ce parere aveti despre vaccinul Priorix?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Draga Ileana, pai tocmai ca am inteles ca nu esti imun toata viata la aceste boli chiar daca faci rapelul la 7 ani...asadar se deduce ca le poti face la maturitate cind se lasa cu spitalizari si forme grave...As vrea sa fiu contrazisa; eu una asa am inteles. De aceea imi pun atitea intrebari vis a vis de acest vaccin...gindind pe termen lung.
Ligia si bb Horia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andry spune:

Chiar daca faci la maturitate aceste boli, faci o forma foarte usoara nedemna de luat in seama. Depinde ce preferi. Sa le faca in copilarie, dar nu va fi deloc o forma usoara depinde de copil, si fiecare boala in parte poate da complicatii, sau sa-l vaccinezi si va face o forma usoara, in copilarie sau ca adult, fara complicatii bineinteles.

Andry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetelor, se pare ca vaccinurile sunt ceva ingrozitor.Tocmai am citit niste studii de specialitate, care arata ca vaccinurile, in special cel de genul Priorix(MMR,pe englezeste) dau cazuri de autism, meningita etc.Vaccinul in general e un factor de risc pentru sistemul imunitar al organismului, ce va dezvolta la maturitate cu mai multa usurinta boli autoimune( de genul diabet, etc.)
Singura imunizare este boala prpriu zisa.
Asa ca eu nu voi face nici antirujeolicul nici Priorixul.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Fetelor, se pare ca vaccinurile sunt ceva ingrozitor.

Poti fi sigura ca in clipa asta inventatorii de vaccine care au salvat mii de oameni de la moarte sigura se rostogolesc in mormint.

quote:
Tocmai am citit niste studii de specialitate, care arata ca vaccinurile, in special cel de genul Priorix(MMR,pe englezeste) dau cazuri de autism, meningita etc.

Nu exista nici un studiu clar care sa lege vaccinul MMR de autism. Subiectul a fost discutat si paradiscutat in US si de citiva ani buni se incearca sa se stabileasca daca exista sau nu o conexie. Si banuiala nu cadea in nici un caz pe virusii din vaccin ci pe concentratia prea mare de compusi de mercur din solutie. Intre timp (adica de vreo 5 ani incoace) s-a renuntat la metoda respectiva de fabricatie tocmai pentru a evita suspiciunile de genul asta.

quote:

Vaccinul in general e un factor de risc pentru sistemul imunitar al organismului, ce va dezvolta la maturitate cu mai multa usurinta boli autoimune( de genul diabet, etc.)
Singura imunizare este boala prpriu zisa.

Corect. Decit sa iti supui fata unui risc de 1:1000000 de complicatii grave de la vaccine, mai bine o lasi sa faca varicela (care apropos poate da foarte usor meningita), polio, tuse magareasca, si alte boli teribile. Ca nu degeaba a ajuns omenirea in mileniul trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daca Omenirea a ajuns in Mileniul 3 nu inseamna ca e neaparat mai buna...sau mai desteapta...
Cat despre Vaccin, iti dau adresa asta, poate ai curiozitatea sa vezi despre ce e vorba:
www.whale.to/vaccines
PS Sofia a facut toate vaccinarile obligatorii, mai putin cele pt. bolile acestea ale copilariei ca pojar, rubeola, oreion

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput