care mi-o puneam si iti dau dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Sfatul meu ... nu insela! Asa cum spun si alte fete; pune-ti in ordine relatia cu primul, poate ca el nu este ceea ce trebuie, poate ca v-ati iubit dar poate iubirea nu a tinut. Se poate intampla ...
Si chiar daca nu vei fi cu nr.2 a sta cu cineva care te face sa suferi (nr.1) e mai rau decat a sta singur si a-ti cauta persoana potrivita.

Si inca ceva... la multi se intampla, nu trebuie sa ti se intample si tie dar... daca inseli o data si merge usor, poate vei fi tentata sa o faci si a doua oara... si mai poti sa ai si un sentiment de vinovatie care te va face sa te simti oribil.Pe cand daca spui adevarul sau nu te ascunzi, te vei simti mult mai bine.

Un sfat de la cineva care a trecut prin asa ceva.
Multa intelepciune !

P.S. Si mai exista o solutie pentru cazul in care il/te iubeste "nr.1" . Daca a fost asa frumos intre voi, daca a fost iubire si poate mai exista, de ce nu incerci sa-i spui ce simti, chiar eventual sa-i spui ca ai nevoie de tandrete si esti tentata sa cauti asta in alta parte. Ce ai de pierdut? Oricum, daca nu merge bine comunicarea veti ajunge si mai tarziu la despartire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Am citit cu atentie raspunsurile pe care le-ai primit.
Am incercat sa ma pun in locul tau. Eu sunt casatorita de cinci ani si imi iubesc sotul dar... nu o sa bag in foc mana niciodata ca nu-l voi insela.In acest moment, ma gandesc ca daca as fi pusa in situatia ta, probabil ca as testa terenul. oare persoana nr.2 merita acest sacrificiu? Oare persoana care-ti sta alaturi merita aceasta "minciuna"? Cum va fi relatia voastra dupa aceea? Nu vei avea remuscari? Nu vei fi tentata oare sa-i recunosti partenerului ca ai gresit?
Cred ca ideea este sa vezi ce alternative ai si daca merita si unul si altul asa ceva.
Sa stii ca tentatii sunt la tot pasul. Totul e sa stii pana unde sa mergi si unde sa te opresti.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiore spune:

Draga mea cu aceasta dilema ma chinui si eu de mult, dar nu am avut curajul.Daca ai curaj eu zic sa o faci dar cu mare bagare de seama.Crezi ca el nu ar face acelasi lucru? Asa ca inainte draga mai tirziu sa nu-ti para rau ca ai dat cu piciorul la asa ceva .

Mergi la inceput