Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

si uituca cum sunt am uitat sa va intreb daca voua va este la fel de somn ca mie... Dorm de m-am speriat si eu... aproape 12 ore pe zi. E normal???

MariaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Multumesc, Irinusha, la fel si voua, tuturor!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Hai mai Madutza...pe mine m-ai uitat.
Ce-i drept, in ultimul timp am postat la alte subiecte. Aici m-am multumit sa citesc mesajele voastre.
Banuiesc ca maine o sa va pot da vesti, pentru ca azi am programare la doctor si am emotii mari, mi-am facut chiar si lista de intrebari, ca asa zapacita cum sunt eu de felul meu, iar o sa uit sa intreb exact ce-i mai important.
Eu am DPN pe 8 Mai 2004. Ura!!!

Manu & burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Irinusha, din pacate pe 27 mai era Ana71. Este normal Maria, si eu bag somnic non-stop. Maria, trece-te cu DPN-ul pe lista sa vedem pe unde esti.

Uraaaaa! DPN-ul tau este ziua mea, Manu. Cand am facut lista am dat find pe DPN, deci daca era scris altfel nu te-am gasit, sorry !

Cindy sa iti traiasca BB si sa te bucuri de el

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Erika, daca te doare mijlocul pune un saculet cu sare incalzita, cati poti suporta. De preferat inainte de culcare, iti ia durerea cu mana.
Ieri eram in pragul unei noi crize de lumbago si chiar am vrut sa nu mai vin azi la serviciu, dar mi-am facut sare incalzita si ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Hai ca nu m-am suparat prea tare Madutza.
Si eu as vrea sa miste BB in burtica, dar nimic pana acum. Sunt asa de suparata..
Eu am sterpelit un stetoscop de la ai mei (au un aparat de luat tensiunea) si ascult la BB acolo in fiecare seara. Dar se aude numai ghiortait de mate. Am incercat sa-i aud inimioara, dar nu se aude nimic. Cred ca ar fi trebuit sa-l aud pana acum. Abia astept sa ma duc la doctor, poate daca-l vad ma mai linistesc putin.
Si pe mine ma doare mijlocul, mai ales daca stau mai mult in picioare. Si ma mai doare asa prin zona ovarelor, ca niste cutitase mici din cand in cand. Si cand ma ridic brusc de pe scaun ma tine ceva.
Ma simt de parca as avea vreo 90 ani si sufar de toate cele

Manu & burtica

Mergi la inceput

Si eu nu mai pot de rabdare sa il simt pe BB in burtica. Abia astept sa vad ce este....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BurlacuP spune:

Salut burticilor! Eu sunt una de vreo 9 saptamani!Ma simt bine. Sarcina nu mi-a schimbat modul de viata doar ca am momente cand mananc un pic cam mult! Mi-am facut analizele si astept rezultatele. Ma gandesc la momentul in care va trebui sa-mi anunt seful...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor,

Si pe mine m-ai uitat Madutza, draga! Trece-ma cu DPN 5 iunie!
Draga Maria si eu dorm cate 12 ore! Si as mai dormi si la serviciu daca s-ar putea! In rest sunt OK. Am avut ceva cosulete pe fata acum 2 saptamani, dar acum am un ten f. frumos. In schimb incep sa ma lupt cu kg., care se aduna vazand cu ochii.
A, pentru fetele care sunt constipate: papati multe cereale! Eu am inceput sa consum fulgi de cereale cu iaurt si mi-am rezolvat problema!
Ne mai auzim!

Oanna, 12 saptamani, DPN 5 iunie

Mergi la inceput

Bun venit BurlacuP, ce DPN ai? Sa te trecem in lista!!!

Mergi la inceput