Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Bine ai venit in familia noastra Manu!!!!
cate saptamani ai? Esti la inceputul sarcinii ?
daca da, este normal sa fii panicata si sa ai o mie de griji si ganduri. Mie mi-au trecut destul de repede, pe la 5 sapt., desi existau riscuri pe atunci. Dar dr. meu atat m-a incurajat si m-a facut sa ma simt bine ca am uitat de toate cele rele.
Acum ,multumesc lui Dumnezeu, ma simt bine, bebe a miscat si sunt fericita cand imi da semne ca stiu ca este ok. De cate ori vorbesc cu el imediat imi da un semn. Este super senzatia !
Griji imi mai fac si eu, mai ales cand se apropie controlul medical si eco, ca de abia astept sa imi dea vesti.
Referitor la kg. am luat in 4 luni 4 kg.si jum. Daca merg asa este bine,cred, nu-i asa fetelor?
Eu prin iunie, inainte sa raman insarcinata, aveam 46 de kg la H=1.65 m., apoi usor-usor am inceput sa iau in greutate, din cauza menstruatiei care imi intarzia f.mult si imi dadea o pofta de mancare....Asa ca in august aveam 50 kg, iar acum 54.5 kg.
Hai ca iar m-a uitat Dumnezeu pe aici.
Va pupic pe toate !
Cris-17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bun venit Manu, in familia burticilor vesele si panicoase!

anca, iti plac exact aceleasi nume care ne plac si noua. Eram hotarati la Vlad, dar i-a pus nasa mea la fel baiatului ei, asa ca nu ii mai punem si noi.

Irinusha hai sa facem pariu, care atinge prima 100 !!!

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cella spune:

Sunt si eu o mica aspiranta la rolul de care vine cu o rugaminte de la o prietena care deja este in 3 luni,

Burticile de aici stiu ceva despre o carte a DR Spook sau Spok? daca subiectul a mai fost discutat puteti sa-mi dati si mie link?

Multumesc, sanatate multa si frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Acris dar tu esti in 17 sapt de la UM sau de la fecundare??

Nu de alta dar sa stiu cam pe cand sa ma astept la un gest din partea lui bebe

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Cella acu am vzut ce ai scris.Din pacate nu stiu si nici nu am auzit de asa ceva.Tote cele bune ,poate alte fete cunosc despre ce e vorba.

Itzi doresc un bebe ct mai repede.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eryka

Cella acu am vzut ce ai scris.Din pacate nu stiu si nici nu am auzit de asa ceva.Tote cele bune ,poate alte fete cunosc despre ce e vorba.
Itzi doresc un bebe ct mai repede.

Sarut mana mult, pentru raspuns, mai astept poate celelalte burtici vin cu vreo veste, daca nu, poate se face un forum pe tema "carti pt mamici in devenire" nu ca acest site in sine nu ar fi o enciclopedie in domeniu, dar mi-e tare greu sa gasesc toate info de care am nevoie chiar si cu cautarea pe google. Sau daca exista asa ceva dati si mie va rooooog mult.

sanatate multa la burtici si o sa mai vin pe aici, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Cella,

Da, exista o astfel de carte, nici eu nu stiu exact cum se scrie numele autorului, am vazut-o acum cam 1 an la Metro, auzisem si eu prin filme de ea si trebuie sa-ti spun ca e cea mai groasa carte in domeniu pe care am vazut-o, ceva la 500-600 pagini. Nu imi amintesc nici titlul exact, nici editura. Titlul e ceva cu "Ce poti sa astepti cand...", in engleza "What to expect, when you are expecting" sper ca am scris corect. De fapt nu sunt foarte sigura ca era in romaneste.

Eu atunci n-am cumparat-o pt ca mi s-a parut prea scumpa si nu ma ardea problema, apoi n-am mai vazut-o.

Poate e vreuna mai informata...

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cella, si eu am auzit de cartea asta, insa mai multe detalii nu stiu. O sa caut pe net, daca gasesc ceva o sa te anunt.

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

buna gasit! vai, ce ati mai scris! bravo! bun venit manu, sanatate! eryka, si eu zic sa te duci la dentist, exista tot felul de chestii speciale pentru gravide si nu fac rau, dimpotriva, e mai bine sa te duci din timp, decat sa astepti.
din cate stiu eu, exista o carte de pediatrie a unui medic american, dr.spock, am auzit de ea, dar nu am nici un link. incearca pe google.
si eu am tot felul de spaime si ma panichez mai mereu. acum, de exemplu, nu imi mai e greata de vreo doua zile si imi fac o mie de probleme, gandindu-ma daca e normal, daca nu e un semn rau... pana acum abia puteam sa mananc, acum nu imi mai e rau deloc. si sunt abia in sapt. a zecea (de fapt, a opta, de la u.m.).
sanatate multa!
cindy

Mergi la inceput

va multumesc mult si ma pun pe cautat prin magazine daca se gaseste la noi.

Am cautat pe google dar nu aveam titlul si nu mi-a dat mare lucru.

Oricum, va multumesc mult pt raspuns,

Sanatate si bbei frumosi cuminti si sanatosi la toate.

Mergi la inceput