Bebelusi de mai 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lumy stai calma. Cred ca te-am zapacit toate cu mesajele.
Fetelor, Lumi si Lumy m-ati inebunit cu fetele voastre. Ma uit la pozele noi si nu reusesc sa ma desprind. Mai daca mai vad cateva ca bebelusele noastre de mai poate ma hotarsc sa fac si o fata.

Lumy poza in colt era a Ioanei pe care nu doream sa o sterg :) Si nici nu o sterg
Ange Maia s-a prins cu negrii acum?
Byl te-ai hotarat sa iti pui burtica la mamici?

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Da, parpalak, asa e! Eu inca sunt in clubul nocturnilor, si nu cred sa il parasesc prea curand:(
Credeam ca s-a dezvatat, dar nu a durat prea mult. Mare dragoste cu tzitzi astea:)
Ramane de vazut cat o sa aprecieze nora-mea.
Alina V, nu iti mai fa atatea mustrari de constiinta, ca de acuma nu mai e nimic daca amesteci si putina formula din cereale cu laptele tau. Uite la noi, ca tot mami e dragostea cea mare.
Olo nici al meu nu a plans cand i-au iesit dintisorii, si era mai mic. Nici la vaccin nu plange. Noroc cu tati care il mai lasa sa planga, ca eu cica nu il las sa se descarce, caci nu l-as lasa sa planga niciodata:)
Parpalak, de ce tunzi mereu bunatate de par? Eu nu am liber de la bunici, tati, nana sa tund baiatul. ca tare i-as scurta bretonelul.
In alta ordine, al meu manaca de toate (macar atat), si branzica ii place chiar si goala, neamestecata cu nimic. Si deodata mami e tare buna gospodina, ca ii place supa mea...))))
De fapt culmea e ca imi place si mie, asa fara sare. Si uite asa o lingurita la baiat una la mama:)))
Si al meu face kk destul de des, ca nu prea ii permite sa faca mult o data pampers-ul si drept urmare, face de mai multe ori. Ca doar nu plateste el:)

Multi pupici,
D&C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Nu inteleg de ce atata discutie despre apa si filtre...Noi bem toata familia (deci si Emma) apa plata Bucovina...Ii fac si ceai cu ea, si mancare, si cereale si...tot.
Inca nu avem dintisori...Intarzie...cu toate ca avem toate simptomele...De mancat...tot nu prea mancam...Adica deschidem guritza la inceput, papam cateva lingurite, apoi nu mai vrem si basta!!!! Singura chestie dupa care e intr-adevar innebunita e galbenusul de ou, mancat asa, pur si simplu, amestecat doar cu putina apa plata...Altfel nu-l vrea...Stiti cum face, fetelor, cand ii simte gustul?? Se repede si musca din castronel! Nu are rabdare sa-i dau cu lingurita, nu are rabdare sa inghita ce are in gura, ca iar deschide gura sa-i dau! Si, pana sa-i bag eu lingurita, s-a si infipt cu gura in marginea castronului! Si da-i si suge, si da-i si musca castronul de mama focului! Cu greu ii desclestez gingiile de pe marginea castronului si incerc iar cu lingurita! Cu chiu, cu vai, am reusit azi sa mancam trei sferturi de galbenus!!
Da....Cam asa face cu oul...Cu altele insa...nici pe departe! Tot in sila mananca... Mai bine ca la inceput, dar nici pe departe cum ar trebui sa pape un bb de 6 luni...

Korinna si Ange...dragute perle...Sunt asa haiosi...De ce sa ne suparam pe ei?

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

bibi, imi pare rau ca nu pot sa te ajut, sper sa gasesti pompa pina la urma.

pisi, bravos pentru galbenus, sa evzi tu ca in curind asa o sa faca si cu restul de alimente, lasa-i doar putin timp, sa le prinda gustul.

Bravos ange pentru eczema, tot asa s-o tineti. Pupici Maiei si perlutelor ei :)

Daiopri, pai am deschis si subiect la Parintii intreaba pe tema tunsului :) Pe ala nu l-ai vazut, sa ma combati acolo? :)

Lumy, bine c-ai rezolvat pina la urma :) Am impresia ca ai sters postul si l-ai repostat. Sa stii ca merge si sa-l editezi. :)

Noi avem pozici noi, de la 4 luni. :) Sper sa iau aparat in curind, pina nu merge baiatul la scoala.. :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak e mortal Paul cu funduletul in sus trebuie sa vad cum fac sa-l pun si eu pe Joshua cu funduletul in sus macar sa-i fac o poza.

Lumy e o dulceata Francescuta ta.

Ce-mi place cind mai puneti si voi poze noi doar ca le puneti cam rar.
Eu ii fac poze la 2-3 zile iar la bunici le trimit in tara cite-un filmulet zilnic.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Parpalak multam de poze. Ce smecher e el cu ochelari. La prima poza cu mancarea deja ma repezeam sa va laud ce curati sunteti. Pana am vazut primul morcovel :))si mi-a trecut. Mi-au placut pozele ca il surprind in toate situatiile. Poate o sa reusesc si eu sa ii fac asa lui Dori.
Vad ca si tu l-ai scos la agatat. Sa iti traiasca!

Daiopri tu ai incercat varianta mea cu mutatul in alta camera? Io stiu, poate tine!

Pisi eu am filtru dinainte de a avea bb. Si pentru gatitul nostru si pentru tot folosesc apa filtrata. Nu cred ca mi-as permite sa folosesc atata apa plata. Desi consumam destul de multa si de aia.

Mergi la inceput

Daca nu am ce face...v-am mai pregatit o surpriza. Eu v-am spus ca imi sunt dragi bebeii vostri. Asa ca i-am pus in felicitari de sarbatori :) La pagina cu poze.
Nu toate pozele se vad foarte bine dar astea le-am avut eu. Daca aveti altele mai bune le schimb fara probleme.
Oricum puteti folosi daca vreti pozele ca sa le trimiteti prietenilor din partea bebelusilor de mai.
Le-am pus in ordine alfabetica pentru ca nu mai am energie sa ii aranjez pe date. Sper sa nu va suparati.
Si chiar daca mai este pana la Craciun eu le fac acum acest cadou puilor scumpi!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Mai,Aalina,da' muncesti,nu gluma... Multumim pentru cadou... Sa-ntelegem ca asta e tot ? Ca Mosu' nu mai vine ?

Pisi,noi bem apa plata si carbogazoasa zilnic,dar Ioanei nu-mi vine sa-i dau pana la 1 an, , ca ma sperie mineralele de pe eticheta - prea mult pentru rinichii unui bebe. Eu,una, prefer filtrarea si fierberea apei...
Ieri am vazut o sticla pe a carei eticheta nu sunt trecute deloc mineralele... Dar nici izvorul... Ce inceredere sa am ?

Daiopri, daca zici tu ca tzatzica ramane dragostea cea mare,atunci o sa incerc si cereale cu formula...

Ieri am fost la cantar, sa vedem cum stam la 6 luni...
Are 9 kg la doar 68 cm. Grasa !

Voi le dati calciu ? De care si cat ?
Mie mi-a recomandat calciu gluconic,10 zile pe luna...
In rest nimic,cu exceptia vit D.,pe care oricum i-o dadeam zilnic - 2-3 pic.

Parpalak,frumoase poze. Aia cu funduletul in sus e preferata mea... Imi vine sa-l ciupesc... Da' mi-e frica sa nu se trezeasca...

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Aalina multumim frumos!
Danv,vezi ca este o apa "pi" se cheama si este apa de masa microbiologic pura-adica apa filtrata si e 25000-5litri.Are gust foarte bun-mai bun si decat Dorna apa plata,ca nu e deloc salcie de la saruri si alte alea.
Parpalak si mie-mi place poza cu popoul in sus da'-mi place si aia unde e un smecher langa fetita Claudiei!
LA MULTI ANI!PAUL, sa fii sanatos,voios,voinic,si sa-i zici lui mami sa nu te mai tunda!
Te pupa Corina!
A-si noi luam Calciu Pharco-sirop, 5ml pe zi 14 zile.

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Fetele, ma bucur ca v-au placut pozele, acuma asteptam si de la voi poze cu poponetele in sus :)

Aalina, mare surpriza ne-ai facut - tare draguti sint ei asa cu motive festive. Eu nu inteleg cum iti faci atita timp pentru noi - ca eu abia am reusit sa scanez pozele de acu doua luni :) Cind o sa fie Dorian mare nu cumva sa-i spui ca te-a tinut treaza noptile, ca venim no cu infirmarea :))

Fetelor, eu v-am mai spus.. cind vad poze cu bebei care dorm.. ma topesc toata :)) danv, nu-ti fa griji, ca-i pampersu' gros :)

Cit despre poza cu mazarea, sintem asa curati pentru ca e prma lingurita. La morcovel deja a dat gata un castronel si nu mai lasa lingurita din mina :)

Si v-am mai explicat cu parul - e frig si nu vreau sa stea cu capul ud prea multa vreme.. :) In casa stam cu 21 de grade si nu vreau sa fac mai cald.. Ca nu mi-e nici mie bine daca-i mai cald.. Adica e foarte bine, dar pentru par ud e cam racoare..

Fetelor, azi am avut marea bucurie sa-l vad pe Dorian cum face primii pasi sustinut de mamica lui. Bravo Dorian, si pregateste-o pe mami cind ii mai dai asa emotii :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput