Bebelusi de mai 2003 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Aalina spune:
Bine ati revenit Zen si Rramona. Poate ne aratati si poze cu bebelusii vostri.
Zen imi pare rau ca puiutul tau e atat de bolnavior. Si noi am fost raciti si am senzatia ca incepem iar. Dar la noi a fost o raceala usoara asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc. Sanatate!
Rramona sper ca acum manechinul tau e bine. Felicitari pentru cat e de vorbareata.
Parpalak lasa mama ca nici eu nu am mai facut nimic cu kg. Poate gasim o solutie sa facem cure de slabire in direct pe net ca altfel nu cred sa reusesc :))
Felicitari lui Paul pentru cumintenia la vaccin si pentru greutatea pe care a luat-o ca sa nu inebuneasca mami. Caci daca nu are calculator...
Adita felicitari pentru canita. E deja domnisorica :))
Noi luni avem vaccinul si imi e groaza ca am senzatia ca a racit. A inceput sa ii curga nasucul. Azi Dori a luat contact cu podeaua de doua ori.Nu foarte grav totusi. Ambele sub atenta supraveghere a lui tati. Asa ca eu sunt in plina depresie si tremurat de picioare. Probabil, vorba cuiva o sa imi revin cand s-o insura.
Korinna lasa baiatul in pace.
Lumy spune:
Sint suparata ...Francesca de vreo doua seri face febra! Culmea este ca numai noaptea are temperatura! Si asta pret de jumatate de ora pina ii dau ceva contra febrei si ii scade imediat ! Acum o seara a facut 38 iar acuma 37.5! I-am dat iar ceva contra temperaturii si acuma mi-a adormit linistita! Am fost la doctor ieri a consultat-o s-a uitat in git , i-a ascultat plaminii ! Nu e racita ,nu-i curge nasul , nu tuseste ... Ziua e vioaie , nu face deloc febra si nu stiu ce ar putea fi! O sa o sun pe doctorita sa vad ce imi spune!
Singura problemuta e ca nu mai are pofta de mincare! Papa doar laptic de la mine si cite 3-4 lingurite de mincare!
Sper sa rezolv aceasta problema care imi da mari dureri de cap! Parca nu mai sint eu!!!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
adita spune:
Elena a invatat sa se ridice in picioare, tinandu-se de marginea patutului. Si sta asa cateva minute bune, dar mi-e frica sa nu se ridice in lipsa mea si dupa ce oboseste sa nu cada si sa se loveasca.
Si a inceput si ea sa "cante", mai ales cand e undeva unde ar trebui sa fie liniste.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin