Viata sexuala si sarcina
Viitoare mamici,
Pentru voi mai exista viata sexuala (mai ales in ultimul trimestru e sarcina) ? Si daca da, cum ?
Raspunsuri
madutza spune:
Corina, eu sunt abia in primul trimestru de sarcina, dar mai facem prostioare. Intr-adevar, mult mai rar ca inainte, desi cheful este din ce in ce mai mare [:d]
Madutza & ingerasul din burtica
dpintilie spune:
Ultimul trimestru...mai nimic, de fapt nimic de-a dreptul...Stiu ca e recomandat in jurul DPN-ului, grabeste nasterea un pic...asa se spune...
Eu nu am ajuns inca acolo asa ca
,Dana.
Andruska spune:
Noi din pacate nu avem voie avem colul scurt si drept urmare trebuie sa stam cuminti ptr bb.
Va pupam si spor la ce bine de voi
Nastere usoare si cu bebei super sanatosi din toate punctele de vedere !!!!!!!!!!!!!!!
Andra cu burtica de 28 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Kehleyr spune:
Nici noi nu am putut tot din cauza de col scurt. Daca vrei sa afli detalii mai tehnice cauta pe BabyCenter.com, au exemple potrivite din punct de vedere medical pentru ultimul trimestru de sarcina.
Roxana_G spune:
Daca nu ai contraindicatii se poate, de ce nu? Iti spune o mamica in 28 de saptamani. Se poate cu mai multa grija (mai usor cu zdupaieli si acrobatii ).
Pana cand, asta nu iti pot spune din epxerienta. E adevarat insa ca grabeste nasterea si probabil ca de pe la jumatatea lunii a8a ar fi bine sa nu...
Rox
amik spune:
eu am avut parte de o sarcina ne-mai-po-me-ni-ta!!!!
viata sexuala s-a desfasurat in cele mai bune conditii pana inainte cu vreo doua saptamani de a naste.nu de alta,dar eram asa de mare si ma simteam asa de "bivolita pe franghie",incat....dar in rest,nu au fost probleme.si se zice ca face chiar bine!!!
ane2 spune:
Eu sunt o maica de 30 de saptamani si inca mai fac prostioare intradevar nu ca inainte ca de am inceput sa ma maresc dar inca mai pot sa o fac de 2 ori pe saptamanadar bineinteles vorba Roxanei fara acrobatii si zdupuieli.
anita
Elenalove27 spune:
eu sunt in 36 de sapt. si la mine nu sa mai auzit de asa ceva de citeva luni bune ,,, sotul meu imi spune ca ii este frica sa ma atinga (cind mai ma prinde dezbracata prin casa isi face cruce cu ochii la burta mea)... si ma tot amageste dupa o zi pe alta si cind vine ziua promisa sa ne iubim si noi putin ,imi spune ca il loveste pe bebelica si ca mai bine sa facem nanica...
Gabbriela spune:
Am avut o viata sexuala normala pana la 36 de saptamani, cand in una din reprizele noastre am simntit o durere puternica si am fugit la doctor , pana la cabinet m-am dilatat 2 cm (30 min a durat pana am ajuns la nea doc.) si am stat acolo o noapte, dupa care nenea doctorul a zis gata cu "exercitziual" acesta pana dupa nastere. A mai durat 3 saptamani si a venit bebe, dar cu cezariana asa ca am ami asteptat inca ceva timp... iar in mai multe detali nu mai intru ca imi este cu adevarat rusine deja .
Gabbriela & Julian
diana76 spune:
si eu!! si eu vreau sa va zic ceva!! Sunt in 19 saptamani insarcinata si cu e totul ok. Doar ca evitam pozitia care ne place cel mai mult ca sa nu-l sufocam pe bb!! Totul e foarte bine inca , si suntem putin mai atenti si grijulii. Sotul meu uneori imi spune in gluma: "poate imi trage una la cap intr-o zi ca sa il mai las in pace!!". Daca nu aveti probleme gen placenta praevia sau col scurt, puteti face fara probleme, e chiar indicat pentru psihicul si forma fizica a femeii. E adevarat in ultima luna cred ca e mai greu si stiu si eu ca in ultimele saptamani grabeste nasterea.
multi pupici cu sanatate.
Diana