Bebelusi de mai 2003 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
adita spune:
Fetelor, multumesc pentru urari. Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni de cand am minunea asta mica. ce repede trece timpul!
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
danv spune:
Ioana nu e racita, are insa in faringe niste secretii pe care le aud doar atunci cand mananca si cu care se mai ineaca din cand in cand... Cum nu poate expectora, i-am cumparat secretoliticul asta, dar au trecut 3 zile si "horcaitul" inca persista... Azi a tusit o data, scurt, si i s-a curatat, in sfarsit, gatul... Ce fericire pe capul meu, ca nu stiam ce sa fac... Dar stau cu teama ca maine,cand o sa-i dau iar cate ceva cu lingurita, o sa aud din nou zgomotul asta sinistru... Si nasucul i se tot usuca... Probabil, ma gandesc si eu, serul fiziologic ii inmoaie secretiile nazale, dar nu indeajuns, astfel ca, daca nu elimina mucisorii prin stranut, se cam aduna in faringe, unde mama nu mai poate ajunge...
Tare as vrea sa fi scapat, ca picaturile astea ii produc cea mai mare scarba posibila... Si i le mai si administrez cu lingurita, din partea careia se astepta doar la surprize placute...
http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm
Aalina spune:
Danv nici noua nu ne-au placut picaturile alea. Ar fi bine sa i le dai cu seringa nu de altceva dar sa nu faca vreo asociere intre lingurita si gustul nu prea bun.
adita spune:
Astazi am incercat sa-i dau Elenei suc de portocale cu cescuta, si spre surprinderea mea a baut-o aproape pe toata.Poate invatam si noi sa mancam, acum ca suntem fata mare
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
parpalak spune:
La Multi Ani Elena si bravo pentru canita!
Aalina, pai sa stii ca asa am facut aseara, ca bineinteles ca dupa vaccin au inceput mofturile la mincare, si-a mincat baiatul meu un castron mare de cereale... M-am gindit ca daca si-asa nu bea lapte, macar sa ia laptele din cereale, ca sint d-alea cu lapte.
La primul vaccin n-am zis nici pis, de ne-a si laudat nenea doctorul, dar la al doilea a trebuit sa protestam un pic, nu de alta, dar nu eram siguri ca se opreste nenea ala doctorul dupa al doilea, sau are de gind sa ne intepe asa pina zicem si noi ceva.
Avem 68 de cm si 7180g, deci o crestere de 300 de grame fata de luna trecuta, adica un pic mai bine, si mi-a mai venit un pic inima la loc, desi tot afara din grafic sintem..
Va pupam si mai tineti-ne pumnii o tura, ca acuma iar avem probleme, de data asta cu calculatorul ! :)
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
korinna spune:
ca tot veni vorba de grafice..eu ce sa mai zic...
Am fost aseara la doctor sa-l mai vada pe Stefu.L-a cantarit si imbracat cu pantalonasii,buzita si pampersu..avea...9,700...deci sa zicem ca toate ar cantari cam 300-400 grame....are cam 9,350...asta e..ce sa-i fac
L-a si masurat...are 72 cm.....o fi mult????
dar asta ebaiatu meu...!!
LA MULTI ANI PT ELENA!SI LA MAI MULT....
KORINNA mamika x 2
parpalak spune:
danv, am uitat sa zic ca Paul "horcaie" cam de la doua saptamini dupa ce s-a nascut. Si "horcaie" el o vreme dupa care inghite si gata. Adevarul e ca daca sta pe burtica, ii curge din gurita un suvoi continuu de saliva, nu stiu cum nu se deshidrateaza...
Dupa vaccin, noi ieri am fost in vizita la Claudya, si daca Emma o s-o mosteneasca pe mami cu gatitul, cred ca ne-am facut de nora! :)) Da' si eu pot sa renunt linistita la curele mele de slabire :)
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
Rramona spune:
Hop. ca aparem si noi. n+am mai scris demult.am fost tare ocupate, abea mai reuseam periodic savad ce mai faceti voi. am fost internate pentru febra aia a noastra prsistenta si pentruca varsam si numai acceptam nimic. ne-au spus ca avem intoleranta la lactoza. asa ca acum mancam Nan fara lactoza si ne prieste, luam 500gr. pe luna, dar de febra nu am scapat. vaccinul de 6 luni nu l-am facut si cred ca nu-l vom face...cel putin pana nu ne trece febra.
Deci, avem 6 luni, 7000 gr si 72 cm...ce sa fac, fata mea vrea sa fie fotomodel de pe acum...inalta ca de 1 an si slaba. 1 luna si ceva cat nu-i dadeam de cap nu a luat in grutate, dar acum crestem doar cu lapte ca pe altceva nu vrem sa punem gura.
Sanatate la toti bb-i si rabdare mamicilor
Rramona spune:
A...spunem papa, apa, baba si TATA. nu avem nici un dinte si mergem ca o rama nu stim sa sincronizam miscarile si cand avem funduletul in sus avem capul in jos, si invers....
Zen spune:
Iacata-ma si eu pe aici...
Noi avem rosu in gat, febra, si diaree. Nu stiu de ce sau de la ce ni se trage. Poate de la mami, ca si eu, fetelor sunt racita si ma
doare gatul de o sapt., si se pare ca am reusit sa imbolnavesc si puiul. Am fost la medic si mi-a dat antibiotice, si tare nu as fi vrut sa-i dau asa ceva.
La voi cum a fost? Ce sa-i dau, din medicina naturista, la pui sa se faca bine? Voi ce le-ati dat copilutzilor vostri cand au fost bolnaviori?
Sau copii vostri sunt bine?
Sanatate, ca-i mai buna decat toate!!!