Bebelusi de mai 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

In legatura cu kk si Joshua face mai des de cind cu diversificarea cam odata pe zi dar daca ii dau juice de portocale face de 5-6 ori pe zi.

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Danv multam fain de tot. E o scumpica Ioana in prosopelul roz. Sa va traiasca!!!!!

Mergi la inceput

Curaj carrie trece si saptamana asta.Si pana la urma o sa doarma si Thea. Desi eu la al meu nu am crezut ca se mai intampla. E posibil sa vrea sa se ridice cand se agata de patut. Dorian sta pe picioare ca si cum s-ar ridica doar daca se sprijina in maini de ceva. El inca nu s-a prins ca poate tinandu-se de patut Da e scump cum sta cu mainile sprijinite, picioarele drepte si fundul ridicat.

Bebelusa poate vedem si noi pozele sarbatoritei. Eu am internet prin cablu de la Astral.

Pisi ce vorbareata mica ai tu. Pofta mare la tot ce ii dai.

Dana_d noi avem premergator si tare ne place in el. Doar ca eu nu il las prea mult. Am ajuns la maxim 15 minute pe zi. Insa are o viteza in el de am mereu senzatia ca acum il vad in nas. Dori merge inainte si daca se poate spre aparatele la care nu ar avea voie sa umble

DanaMario felicitari ca dormiti. Noi tot in deplasare dormim, dar ne bucuram ca doarme copilul. Si nu te agita ca nu merge taras, ca eu toata ziua trebuie sa stau dupa el sa vad pe unde mai fuge si ce mai agata.

Parpalak cantaret il faci, pacat ca i-ai tuns pletele...ca era si el cu un look mai smecher Pupa-l pe soldatelul tau frumos. Cat despte kk si eu vreau sa stiu ca si al meu face de 3-4 ori pe zi. Cateodata si de 5 (ca sa stai si tu linistita :P)Parpalak sa stii tu ca asta doarme daca io pierd noptile. Mai numaram una dormita.

Adita da te distrezi draga mea cu frumusetii tai.

Lumy asteptam pozicile!

Danv eu ii fac cerealele cu formula. Pentru formula folosesc apa filtrata si fiarta. Am mai folosit cand nu eram acasa apa plata. Cerealele i le dau cu biberonul cu gaura in cruce. Baga 250 ml seara la 22, dar nu foarte gros facute.

Korinna felicitari pentru cumintelul de Stef. Oare Dori de la el o fi luat cumintenia de acum? Daca e asa ii mai facem sa se vada. Cat despre Mihai io nu pricep de ce te enervezi. Ar trebui sa te bucure logica baiatului

OLo felicitariii...Pai asa mai zic si eu sa iasa dintidorii, pe tacute. Sa le iasa tuturor bebeilor la fel de usor ca fetitei tale. De acum sa te mai uiti la ea ca poate iti face surpriza si iti zambeste cu toata dantura

Fetelor vad ca deja le dati iaurtel. De care si cat?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Parpalak si Aalina,multumesc pentru raspuns.
Eu i-am facut cerealele doar cu laptic de la mine si cu suc de mar, caci, in afara de suc de morcov,altceva nu am introdus...
Stau in cumpana, daca e bine sau nu sa-i dau cereale cu formula inclusa, pe care sa le prepar cu apa,sau cereale fara formula,preparate tot cu apa,tinand cont de faptul ca dupa aceea ii dau laptic de la mine... Nu vreau sa-mi golesc sanul cu pompa,pentru ca nu mai are ce suge dupa ce si-a terminat "mancarica" si nu vreau sa renunte la lapticul meu,saturandu-se si dand,in plus,de alt laptic... Cel putin,deocamdata...

In legatura cu apa, ma intereseaza modalitatea prin care se filtreaza rapid si eficient... Inca nu am un filtru, dar vreau sa stiu ce sa caut...Mai ales ca a sosit momentul sa-i fac supica de zarzavat...

Imi place teribil diversificarea asta : pentru ca a papat,pana acum,tot ce i-am dat si pentru ca bucuria ei la vederea canitei intrece orice inchipuire... Si cand deschide gurita tremura a lacomie... Sper,totusi,sa se incadreze in limitele bunului simt...

Na, ca am pus si poza cu prosopelul roz ! O poti sterge, Alina,pe cealalta. Mai avem si altele de pus in albumul personal, dar tati sta cam prost cu timpul, spre deosebire de mami,care, din pacate, nu se pricepe... Mai bine, ca toata ziua numai asta ar face, ar bibili pagina de web...

Noi avem cablu,cu abonament lunar,la RDS. (Super avantajos!)

Lumy, abia astept pozele cu Francesca !

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput

Sper ca nu ti-a venit ideea sa sterg poza aia care imi place mie cu ea in colt? Ca nu ai sa vezi

Stai sa ma duc sa caut cutia de la filtru sa iti zic ce avem: se numeste Aquator- filtru de apa. Este realizat pe baza de carbune activ ai argint, retine clorul activ rezidual, bacteriile si virusii, substante organice cu masa moleculara medie si mare, metale grele, suspensii mecanice; elimina mirosul neplacut.
Io ti-am copiat cuvant cu cuvant.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Multumesc pentru informatie,o sa caut,acum stiu ce...

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Imi trecea prin minte acu cateva minute: daca Anaïs n-a plans de loc ca i-au iesit dintisorii, si daca nu plange asa... in general (cred ca-n toata viatza ei, daca a plans vreo 2 ore), nu cumva nu simte durerea? Are si-o denumire chestia asta, dar acu-mi scapa. daca asa e nasol! Sper sa nu fie asta, ca daca-mi aduc aminte, parca mi-a zis soacra-mea ca a plans la vaccinel...

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Byl spune:

Nici Ana nu are dintisori:(( da bagan in gura toate jucariile si le roadem...nu pare sa aiba dureri! Cum pun o poza la mamici?

aaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hop si noi!
kori,am ras pe cinste de "poanta" cu conexul;buna! stai sa ma vezi si pe mine in curand cu Maia la scoala

sa va zic si eu una de-a Maiei.Avea 2 ani si mergea la gradi.Cand a intrebat-o buni(mama mea)cum e la gradi,cum sunt copii,etc a spus: "buni,sti! a! e bine da sunt niste copii buni care nu se spala deloccc,dar deloc mai buni! sunt negri,asa...zici ca au caca pe ei!"
Nu intelegea saraca de ce unii sunt albi si altii negri! oricum a ramas de pomina asta cu "negri ca si kaka" la noi in familie

Am terminat si cu ziua Maiei,am reusit sa fac si curat dupa tambalaul de 2 zile,acum am revenit la normal nu va imaginati ca aniversarea Maiei a durat 2 zile!!Nu! I-am facut ziua la Mc Donald's cu prietenii iei dar apoi, apropo de ziua ei,au avut motiv prietenii sa ne "calce"...si uite asa am chefuit-o pe pitica mea pe cinste!

Robi a fost revelatia petrecerii;toata lumea l-a zmotocit si pupacit spre disperarea mea...am avut inima cat un purice ca nu care cumva eczema sa se supere si sa reapara.Deocamdata e bine baiatul meu!Arata si el a bebe normal
Cu constipatia nu am rezolvat-o de tot...face cam tare si odata pe zi.i-am dat prune si apoi apa.Asa a iesit si el afara.Mama nebuna ce sunt!
Am mancat si noi carnita de pui de la borcanel.Nu se da in vant dupa ea dar nici nu o scuipa pe toata!

Acum ne grabim ca trebuie sa mergem la fizioterapie...inca...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Merci frumos de ajutor Aalina ! Nu am sters pozica aia din colt, am inlocuit-o doar M-am gindit ca e normal sa avem doar cite-o poza pe-acolo, altfel umplem repede-repede tot albumul. Am mai pus citeva poze (sotul meu le-a pus de fapt, dar tot aia e) si pe albumul personal, sint convinsa ca or sa va placa ("dupa 6 luni") !

Pt aaa : ca sa pui o pozica la mamici, o rogi frumos pe Aalina si te-ajuta ea... asa am facut eu si-a mers ! Mergi la www.webshots.com si sign-up cu userul XXXX si parola YYYY. Apoi faci un download la pozica lui "taticu cu burtica". (informatiile le iei de pe privata Aalinei)

Korinna, as fi stat pe Chat un pic, insa tocmai eram la ora de creatie, urmaream instructiunile Aalinei

Astazi am bagat masina in Service... Asa ca o saptamina vom fi pietoni .

Lumi, m-am conformat !!! Sper ca am fost destul de rapida Sorry pentru inconveniente, nu prea ma pricep intre-ale computerelor...

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput