Viata sexuala si sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu ca musca-n ciorba.....sexul ca sexul, dar voi aveti vise erotice? Ca eu in viata mea n-am avut asemenea vise , cum am avut in ultima luna, cred ca puteau face un film xxx in toata regula care sa mai si sparga box-office-urile.... Nu stiu daca e de ras sau de plans......
Cat despre ...la mine e cam lipsa (chiar am postat un subiect pe tema asta la "in unul sau in doi....")....., probabil ca asta e si motivul atator vise erotice......

Mickyyy 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

He he, ce filme pot face si eu, cu visele mele ,la fel

Da' cu , e mai rar,eu una nu ma pot relaxa de tot,parca tot mi-e teama. Plus ca sunt si asa de obosita mai tot timpul,ca de abia astept sa dorm. La mine cred ca hormonii de sarcina actioneaza invers, ca daca pana acum voiam cat mai des, acum nu prea mai am chef,culmea. Cred ca e si pe fond psihologic,asta e.Da-mi revin eu dupa... daca ne lasa bebe atunci

12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtania spune:

Nu am mai facut de mult nici macar in timpul sarcinii deoarece ii era frica sotului sa nu-i faca rau copilului, doar la inceput cand aveam burtica mai mica. Acum nu-mi prea imi mai trebuie din cauza oboselii, seara ma culc imediat cum adoarme copilasul. Sper sa-mi revin repede deoarece am inceput sa fiu cam nervoasa

Sa auzim numai de bine
Tania si Andrei Cosmin de 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Se pare ca aici este forumul “pofticiosilor”, asa ca…. hop si eu !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sunt aproape de termen(39 saptamani) si pana acum am us o viata sexuala destul de activa. Desigur nu ca inainte!, mai ales in ultimul trimesrtru, ca de na....m-am facut si eu mai , si am pirdut din elasticitate!!!
N-am avut nici un fel de contractii dupa, si nu m-a durut mai nimic.
Stiu ca se grabeste nasterea, dar la mine nu prea da rezultate(si mai am mai putin de o saptamana pana la termen), asa ca tre sa ma pun la treaba, ca nerabdarea ma omoara!!!!!!!!!!
Pupici!!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Eu dupa ceam ramas insarcinata nu prea mai aveam chef,faceam dragoste tot mai rar cam la 2 saptamani. Cand aveam deja 40 desaptamani vroiam sa nasc odata si dr mi-a zis sa facem sex cat mai des ca sa provoc nasterea. Asa ca ne-am pus pe lucru si tot nu vroia bb sa vina pe lume. Am facut dragoste si inainte cu o seara de a merge la spital,dar tot fara efect. Pana la urma am nascut cu nastere indusa.
Sarcina usoara iti doresc si sa faceti dragoste cat puteti caci dupa nastere va fi mai dificil in primele luni pana va acomodati cu bb.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Bun gasit, drage mamici!

Am gasit in arhive un subiect mai mult decat asemanator: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3312

Sarcina usoara si placuta!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Da cica e normal si nu e contraindicat sa faci dragoste in timpul sarcinii.Ei la mine e altfel.Primele 4 luni a mers cum a mers dar dupa aceea mi-a fost frica.Acum bebe are 5 luni iar eu nu am deloc chef.Sunt f obosita nu-mi mai arde de asa ceva.Nu stiu cit timp mai are rabdare sotul meu cu mine.Sper sa-mi revina apetitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_frick spune:

In ultimul trimestru de sarcina am fost mai doritoare ca oricand...
Daca nu-ti interzice doctorul, si daca ai apetit...profita!!!

sa ai un frumos si sanatos si o nastere usoara!!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

la maine a fost ca in caragiale.
Libidou sublim dar lipsea cu desavarsire.
Una peste alta in cele noua luni am avut doar trei -patru intalniri cu sotul meu, dar dupa nastere , incepand din a treia saptamana aveam deja vise erotice cu....sotul meu.

Mergi la inceput