Pana cand o sa vomite?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

si eu care credeam ca doar bebele meu a fost...vomicios...
ne-a EXASPERAT pana pe la 9luni cu vomele dupa mese...pana pe la5 luni erau si pe nas ...(a supt doar lapte pana la 6 luNI)
a acceptat f. usior mancare solida pasata dar extrem de greu mancare nepasata...se ineca imediat in ea si voma
de fapt cred ca lacomia este de vina la al meu baietel...manca fff.mult...urla daca il intrerupeam inainte sa se sature...
si acum la 2 ani si 4 luni daca ii e foame rau manca fff mult si vomita imediat...asa ca trebuie sa am grija sa nu treaca mult intre mese si snack-uri
mentionez ca a luat intotdeauna f.bine in greutate...n-a fost niciodata grasun sau slab...n-a avut colici
n-am reusit cu nimic sa oprim vomele in primele luni...am incercat tot:
---cate o ora in pozitie verticala,ragait cat mai des, perna sub saltea etc...in final tot vomita daca avea chef indiferent de ce se intampla...totul este sa ai radbare
urez tuturor succes .
sa vedem cum va fi la al doilea bebe(in martie2004)dar mai rau ca la primul nu cred ca poate fi..adica ba da...pot apare colicii nu??!!ca daca nu e problema e...cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Thea are 5 luni jumate si vomeaza destul de des.mi s-a spus ca are reflux esofagian-i-am facut ecograf- si face tratament cu metoclopramid, doarme pe plan inclinat,mananaca doua mese de mancare solida si in rest lapte ingrosat cu faina.
si eu sunt stressata ca pe cand cred ca e mai bine o luam de la capat si cate 3 -4 vome dupa o masa desi nu cantitative...
teo, imi poti spune mai multe de stenoza pilorica?

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput