Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Parca citisem de cineva caruia i-a spus dr. ca e uterul prea mic....nu mai stiu, ca sunt asa ametita, si n-am beut nimic...hic

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor,

Si bine ati venit (pentru cele noi)! Ma lamureste si pe mine cineva in a cat saptamana sunt daca de la UM au trecut 11 saptamani? Sau mai bine astept eco (luni) ca sa imi spuna medicul mai sigur! Nu mai am rabdare!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Cu privire la stomatolog, mie mi-a recomandat sa ma duc la doua luni sa ma vada, iar daca am cea mai vaga senzatie de disconfort sa ma duc imediat ca sa stopam orice durere cu analgezice locale si nu cu medicamente.
Analgezicele locale nu intra in sange, deci nu ajung la bb.
Voi stiti la cate saptamani ale bb-ului se poate face ecografia 3D.
Am gasit mai multe pareri pe forum si nu m-am lamurit. Luni ma duc la doctor si o sa-l intreb, dar pana atunci poate stiti voi de la dr. vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetelor!

Bun venit Ralu , sarcina si nastere usoara, bebe sanatos si voinicutz. Si nu mai fi timida, ca doar suntem numai intre fete, toate viitoare mamici si avem atatea lucruri despre care sa palavragim...

Irinusha ce placut trebuie sa fie sa il vezi pe bebe... Nu-ti face probleme, eu cred ca toate suntem mai mult sau mai putin paranoice cand e vorba de bebei, iar doctorii, ca si sotii nostri, cam stiu si ne iau asa cum suntem.

Fetelor eu zic sa pastram totusi calculul de la UM ca pana acum chiar daca doctorul zice ca bebe e putin mai mare sau mai mic. Voi ce ziceti?

Oana, daca ai 11 saptamani terminate de la UM esti in a 12-a, daca nu esti in a 11-a, altfel spus saptamanile se calculeaza de la data ultimei menstruatii. E drept ca la ecograf doctorului poate sa i se para ca dimensiunile copilului sunt corespunzatoare altei perioade, ceea ce nu e ciudat, avand in vedere ca nu toate avem ovulatia in aceeasi zi a ciclului.

Pupicei la toate,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 11 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Bine ai venit printre noi Ralustef si nu mai fii timida ca nu te mancam. hai povesteste-ne despre burtica ta.

Alyssa LA MULTZI ANI ,sanatate multa tzie si familiei tale ,o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
Fetelor cred ca maine dau fuga la dentist ca nu se mai poate ,azi noapte ma luat iar durerea de masea ,iar acum ma lasat iar .se pare ca ziua ma lasa si noapte ma ia durerea ,asta numai ca sa dorm eu pe reprize.si sa ma kinui.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna burtici si BB-ici,

La multzi ani Alyssa!!!

Off, Erika, du-te la dentist neaparat, nu mai lasa sa se agraveze mai mult.

Getutza, am fost aseara la doctor si mi-a spus ca pentru 3D este bine sa mergi dupa 20 de saptamani. Bineinteles ca te poti duce si mai devreme, dar dupa 20 de saptamani se vede bine tot ce trebuie. Eu m-am programat la dr. Pop pe 14 Ianuarie.

Fetelor, in sfarsit am fost la nenea doctorul si mi-a spus ca BB e bine, mi-a dat de facut analize si mi-a spus ca am 12 saptamani. Am mai vorbit una, alta. Din pacate am si o problema, am o rana pe col si trebuie tratata, dar dupa ce misca BB. Mi-a mai spus ca pot lua cate un algocalmin daca ma doare capul, ca nu afecteaza pe BB.

Cred ca nu am uitat nimic...daca nu, revin
Pupici

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

La multi ani, Alyssa! Sa ai numai bucurii si bb sa fie sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Bine ati venit burtici noi! La multi ani Alyssa!

Am fost asera la medic, iar sint confuza. Madutza, noi avem aceeasi zi de UM si totusi mie madame doctor mi-a zis ca am terminat 13 sapt, nu mai inteleg nimic. Ma rog ideea e ca mai avem mult pina la marea finala.
Tot doamna dc a descoperit si sursa durerilor de cap: tensiune mica. Si mi-a zis sa beau cafea (o cafea/zi), deci fetelor nu va ingrijorati cu cafeaua e ok!
Erika sa-ti treaca maselutza! Ai fost la dentist?

Va pup
Anca si (sper un bb EA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor,

Acum chiar ca sunt confuza de tot. Voi spuneti ca as fi in saptamana 11, iar asearta cand am fost la doctorul de familie care mi-a dat carnetel de gravida (deci acum sunt cu acte in regula) mi-a spus ca sunt in saptamana 9. 9 sau 11 nu conteaza prea mult, important sa fie bb sanatos. Oricum luni merg la eco sa vad ce imi spune si acolo (probabil ca saptamana 10!).
Si cum ma laudam eu la toata lumea ca nu imi este rau si nu am graturi si stari de voma, ce credeti ca m-a "trasnit"? POFTELE! Dar o senzatie de aia ca mori daca nu mananci! Si culmea ca am vrut varza murata. Bineinteles ca am rascolit tot orasul pana am gasit, ca cica nu prea e murata inca. Am zis ca daca o tin asa termin un butoi pana la Craciun. Dar ce ma faceam daca pofteam capsuni? Mai are cineva pofte?
Madutza, si eu am o rana dar doctorul nu mi-a spus nimic de tratament deocamdata. Am sa il intreb luni!
A, si inca ceva: de vreo cateva zile am un chef nebun de "zbenguiala", ca l-am impresionat profund pe sotul meu! Da cica e normal ca la femeile insarcinate sa creasca libidoul! O prietena mi-a spus sa profit din plin de perioada asta ca nu va tine mult, iar dupa ce vine bb iti piere cheful!
Ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fetelor !
Ce ati mai scris......
Am postat si eu ieri (si scrisesem nu gluma), dar a picat netu' si raspunsul meu a ramas in aer.
Irinel, sunt de acord cu tine, sa mergem cu calculul de la UM.
Am si eu o intrebare, a mai miscat bebe cuiva de aici, asa devreme (adica la 16 sapt.) ? Sunt tare interesata de acest aspect. As vrea sa stam de vorba pe aceasta tema.
Senzatiile sunt minunate !
Va pupic pe toate !!!

Cris-17 saptamani

Mergi la inceput